Şimdi Ara

Kanada'da çalışma izinli Web Development Diploma Programı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
1.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar,

    Günümüzde malesef ülkenin şartları gereği sektörde beklenen saygıyı görememekten şikayetçi olduğumuz için farklı arayışlar içerisinde olmaktayız. Bu arayışlar sonunda bazen sektör değişikliğine gitmemizi veya başka bir ülkede yaşamlarımıza devam etmeyi gerektirebiliyor.

    Bende ilk başlarda 4 aylık dil eğitimi için geldiğim Kanada'da kendi araştırmalarım sonucunda Vancouver'da bu Web Development eğitimi veren bir okul buldum. Bu program sayesinde hem Kanada'da hayatıma devam etme şansı hem de bir çok kişinin mecburen sektör değişikliğine gittiği Kanada'da, kendi alanımda çalışma fırsatı buldum.

    Okulda alacağınız eğitim responsive design üzerine yoğunlaşacak olup HTML, CSS, JQuery, JavaScript ve Ajax gibi websitesi yapımının gerektirdiği bütün programlama dillerini size öğretmektedir.

    Bunlara ek olarak mobil uyguluma geliştiriciliği için ihtiyacınız olan Java, Android, objective-C ve Swift programlama dillerini öğrenme imkanına sahipsiniz. Ayrıca programınız süresince ilk yılınızda part-time ve ikinci yılınızda full-time çalışma izniniz olacaktır.

    Böylelikle daha çok kazanç elde edebileceğiniz daha farklı alanları da keşfetme şansı bulmuş olacaksınız. Programın detaylarını aşağıda paylaştığım okulun sitesinden inceleyebilirsiniz.http://ciccc.ca/web-and-mobile-application-development-diploma/

    Umuyorum sizlere faydalı olabilecek bir paylaşım yapmışımdır. Aklınıza takılan sorularını buradan iletebilirsiniz. Tecrübelerimi paylaşmaktan mutluluk duyarım.

    Başarılar dilerim







  • siz orada bu programa katıldınız mı yani şuan için aktif olarak çalışıyor musunuz?
  • ismailix kullanıcısına yanıt
    Aynen İsmailix okulumun ilk yılını tamamladım ve şuanda eğitimimin ikinci yılında maaşlı olarak staj yaparak aktif olarak iş hayatıma devam ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talatcan -- 29 Haziran 2017; 2:1:5 >
  • Merhaba ;


    daha ayrıntılı Bilgi alabilirmiyim okula kayıt süreciniz vs nasıl oldu? aracı firmamı kullandınız başvuruyu nasıl yaptınız?
  • Worldless kullanıcısına yanıt
    Kanada'ya geldiğimde bütün okulları araştırırken bulduydum. Herhangi bir acenta kullanmadım okul için. Kayıt işlemi için benim herhangi bir TOEFL veya IELTS sınav sonucum yoktu.

    Bu nedenle okulun seviye belirleme sınavına girdim ve yeterli seviyede çıktım. Ardından kayıt için kağıt işlemlerini hallettim. Sonrası zaten vize başvurusu. Ayrıca programa kayıt olan öğrenciler için 2 aylık ücretsiz ESL ingilizce kursu alma şansımda vardı. Vizemi beklerken 2 aylık ESL ingilizce kursumu da aldım ve sonrasında zaten vizem de onaylanınca direkt olarak programa başladım.

    Eğer ki belli bir bütçeniz var ise ve durumunuz müsaitse böyle bir fırsatı kaçırmamanızı öneririm.
  • Sizin adınıza sevindim hocam, Şanslısınız.

    Benimde hayalim lise bittikten sonra kanada da dil okuluna gitmekti. Ama parasal durumlardan dolayı bu hayalimi gerçekleştiremedim. Şuan da tek çare olarak üniversiteye hazırlanıyorum ama mutsuzum. Türkiyede okumak gibi bir hedefim yoktu hiç.
  • Teşekkür ederim. Zamanın ne getirceği bilinmez tabi ki umudunu kaybetme. Başarılar dilerim sana.
  • meslek sertifika varmı kanadada benim en merak ettigim konum bu
  • fredydexter kullanıcısına yanıt
    Var tabi ki de bitirdiğiniz alan ile ilgili olarak diploma alıyorsunuz.
  • toplamda ne kadar bir harcamanız oldu ? ve ne kadar kazanıyorsunuz çok özel değilse öğrenebilir miyim?
  • Okulun ücreti için 2 yıllık 14.450CAD harcadım totalde. Yaşam giderlerimi zaten kendim çalışarak çıkardım ilk senemde. İkinci yılımda full-time çalışıyorum ve hesaplarıma göre muhtemel bir olasılık program için ödediğim miktardan fazlasını biriktirme imkanım olacak.
  • Yaş sınırı var mı acaba. yaş 36
  • Herhangi bir üst yaş sınırlaması bulunmamaktadır. Sadece 18 yaş alt sınırı vardır programa kayıt olabilmek için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.