Şimdi Ara

Kanai's Cube Rehberi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
5.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

    Sıfırdan karakter açanlar/sezon oynayanlar için zor evet. Yalnız yüzlerce saat oynayıp da edinemediğiniz item'ları elde etmenize yarayabiliyor (ama birincide ama yirmincide, yarıyor). 50 fs çok, düşününce garantisi olmayan bir roll işlemi için 50 fs veriyorsunuz, tahminen de istediğiniz item için 500-600 fs harcayabilirsiniz. Ama 500-600 fs'ye sahip olduğunuzda küp oyunda hiç olmasaydı hâlâ aradığınız gibi item bulamamış olabilirdiniz. Bulamamış olma ihtimaliniz küp ile daha iyisine sahip olmak için zaman ve kaynak harcamanızdan daha yüksek.

    Haklısın, sezon açanlar için epey zahmetli ve pahalı olacaktır, sezon dışında materyal biriktirmeyi seviyorsanız epey iyi itemlere sahip olabilirsiniz. Bugün yine 15'er bin materyal harcadım furnace rolledim yeni setup monk için, ama 3 tane birbirinden kötü verdi, sonra dedim küpten bunu rolleyeyim bu seferde act materyallerinden 40'ar tane gitti ama 4.608 damage oldu : ) sanırım dünya da ilk 5'te, hoş monkta denedim bir işe yaramadı yeni setup ile o ayrı mesele. 76'da lagtan oynanmıyor, bu millet nasıl oynuyor 81 yapıyor çok merak ediyorum. Barbarianlı partilerde bossu kesmek mesele, wd ile de aşırı lag oluyor, lagsız olsa rahat bitecek ama şu ana kadar akıcı bir oyun oynayamadık ve sıkıldım artık.

    Küpe ayar gelecektir, bu haliyle aşırı pahalı, t10 rift attığımızda bile riftlerden işimize yarayacak item düşmüyor, gr zaten fukara işine döndü ne gem artıyor ne item.



    < Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >




  • Ben drop oranlarından memnunum. Küp oyunu yeteri kadar kolaylaştırdı, daha fazla kolaylaştırmasına gerek yok. Ya da kolaylaştırsa da olur, sonuçta zamanında 30-35 speed grift yaparken sonrasında 40-45 oldu, sonra 50-55, şimdi ise 60-65. Biraz daha kolaylaştırırlar 70-75 speed olur, dert değil.

    Asıl dert şu, az oynayan da çok oynayan da iyi item'lara sahip olabiliyor. Ne bileyim, bir karakter ile verimli ve takım arkadaşlarınızla koordineli oynadıktan sonra (share loot olayını diyorum) 70-80 saat sonunda daha fazla oynayıp da zamanınızı harcamaya değmeyecek kadar az fark yaratacak bir iki item dışında her şeyi ancient olarak elde etmiş oluyorsunuz. Barbar'ım yok, elemanın teki kullanır mısın deyip yere 4.2 bin damage ile düşen Gavel'i atıyor. Birkaç oyunda barbar item'larını arkadaşlardan toplayıp 1 saatlik karakter ile speed 60-65 yapmaya başlıyorum.

    Önceden orta halli item'lar da kullanılıyordu, iyi ve daha iyi ile en iyi arasındaki fark yüksekti. Şimdi 200 paragon'a sahip adamda 3.6k Yang var. Yememiş içmemiş roll kasmış, paragonu yok, oyun süresi de bounty yapmak çok uzun sürmediğinden az, ama tek yönlü beslenmiş, silahı efsane yapıcam diye didinmiş.

    Lag olayı çok iğrenç. Benim sürekli oynadığım çok kaliteli üç eleman var, bunlarla 5-6 dakikada 65 yapıyoruz, SWK ile oynarken elemanları biriktirip patlatalım diyoruz, her seferinde lag, her seferinde takılma. Bir şey yapmalılar artık. WD'ye de yazık, adamları süper yap, güçlendir, takım oyunlarına lag yapıyor diye alınmasın.



    < Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >




  • Bu cube nerede hala bulamadım aynı harıtayı 6 kez dolaştım yıne bulamadım lutfen yardım edin

     Kanai's Cube Rehberi
  • Çamlığın arkasında, kime sorsan gösterir.
  • Yok kardes yok 7 kez dolastim mapi , adventure kismindan hgitiyorum direk act 3e geciyorum , direk haritaya gidiyorum . Oncesinde gorev almam gerekiyor mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ruins of sescheron level 2 ye gececeksin orada kup.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mockingjay

    Puzzle ring voult açıyormuş.. şuan en buyuk derdim '' param olsada rahat rahat harcasam üstümde değişiklikler yapsam'' iken bunu duymam ve dün akşam en az 4 adet puzzle ringi salvage etmem ne kadar da acı verdi be..

    Gold bir süre sonra hiç işinize yaramıyor nerdeyse. Bende hali hazırda 10 milyar gold oldu ama harcıyacak yer arıyorum Build olarakta belli bir noktaya geldiğinizde greater riftlere başlayın ordanda iyi gold geliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WBT Prometheus

    Bu cube nerede hala bulamadım aynı harıtayı 6 kez dolaştım yıne bulamadım lutfen yardım edin

     Kanai's Cube Rehberi


    Dostum Ruins of Sescheron da 2. haritaya gideceksin Elder Sanctum sanırım böyleydi ismi. Bu haritada biraz dolaştığında bulursan ufak bir odanın içinde duruyor. Oyun içinden yardım edebilirim Lothlorien#2890 ekleyebilirsin.
  • Guzel konu bilmeyenler icin. Tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.