Şimdi Ara

Kantarın Topuzu İyice Kaçtı..Bari İslama Hakaret Etmeyi Kesin.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • yok arkadaşım seni kastetmedim aslında kimseyi kastetmedim sadece fake acc açıp ilk postunu buraya yazan arkadaştan bahsediyorum kendisi çıkacaktır ortaya zaten.
  • Ya arkadaşlar konuyu tartışmaya bile değmez. Herkesin dini kendinedir. Hiç bir müslüman başka bir din mensubu tarafından hatta müslüman tarafından bile hede hödö diye namaz kılıyo diye eleştirilemez. Çünkü alacağı sevabı veya günahı yalnız Allah bilir. Türkçe ibadet konusunda abartılamalar var bence. Burda bulunan herkes çat pat kimisi de çok iyi derece de ingilizce bilir. Nedeni basit. Her yabancı ülkede en aşağı ingilizceyi herkes bilir. Ticarette geçerli bir dildir. Haberleşmede, her gün girdiğimiz şu internette. Her gün ingilizce öğrenmek için kasar dururuz. Ancak iş Arapçaya geldiğinde ya çizeriz. Arkadaşlar Türkçe ibadette olur fakat Arapçayı anlayabilecek en azından duaların anlamlarını anlayabilecek kapasite iseniz bundan Türkçe ibadet etmek istiyorum diye kaçmanız bana saçma geliyor. Ha gene inanan öyle de yapabilir ibadetini. Çünkü Allah bir tek arapça bilmez heralde. Ha bir şeye daha deyinmek istiyorum. %99 u müslüman olan bir toplumda bazı konuları İslama göre değerlendirmek bence doğrudur. Böyle konularda dinsiz ve diğer dine mensup arkadaşlarımızdan sabır göstermelerini bekliyoruz. Ayrıca kimse burada İslama Ateizme Hristiyanlığa Yahudiliğe ve insanlığın inandığı diğer dinlere hakaret etme hakkına sahip değildir. Ayrıca verdiğiniz linklre de dikkat edin arkadaşlar.




  • Fake acc açan arkadaş yanlış mı demiş?

    ilk mesajın bu kadar derinlemesine olması ilginç tabi ama, önemli olan öz. Kimin söylediği değil burada.

    .oO°Oo.
  • Aklı başında adamlar,belli oluyor. Bu ne yaa...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: coolx

    Burası herzaman özgür bir forum dedik. Herşey konuşulsun dedik ama bazı arkadaşlar hep burada Hristiyan yada atest vatandaşlarımıza baskı olduğunu öne sürdüler... Hayır böyle birşey hiç olmadı. Burada hiçkimse Hristiyanlığın şu emri yanlış değiştirin yada atesitlik çok saçma bir şey demedi. Onların inançlarını yargılamadı..

    Yanlız son günlerde İslam'a öyle bir yüklenme varki , en kesin kurallara saçma demeler, yok efendim bu kural bu çağda işlemez diyenler, bu saçma diyenler...

    Burası özgür bir tartışma platformu ama biz nasıl başka dinleri yargılamıyorsak,başkalarıda İslam dinini yargılamasın.

    Kuran'ın bir harfini bile inkar ederseniz zaten siz artık müslüman değilsiniz demektir... Bunu dinimizin kesin emridir. O zaman bizim dinimizin kurallarını yargılamayı kesin.

    Eğer islamı saçma buluyorsanız, o zamana kendinize daha mantıklı bir din bulun...

    Herkesin inancı kendisine...



    hakaret edenler için söylediklerine katılıyorum tebrikler...




  • Şu istikbal-i inkılabat içinde en gür sada İslam'ın sadası olacaktır!
  • quote:

    Orjinalden alıntı: iski

    ben de sana sadece birşey sorim o zaman Lennon,

    neden bu kadar gerginsin



    evet bnm soyledıklerıme karsılık cok acıklayıcı bır cewap acaba neremle gulsem




  • Dini bütün arkadaşlar sizlere bir tavsiye bir daha dini bir topic açılırsa sakın cevap yazmayın amaçları belli karalayacaklar haaa çok mu merak ettin elinin altında internet gibi bir nimet ve milyonlarca site var girwww.google.com.tr ye istediğin konuyu arat bul bu kadar basit.Arkadaşlar lütfen herkes uysun ve bu şekildeki topiclere cevap yazmayın.Geride kalanlara Allah hidayet etsin. Er yada geç gerçek ortaya çıkacak....
  • bazi arkadaslar turkce ibadet tartismasi getiryor.onlara tavsiyem su. gidin bi kiliseye orada adamlar ingilizcemi yoksa latincemi ibadet ediyor.yani her dinde bu var.turkce ceviri yapilabilmesi imkansiz.ben baska turlu ceviririm sen baska turlu.ayrica su da var acaba Allah bizden niye ibadet etmemizi istiyor.Yani Allah'in bizim ibadetimize ihtiyacimi var.yoksa bizim mi ibadet etmeye ihtiyacimiz var.

