Şimdi Ara

Kanada'da Üniversite okumak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhabalar arkadaşlar,

    Son yıllarda herkesin sıkıntı yaşadığı genel bir sıkıntı olan ülkemizde ki gelecek kaygısı günden güne artarken bir çoğumuz çözüm noktaları için bir çok farklı noktayı değerlendirmek durumunda. Açıkçası Kanada'ya geldikten sonra farkettiğim en büyük handikaplardan biri üniversiteyi Türkiye'de okumak oldu.

    Özellik özel üniversitelere verilen onca gereksiz para yerine kendinizi yurtdışına atabilirsiniz. Bu konuda Kanada gerçekten inanılmaz fırsatlara sahip çünkü gelişime çok açık bir ülke konumunda ve buradan mezun olduktan sonra kendinize çok daha farklı kapılar açabilirsiniz. Ünivesite ve kolejde geçireceğiniz zaman zarfında kişisel olarak kendinize önemli vizyonlar elde etme şansınız oluyor. Ayrıca belli bir süre sonra İngilizce'niz ana dilinizden farksız bir hale geliyor.

    İster bilgisayar programcılığına yönelin isterseniz, turizm-otelcilik gibi bölümlere yönelin belli bir aşamaya geldikten sonra geleceğiniz adına ne kadar doğru bir karar verdiğinizi farkediyorsunuz. Özellikle belli bir seviyede ingilizceniz var ise ve özel okullara tonlarca para döküp umutsuz bir geleceğe sahip olmak istemiyorsanız biraz daha geniş düşünmenizi tavsiye ederim. Kanada'da eğitim hakkında tavsiye almak isterseniz çekinmeden sorabilirsiniz. Aşağıda ki linkten Kanada hakkında yazmış olduğum blogumu da okuyabilirsiniz. Vancouver'dan yeni bilgi ve videoları da sizlerle paylaşmaya devam edeceğim.
    http://blog.gezenthi.com/

    Herkese başarılar dilerim







  • Kanada'da ekonomik olarak birçok sertifika programı vardır

    bu konuda daha fazla bilgi edinmek isterseniz lütfen bize ulaşınız
    http://maylaabroad.com/yurtdisi-egitim-danismanligi/kanada-sertifika-programlari/

    Kanada sertifika programları




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.