Şimdi Ara

Kanuni 150 veya Apachi 200 ATV Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler arkadaşlar,

    Ben bir atv almaya heves ettim.. İnş en kısa sürede alacağım.. Fakat kullanan arkadaşlardan bilgiler almak istiyorum.. Forumu biraz aradım fakat ikna edici bilgilere ulaşamadım.. Gözden kaçtıysa mazur görün..

    Üzerinde durduğum iki model var.. Kanuni 150 (offroad olmayan) ve Apachi200. İlk olarak hangisini neden tavsiye edersiniz..
    ATV'lerde hız ne kadar önemli? Apachi'nin 4 ileri vitesi varmış.. Ama kanuni tek vitesmiş.. Bu önemli bir fark mı?
    Bir de geri vites Atv'lerde ne kadar önemli? Bunlar teknik konuda merak ettiklerim..

    Ben bu Atv'yi şehir içinde de kullanmayı düşünüyorum.. Ama tabi bu konuda da aklıma takılan bir kaç nokta var.. İlk olarak plaka işi nasıl oluyor? Neler gerekiyor? Ve plaka masrafı ne kadar tutuyor? Ayrıca bu araçların vergisi oluyordur muhtemelen? Bu vergiler ne kadar tutuyor tahminen? Motor hacimleri küçük olduğu için fazla tutmuyordum sanırım.. Bir de ehliyet işi? Bu aracı sürmek için ne ehliyeti gerekiyor? Sadece B ehliyeti ile sürmekte bir problem olur mu?

    Arkadaşlar biliyorum biraz fazla soru sordum ama bunlar gerçekten aklıma takılan önemli noktalar.. Kullanan arkadaşlardan, bilgili arkadaşlardan yardım istiyorum..

    Şimdiden teşekkür ederim.. İyi forumlar..
    Selamlar..











  • Verdiğiniz ilk 3 linki görüp okumuştum. Pek doyurucu bilgiye ulaşamamıştım.. Ama 4. linki yeni gördüm ve hepsini okudum.. Teknik açıdan kafamda pek soru kalmadı.. Yalnız vergileri ile ilgli pek bir mesaj yazılmamış.. Bu araçlara ne kadar vergi düşer? Bir arkadaş jeep'lerle aynı kategoride sayılır demiş ama ne kadar sayılır bu konuda açıklayıcı bilgi vermemiş?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_33338293/mpage_1/key_//tm.htm#33338293

    buyrun.. genel bir konu yapıp sorulara cevap sağlamaya çalıştım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.