Şimdi Ara

KAMU KAMPANYALI -LIGTV KULLANICILARI-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  KAMU KAMPANYALI -LIGTV KULLANICILARI-


    Ekonomik Paket ve üzeri paketler; Kamu personeli, Kamu Emeklisi ve Gazi Ailelerine yarı fiyatına Kamu Personellerine Tüm Digiturk Paketlerinde, Kullandığı Sürece %50 İndirim...!!!


    Sloganıyla geçen sene üye olduğumuz ve forumda da uzun süre konuşulan bu kampanyaya digiturk bir ali-cengiz oyunu oynayarak 16 marttan sonra katılım yapanlara uzatma yok , ücrette %100 zamlanacak diyor ;

    Örn: Ekospor şuan 39.90 ise 80 TL olacak..

    Üye olduğumuzda gerek müşteri temsilcisi, gerek digiturk bayilerince bu durum belirtilmemiş ,boy boy afişlerde ,el ilanlarında üye olarak kaldığınız sürece tüm paketlerden tahaatsüz %50 li indirimli yararlanırsınız demişler,Üstelik üyelik için istedikleri evrakları yolladığımızda da bir süre bekletmişlerdi. Şimdi, önceden bildirilmeyen bu yeni duruma karşı birlik olarak, kazanılmış hakkımız vermeyelim..

    34.90 'a lig tv izleniyorken, 80 TL ligtv +8 vasat kanala bu para verilmez.


    Konu daha önce BURADA tartışılmıştı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_equal_mc2 -- 17 Şubat 2010; 11:43:34 >







  • bu kampanyanin bir taahhut yerine gececek icerigi ne sekilde zikredildi bilmiyorum .. yani musteri temsilcisi ile konusmalari bilemiyorum , ortada sozlesme de olmadigina gore (ki varsa bilmiyorum) su ihtimalden yola cikabiliriz

    Bir kampanyanin icerisinde uyelikte kalindigi surece ne talep ederseniz edin yari fiyatina oldugu acikca belirtilmis ise haklisiniz

    ancak bu kampanya bitebilir bir sey ,yani kampanya bittikten sonra belirli bir sart one surulemez .. ornegin kamu kampanyasi bitti denebilir , eskilerin haklari devam eder , ama o an kamulu olan bundan faydalanamayabilir

    sizin durumunuz TAM olarak nedir ? acikca uyeliginiz boyunca 50% indirimden faydalanacaginiz soylendi , aylik ,yillik herhangi bir taaahutname (uyelik suresine iliskin) imzalanmadi karsilikli olarak ..

    ve kafalarina estigi bir tarihte "oyle demistik ama artik fiyat yarisi olmayacak size de" mi dendi

    olayi detayiyla ve taaahut ,sozlesme ,imza gibi neler var yoksa eksiksiz anlatir misiniz




  • bana gelen faturada en altta küçük yazılarla yıllık taahhüt sürem sonunda kampanyasız fiyattan yenileneceği yazıyordu. dt'e mail attım, şikayet ettim, kapatın o zaman dedim. geri aradılar ve sitelerinde yazan yıllık rakamdan %50 indirimli olarak tekrar yararlanabileceğimi bildirdiler.. tekrar abone olmak konusunda düşünüyorum hala...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jujuuu

    bu kampanyanin bir taahhut yerine gececek icerigi ne sekilde zikredildi bilmiyorum .. yani musteri temsilcisi ile konusmalari bilemiyorum , ortada sozlesme de olmadigina gore (ki varsa bilmiyorum) su ihtimalden yola cikabiliriz

    Bir kampanyanin icerisinde uyelikte kalindigi surece ne talep ederseniz edin yari fiyatina oldugu acikca belirtilmis ise haklisiniz

    ancak bu kampanya bitebilir bir sey ,yani kampanya bittikten sonra belirli bir sart one surulemez .. ornegin kamu kampanyasi bitti denebilir , eskilerin haklari devam eder , ama o an kamulu olan bundan faydalanamayabilir

    sizin durumunuz TAM olarak nedir ? acikca uyeliginiz boyunca 50% indirimden faydalanacaginiz soylendi , aylik ,yillik herhangi bir taaahutname (uyelik suresine iliskin) imzalanmadi karsilikli olarak ..

