Şimdi Ara

KANAL 1-KELİME OYUNU YARIŞMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
31.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yarışmayı izleyen bilen var mı? Ödül olarak neler veriliyor.Sanırım günde bir kaç yarışmacı gün birincisi olmak icin yarısıyor.Yarışmacı kaybetse de dogru bildiği cevaplardan para ödülü kazanabiliyormu?
    Tsk.



  • Yarışmayı izleyen bilen var mı? Ödül olarak neler veriliyor.Sanırım günde bir kaç yarışmacı gün birincisi olmak icin yarısıyor.Yarışmacı kaybetse de dogru bildiği cevaplardan para ödülü kazanabiliyormu?
    Tsk.


    SELAM ARKADAŞLAR , Ben bu yarışmaya kelimeoyunu@kanal1.com.tr mail adresine özgeçmiş ve fotoğraf yollayıp başvurdum. Yaklaşık on gün sonra Sefaköy Kanal1 tesislerinde (20 Temmuz Caddesinde oto pazarı karşısı) yarıştım. Çekimler haftada iki gün 3 er program şeklinde çekiliyor. Her bir programda 5 kişi yarışıyor. Yarışmada 4 dakika içinde; 2 şer adet 4,5,6,7,8,9 ve 10 harfli kelimelerin ne olduğu gerekirse harf alınarak bulunmaya çalışılıyor. Hafta içi 5 günün birincileri Cumartesi programında hafta birincisi olmak için yarışıyor. Gün ve hafta birincilerine maalesef herhangi bir ödül yok. (Mart 2009 itibariyle) . Ödül ancak 5 adet hafta birincisinin yarıştığı final programı sonucunda veriliyor. İlk tur finali 8 ŞUBAT 2009 Pazar günü yayınlanan hafta birincileri yarışması ile tamamlandı. Bu finalde kazanan Zafer Yavuzcan Hyundai Accent otomobil kazandı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kampanyacı -- 19 Mart 2009; 14:13:42 >




  • KANAL1 Kelime Oyunu programı Nisan 2009 sonundan bu yana yeni dekoru ile Sefaköy yerine Kanal 1 TV genel müdürlüğünün bulunduğu Taksim'de çekiliyor.(Elektrik idaresi yanı Abdülhakhamit Cad.)Ödül sistemi de değişti.Otomobil ödülü yerine büyük finalde alınan puan karşılığı TL olarak ödül kazanılıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kampanyacı -- 11 Mayıs 2009; 0:21:53 >
  • Bende başvurdum. Çağıracaklar. Her doğru cevaba para ödülü var mı? Yarışmaya gitmeye değermi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: balci1987

    Bende başvurdum. Çağıracaklar. Her doğru cevaba para ödülü var mı? Yarışmaya gitmeye değermi?

    Para ödülü sadece ve sadece hafta birincilerinin yarıştığı programın birincilerine aldıkları puan karşılığı TL olarak veriliyor. Yani günde 5 kişiden haftada 25 kişi ve 5 haftada toplam 25*5=125 kişiden 1 kişi sadece para ödülü kazanabiliyor. İlk başlarda gün ve hafta birincilerine hiçbir ödül yoktu. Şimdilerde gün birincilerine TDK sözlüğü teselli ikramiyesi olarak veriliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kampanyacı -- 17 Şubat 2010; 0:29:58 >
  • kanal1 kelime oyunu yarışmasının internet üzerinden multiplayer oynanmasına olanak sağlıyacak bir oyun yazdım arkadaşlar.
    bayramın 1.gününe yetiştirmeye çalışıyorum..
    Kullanıcılar yarışmaya aynı anda başlıyor Süre dolduktan sonrada sıralamalarını görebiliyorlar.http://www.haydibil.com yayına girecek.umarım beğenilir.oyunla ilgili resim ekleyemedim hata verdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endsuz -- 22 Kasım 2009; 21:37:38 >
  • Yarışmaya gidilmeye değmez, adamlar kelimelerin tanımlarını nerden buluyorlar merak ediyorum, çok alakasız cevaplar oluyor.
  • Yarışmada rekor 8800 puan ile Şebnem Girginer'e ait . Yani toplam 98 harfli ve 14 sorulu yarışmada topu topu 10 harf almış. Rekor kırarak gün şampiyonu olduğu programı izleyemedim ancak Kurban bayramında Cumartesi ve Pazar günü tekrar yayınlanan hafta birinciliği programını izledim.Gerçi bu bölümde rekora bir hayli uzak kaldı ama yine de 7300 puan ile hafta şampiyonu olarak finale kalmayı başardı. 8800 puana bir daha ulaşılmasının çok güç olacağını düşünüyorum. (aşırı balık ve tam kelime karşılığını açıklayıcı sorular olmadıkça).
  • Aradan uzun bir zaman geçmesine rağmen sonunda oyun tamamlanmıştır. arkadaşlar çok kullanıcılı oynayabilirsiniz
    http://www.haydibil.com/kelime-oyunu/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: endsuz

    Aradan uzun bir zaman geçmesine rağmen sonunda oyun tamamlanmıştır. arkadaşlar çok kullanıcılı oynayabilirsiniz
    http://www.haydibil.com/kelime-oyunu/


    mukemmel.emeğine sağlık
  • quote:

    Orijinalden alıntı: endsuz

    Aradan uzun bir zaman geçmesine rağmen sonunda oyun tamamlanmıştır. arkadaşlar çok kullanıcılı oynayabilirsiniz
    http://www.haydibil.com/kelime-oyunu/

    eline sağlık. güzel olmuş. hatta aramalarıma göre şu an netteki en iyi orjinal benzeri olmuş. keyifle oynadım
  • Teşekkür ederim.Oyunu hazırlarken benzerleri arasında en iyi olmayı amaçlamıştık.Bunu sizlerden duymak gerçektende de çok sevindirici. herkese iyi yarışmalar dilerim

  • oyunda sureyı durdurma olsa sure kaybı cok oluyo cunku ve yanı demek ıstedıgım kanaldakının aynısı olsa daha bı guzel olcak...
    yıne guzel bı calısma tebrıkler...
  • Oyunda bir bug yakaladım ancak ss alamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.