    ayrica 1 mesaji olan adama niye hemen fake dediniz.belki siteye yeni girdi.

    "
    iski
    sana garanti veririm bugun milyonlarca insanımız ne dediğini bilmeden namaz kılıyo !

    hulleee vulleee kem küm diyip eğiliyor, kalkıyor !

    ne anladık şimdi bundan !?!? bu mu şahane, mantıklı ibadet ? anlamadığım ibadeti niye yapayım ki !
    "
    yapmak zorunda degilsin.ayrica o insanlar bazi seylere inandiklarindan egilip kalkiyor(namaz kılıyor.)ttabii en iyisi anlamini bilip ibadet etmek ama ibadet etmemekten iyidir.

    ayrica sunu soyliyeyim.musluman bir ulkede boyle tartismalarin olmasi gercekten beni uzuyor.insanlarin dinleri hakkında bu kadar ilgisiz olmasi beni uzuyor.bir gunluk hayatimda dinimiz icin 1 dakika bile ayirmiyoruz.halbuki bu dunyaya nicin gonderildik(musluman olanlara soruyorum.) bunu hatirlamamiz lazim.




  • ya gene başladı yahu.dine kimsenin hakaret ettiği yok.sünnet olan şeyleri farz gibi yansıtıyor çoğu din propagandası yapan arkadaşlar.içkide içerim.belki çoğunuzdanda çok severim tanrımı...ayrıca müslümanım.suçum varsa cezamıda çekerim ilerde.buna kimse karışamaz.karışılmaya çalıştığı vakit tepki gösteriyorum.sanamı yazılıyor günahım?milleti soğutuyorsunuz dinden.
  • Yne ayni konu..Yine din propogandası..
    Herkes düşüncesinde özgürdür..Eleştirmekte özgürdür..
    Kimsenin ateistlige çagrı yaptıgı duymadım,yada okumadım..
    Eleştirmek başka çamur atmak başka..
    İsteyen tam bir müslüman olur isyen ben müslümanın ama şu şu maddeler beni baglamaz der..
    Bunun tartışılması bile bana saçma geliyor..
  • klona abi sana yazildigi kesin.tabii ama insanlar birbirlerinin iyiligini ister.kimse birbirinin ceza cekmesini istemez.arkadaslar o yuzden yaziyor.mesela ahiret meydaninda "ulan hıyar herif bana forumda mankenlerden arabalardan geyikten bahsedecegine dinden imandan bahsetseydin" diye tepki almak istemez.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Erulmo

    Yne ayni konu..Yine din propogandası..



    Din propagandası mı yapılıyor, yoksa din karalamasımı??

    Dinini savunmak ve "dinin bazı emirlerini"saçma bulanları uyarmak, yani bu topicde yaptığımız gibi, sana din propagandası gibi mi geliyor dostum??

    Eğer bu yazdıklarımız bile sana din propagandası gibi geliyorsa, bir de misyonerlerin Türkiye'deki çalışmalarına bak derim...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: klonajinsky

    ya gene başladı yahu.dine kimsenin hakaret ettiği yok.sünnet olan şeyleri farz gibi yansıtıyor çoğu din propagandası yapan arkadaşlar.


    Dostum topic neden açıldı, bir okursan ilk mesajı sanırım herşey anlaşılacaktır.

    Nasıl yani dine hakaret yok...Kesin olan emirleri kendine göre yontarsan, bu emirler bu çağda olmaz dersen, domuz eti yemek haram değil dersen vb....( Daha çok örnek var.) ve bunları dinde varmış gibi gösterirsen, bu bana göre dine hakarettir...

    Eğer sen dine hakaret olarak algılamıyorsan, ona da birşey diyemem, senin bileceğin bir iş...
  • Arkadaşlar artık bu din tartışmalarını bırakalım..
    Ne kadar tartışılsa aynı tas aynı hamam çünkü...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.