    ve kafalarina estigi bir tarihte "oyle demistik ama artik fiyat yarisi olmayacak size de" mi dendi

    olayi detayiyla ve taaahut ,sozlesme ,imza gibi neler var yoksa eksiksiz anlatir misiniz



    Geçen yıl kampanyayı ilk başlattıklarında Mart-Nisan ayı (daha sonra 31 mayısa kadar uzatıldı) belgelerimi hazırlayarak digiturk'e yolladım (Kamu kurum kimliği+nufus cüzdanı fotokopisi, üyelik no vbg)

    O tarihte, digiturk m.temsilcileri ile defalarca kez konuşmamda her seferinde çok sayıda başvuru var inceleyip sırayla işleme alıyoruz sözü duydum. Üyeliğim aktif edildiğin de de müşteri temsilcisinde bizati : üyeliğiniz devam ettiği müddetçe %50 indirimden faydalanırsınız sözünü aldım.(Paket fiyatları zamlanmadığı müddetçe extra hiçbir ücret yok) Hatta alt-üst paket değişimleri yapabileceğim ve hangi paket olursa olsun %50 indirimin devam edeceği söylendi.

    Bunun dışında yıllık peşin ücret ödemek istediğimde ödetmediler,1 yıl boyunca tahaatsüz normal paket satış fiyatının %50 sini ödedim. Hiç bir sözleşme imzalamadım.Taahhüt vermedim,(zaten vermem de istenmedi) Şu kadar süre sonra kampanyanız bitecek ve uzatamayacaksınız, şu şartlar altında üyesiniz demediler.

    Bu kampanyaya 1 YIL tahaathütlü peşin fiyatına kredi kartına 12 taksitle üye olan arkadaşlar da oldu ve yıl bazında aldıkları pakete göre 50-100 tl daha az fiyat ödedikleri halde , onlar kampanyaya devam edebiliyor fakat ben ve benim durumunda olan 16 MART tan sonra üye olanlar devam edemiyor.

    Muhtemelen 16 marttan sonra kampanya daha çok duyuldu ve daha çok üye olan oldu. 1- mart 15 mart arasında ise çok daha az üye olduğunuz görerek bu şekilde bir oyuna gittiler...




    EDIT:

    Digiturk'den aradılar ve fiyatlandırma konusunda bize uyguladıkları ayrımcılık sürüyor ancak yeniden gelecek talebe göre , yeniden fiyat ayarlaması yapacakları veya aynı fiyattan izlemeye devam edeceğimizi söylediler..

    YANI şuan eski tas eski hamam %200 zamla ligtv izlemeyip kapattıracam bende..



    BİLGİNİZE...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_equal_mc2 -- 17 Şubat 2010; 14:37:02 >




  • çok enteresan ya..ben anlayamıyorum bu şirketleri valla..yapıcaksan adam akıllı kampanya yapın,ya da yapmayın abi..iyi mi oldu şimdi, iyi,memnun,değerli müşterilerinizi kaybediyorsunuz..bir o kadarda referansı kaybediyorsunuz..kaparım,iptal ederim,kimseye de önermem olur biter..
  • Arkadaşlar ben de geçen sene üye oldum 1 yıl taahhütlü kredi kartına kampanya yapmışlardı ve eko spor paketini 29 tl ye izliyordum müşteri hizmetlerini aradım ve kampanyanın devam edip etmeyeceğini sordum kesin bir cevap alamayıncada o zaman süresi dolunca kapatın dedim. Aradan bir kaç geçtikten sonra aradılar ve 49 tl fiyat verdiler bende bu fiyata izleyemeyeceğimi söyledim bir kaç gün sonra tekrar aradılar yine aynı fiyatı verdiler yine aynı kıvırmalar değerli müşterimizsiniz falan yine aynı fiyat ben de aynen ret daha önce 29 tl ye izlediğme niye 49 tl vereyim ...
  • Süper paket için ikinci yıl için 44 lira fiyat aldım.. 10 gün düşünme sürem var.. bakalım..
  • bende 36tl'den spor paketine girmiştim.. Aradım, eğer %50 indirim devam ederse devam ederim dedim, geçen gün aradılar.. 41tl dediler. kabul edicem..
  • Kamu kampanyasına ilk başvuranlar her zaman ve tüm paketleri %50 indirimli izleyeceklermiş.
    Digitürk, kamu kampanyasına çok talep olunca bir tarihten sonra (o tarihi ben de bilmiyorum)
    kampanyaya girenlere sadece 1 yıl %50 indirim garantisi vermiş.
    Digitürk'ten öğrendiğim bilgi bu şekilde idi.
  • Kamu tarifesi dolan arkadaşlar şuan kaçliradan izliyor söylerse çok iyi olur
  • Ben de aradım biraz önce. Üyeliğiniz boyunca tüm paketler %50 indirimli dedi. Paketler arası geçiş de yapabiliyormuşuz istediğimiz gibi. Bu arada ben 3 martta başvurmuştum. Sisteme 17 martta girildi ve 3 nisanda aktif oldu. Demekki başvuru tarihi esas alınıyor.
  • Aynı kampanyadan yararlanan üyeler arasında bile ayrımcılık yapan bir platform sadece Türkiye'de vardır herhalde.. 16 mart'tan sonra aktivasyon yapılmış diye biz %200 'e varan fiyatla izlemek zorundayız..

