Şimdi Ara

Kanada'da mutlu olmak mümkün(mü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçenlerde arkadaşım sevdiği kadından ayrılıp Kanada'ya gitme kararı aldı. Aslında yirmileri bitmek üzere olan ve otuza giriş yapacak olan bizler için iyi bir fırsat olabilirim diye araştırmaya başladım. Evet iş bulup eğitim alıp veya özel bir okul kolej vs gibi şeylerle gidilebiliyor.


    Her erkeğin hayali olan arabalara baktım e92 kasa bme 335i 1.750-6900 CAD arası değişiyor. Audi a5 ler yine aynı şekilde. Hatta 645ci bile baktım. Vergileriyle beraber nerdeyse 15.000 dolara geliyor yıllık maliyeti. Bir egeanın 200bin olduğu bu devirde çok mantıklı.Egea alacak paranız varsa orda gidip yıllarca yaşayabiliyorsunuz tabi çalıştığınızı düşünerek söylüyorum bunu.Ev kiraları gerçekten çok ama çok pahalı. Gıda ve sosyal ihtiyaçlar şahsen fazlasıyla ulaşılabilir. Ayda 2400 CAD bile kazansanız yetiyor. Sizi ne uzatır ne kısaltır. Fakat girişim yaparsanız biraz aklınızı kullanırsanız işin ucu açık gibi.


    Bu yaklaşımlar bekar insanlar için daha mümkün. Nerdeyse 16 saat süren bir yol var çünkü çok uzak... Avrupa olsa okey yakın 3-5 saate ulaşım mümkün ama burası dünyanın diğer ucu gerçekten. Ne dersiniz giden var mı ? Sizler neler düşünüyorsunuz?








  • kanada'da eğitim için bulundum. vancouver güzel tavsiye ederim. tamamına yakını çok soğuk, eylün'den nisan'a kadar kar var. araba alsan nerede kullanacan, kanada yerine abd düşün. avrupa çok pahalı abd daha ucuz, ırkçılık avrupada daha yoğun. abd her bakımdan daha iyi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darker -- 26 Ocak 2021; 12:55:0 >
  • Seni bu ülkede bağlayan bir şey yoksa gidilir. Youtubeda bir kız takip ediyordum kanadada çalışıyor. Her videosunda gemileri yakıp kanadaya gitme isteği geliyor bana...

  • Yalniz yasamak herkesin harci degil.
    Internetten
    Baskalarina bakip karar vermek yaniltabilir
    Ama denemeden de bilinmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi ailem var ama başka ülkede yaşayabilirim. Biraz para kasiyim. Yazında green card başvurcam bakalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.