Şimdi Ara

Kapadokya Gezi Planı için Tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Önümüzdeki günlerde 2 günlüğüne Kapadokya’da olacağız gezmek için. Bu iki günü en verimli nasıl geçirebiliriz? Araba imkanımız olacak. Nerede kahvaltı yapılır, nerede akşam yemeği yenir, ne yemeği ünlüdür, nereleri görmek/gitmek gerekir gibi konularda tavsiyesi olan varsa lütfen yazabilir misiniz?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >



  • göremede fiyatlar arş-ı ala dadır, ama şansıysanız orada sabahlayıp balonların yükselişini izleme imkanınız olabilir. mutlaka gitmeniz gereken yer paşa bağlarıdır, peri bacalarının büyük çoğunluğu oradadır. uç hisar kalesi, paşa bağları, balon uçuşu, ürgüp ve avanos mutlaka gitmeniz - görmeniz gereken yerlerdir, aklıma gelenler bu kadar.

  • ilhan_28 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle cevap için teşekkür ederim. Sabah saatlerinde balonların yükselişini izlemek için en iyi konum neresidir peki? Göreme sanırım ama buranın neresi mesela, yoksa Göreme’nin her yerinden güzel manzara oluyor mu? Kalacak yer için şimdilik Ürgüp’te bir otelde yer ayırttık. Eğer balon manzarası için uygun yer Göreme ise buraya bakabiliriz kalmak için.

    Dediğiniz yerleri not alacağım. Peki yemek olarak tavsiye edebileceğiniz hem fiyat olarak makul hem de iyi restoran ya da kafeler var mıdır?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cancon65 C kullanıcısına yanıt

    Balonlar için en iyi izleme yeri göreme veya uçhisar kalesidir. Balon seyretmek tamamen şans işi, o sabah yaptıkları ölçümlerde uygun hava yoksa maalesef havalanmıyorlar ben 1 gece kaldım ve maalesef o sabah havalanmadılar. Ürgüpten otelden gelip göremede seyretmeniz lazım sabah güneş doğmadan gelmelisiniz ama %50 ihtimal belki havalanmayacaklar :) göreme ürgüp yolu üzerinde 3 güzeller peri bacaları var önünde seyir terası yapmışlar oraya gidebilirsiniz. Benden tavsiye göremeye sadece gezmek için gidin yeme içme ve konaklamayı ürgüp ve avanosta yapabilirsiniz göremedeki fiyatları görmeyiverin her şeyi yabancı turiste göre yapmışlar. Avanosta kızılırmak etrafında güzel yerler var hatta mado migros köfteci yusuf gibi ulusal firmalar bile mevcut. Benim kaldığım göremedeki mağara otelin teras manzarası buydu, karşıdaki üzeri düzlük olan dağın önünden havalanıyor balonlar.

    Kapadokya Gezi Planı için Tavsiyeler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ilhan_28 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Tavsiyelerinizi değerlendireceğim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • merhaba acaba yazın temmuz ayı sıcak sıkıntı yaratırmı gezmek için

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.