    tüketici mahkemesine şikayet edeceğim.
  • Ben de bugün aradım, 22 martta abone olmuştum. İndirimli fiyatlardan devam edemeyecekmişim. Ben 26 tl ödüyordum sinema paketine, şimdi 49 tl olacakmış. Efendim, bir de taahhüt verirsem 47 tl oluyormuş. Hemen iptalini istedim. 3 nisan'a iptal talebimi aldı, sizi arayacaklar dedi. Aradıklarında eski fiyattan devam etmemi kabul ederlerse devam edicem. Yoksa iptal ettiriyorum.
  • Ben de dün tekrar aradım ve iptal talebi verdim. Ay sonuna kadar devam etmezsem 85 tl kurulum tahaahüt cezası vereceğimi söylediler. Tahaahütümün olmadığını , zaten tahaahütsüz kullandığımı söylememe rağmen müşteri temsilcisi paket tahaahütünüz yok,kurulum tahaahütünüz (!) var dedi.

    85 tl yi ödememek için mecburen ayın 17'sine kadar %50 indirim 17 'si ile 03 arasında normal paket ücretini kabul edip iptal ettirdim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: e_equal_mc2

    Ben de dün tekrar aradım ve iptal talebi verdim. Ay sonuna kadar devam etmezsem 85 tl kurulum tahaahüt cezası vereceğimi söylediler. Tahaahütümün olmadığını , zaten tahaahütsüz kullandığımı söylememe rağmen müşteri temsilcisi paket tahaahütünüz yok,kurulum tahaahütünüz (!) var dedi.

    85 tl yi ödememek için mecburen ayın 17'sine kadar %50 indirim 17 'si ile 03 arasında normal paket ücretini kabul edip iptal ettirdim.


    Aynısını ben de yaşadım. 22 sine kadar %50 sonra 3 nisana kadar normal paket ücreti...




  • süper paket senelik 477 TL kredi kartına tek çekim olarak aboneliğimi devam ettirdim..
  • Bende Mayıs'da yararlanmıştım bu kampanyadan kredi kartıyla peşin çekilip 12 takside bölünerek süper pakete 39 ödüyorum.Bakalım uzatabilecek miyiz.
  • bu devam ediyor mu ki halen?
  • Selam,

    Ben 16 Mart öncesinde abone olmuşum, duyuruyu gördüğüm gün evrakları vermiştim.
    Bizim abonelik süresiz devam edecekmiş, paket değişim imkanımız mevcut, geçtiğimiz paketin %50 rakamını ödeyecekmişiz.
    Normal paket zamlarından etkileneceğiz.

    Ben aynı zamanda 12 ay taahhütlü DT+ almıştım, onun taahhüt süresi 3/10/2010 tarihinde sona erecekmiş, şu anda 19.99 TL ile veriliyormuş DT+

    Ben şu anda ayda 67 TL ödeme yapıyorum Süper Paket için.
  • Ben 9 Mart'ta başvurmuştum ancak faxımı kaybetmişlerdi, dolayısıyla 30 Mart'ta yeniden fax göndermiştim. Ne yazık ki ikinci başvurumu hesaba kattılar ve benim kamu kampanyamı iptal ettiler.

    Biraz pazarlık vs. ile uğraştıktan sonra bir sene daha %30 indirim ve bir takım ek indirimler kazandım. Eh bunlarla idare edeceğiz artık.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.