Şimdi Ara

Kanada'da Dijital Pazarlama Uzmanı Eğitimi ve Çalışma İmkanı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
2
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Kanada'da görev yapmış olduğum kolejde Digital Marketing Specialist Diploma Programı açılmıştır.

    Herkesin imkanı olmayabilir fakat yine de imkanı olanlar için paylaşmak istedim. Kanada'da dijital marketing eğitimi almak isteyenlerin ve burada hayatlarına devam etmek isteyenlerin değerlendirebileceği bir fırsat. Tabi ki eğitim alırken aynı zamanda çalışma izniniz de olacaktır.

    1 yıllık program boyunca, ilk 6 aylık akademik periyotta aşağıda ki eğitimleri alıyorsunuz. Ayrıca bu süre zarfında haftalık 20 saate kadar olmak üzere part-time çalışma izninizde bulunmaktadır.

    Web Graphics- Adobe Photoshop/ WordPress
    Digital Marketing
    Search Engine Optimization
    Social Media Marketing
    Web Analytics, Measurement, and Approach
    Display Advertisement and Mobile Web Application
    İkinci 6 aylık periyotta ise, Kanada'da bir firmada full-time çalışarak eğitiminizi tamamlıyorsunuz.

    Program detaylarını aşağıda ki bağlantıdan bulabilirsiniz.
    https://ciccc.ca/program/digital-marketing-specialist-coop-diploma/

    Programa katılabilmeniz için ingilizce seviyenizin belirli bir seviyede olması tabi ki istenmektedir. Aklınıza takılan soruları yorum olarak iletebilirsiniz. Böylece herkes aynı soruyu tekrar sormadan direkt olarak cevabını yorumlarda bulabilir.

    Kanada'nın Vancouver şehri için detaylı bilgi almak isterseniz de kişisel olarak yazmış olduğum blogumdan detaylı bilgileri edinebilirsiniz.
    https://www.blog.gezenthi.com/

    Herkese başarılar dilerim :)







  • Merhaba, tam da bu konuyu araştırırken gördüm çok iyi oldu.https://redacademy.com/campus/vancouver/course/digital-marketing-professional-work-study/ Ben de bu linkini verdiğim okulda dijital pazarlama eğitimi almayı düşünüyordum. Sizin verdiğiniz linkte ücretlerle ilgili bir kısım göremedim nasıl öğrenebilirim ?

    Bir de bu konuda iş olanakları nasıl ? Bir çok sektörde açık var bu alanda da var mı ? En önemli sorum ise sizin verdiğiniz okuldan mezun olunca senelik çalışma izni veriyor mu ? Her okul vermiyor çünkü benim linkini verdiğim verenler listesindeydi. Çok soru sordum hocam kusura bakma ama mümkün olduğunca çok bilgi toplamaya çalışıyorum :)




  • UlucEsref U kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

    Bahsedilen program hakkında fiyatlar dahil daha detaylı bilgi almak istiyorsanız aşağıda ki bağlantıdan detaylı bilgi edinebilirsiniz.


    https://ciccc.ca/digital-marketing-specialist-turkish/


    Sadece Vancouver için ufak bir araştırma yapmama rağmen aşağıda ki iş olanaklarına denk geldim. Sektörden bu alanda çalışacak kişilere yönelik ciddi bir talep olduğu gayet açık.


    https://www.glassdoor.ca/Job/vancouver-digital-marketing-specialist-jobs-SRCH_IL.0,9_IC2278756_KO10,38.htm


    Bahsetmiş olduğun çalışma izni Post-Graduate Work Permit (PGWP) olarak geçmektedir. Yani Kanada'da eğitim aldıktan sonra çalışma izni almanın bir çok yolundan sadece bir tanesidir.

    Aşağıda ki resimden de anlaşılacağı üzere Red Academy PGWP imkanı vermemektedir. Bu bilgiye nereden ulaştığını çok merak ettim gerçekten.

    Kanada'da Dijital Pazarlama Uzmanı Eğitimi ve Çalışma İmkanı
    Kaynak:https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/study-canada/study-permit/prepare/designated-learning-institutions-list.html

    Eğer ki kendinizi iyice geliştirip 1 yıl boyunca hem eğitim alıp hem de maaşlı olarak çalışırken firmanıza kendinizi kabul ettirebilirseniz, bu yolun sonu oturum iznine kadar gidebilir. Tek ihtiyacınız olan kendinize olan güveninizdir. Umuyorum yeterince açıklayıcı olabilmişimdir.

    Başarılar dilerim




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.