Şimdi Ara

Kapalı Telefondan Veri Kurtarma!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
51.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selam;

    4 ay önce aldığım LG Optimus E 975 model telefonum yere düştü ve ekranı paramparça oldu.Telefon açılıyor,çalışıyor ama ekran çalışmıyor.Dokunmatik ekran çalışmadığı için telefona giremiyorum.Bilgisayara bağladığımda ekran kilidini açmam lazım ki bilgisayar telefonu görsün.Telefonu tamirciye vereceğim ama önce içindeki özel bilgilerimi kurtarmam lazım.O şekilde vermek istemiyorum.Telefonun sd kartı olmadığı için kartı çıkarmak gibi bir durumum da yok.Lütfen bir yol gösterin.Telefonun ekran kilidini kullanmadan içine girebilmemin bir yolu var mı?
     Kapalı Telefondan Veri Kurtarma!!







  • Bildiğim kadarıyla çaresi yok. Telefoncudan rica edip gözünün önünde yaptıracaksın 10-15 dakika anca sürüyor zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • verileri silmek istersen yolu var tabi ama verileri telefondan çekme olayı zor
    en kolay yol yeniden rom atmak usb ile.
  • tam olarak bılmemekle bırlıkte telefon acılırken telefonu baglasanız gorebılır (arc s ım goruyordu dıye hatırlıyorum)
  • Tamam kurtarmayı da geçtim..Silmenin yolu nedir?
  • Yok mu yardımcı olabilecek biri??Kurtarmayı da geçtim bilgilerimi silemez miyim? Tekrar ediyorum;ekran kilidi açılmadığı için bilgisayar telefonu görmüyor.
  • herhangi bir çözüm bulundu mu buna ? Sony Xperia Z5 telefonum su geçirdi. Telefon çalışıyor ama ekran gözükmüyor. Kilidi olduğu için içeriği göremiyorum pc'den veriler silinmeden kilidi nasıl kaldırabilirim?
  • Otg kablo ile mouse tak işi bitir dostum nasıl kimsenin aklına gelmemiş anlamadım. İzin ver seçeneğini böylece seçebilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: direkt3d

    Otg kablo ile mouse tak işi bitir dostum nasıl kimsenin aklına gelmemiş anlamadım. İzin ver seçeneğini böylece seçebilirsin.

    hocam merhaba google da ararken mesajınızı gördüm. Telefon kırıldı nasıl bu resimleri alıcam derken harika oldu mesajınız. çok teşekkürler.
  • Arkadaşlar herkese kolay gele elimde 2 adet lg telefon var biri e 460 diğeri d682 2 telefonuda alalı 3 yıl oldu ikisininde ana kartları kendiliğinden root yapılmadan yandı ve lg bu durumun kronik olmadığını idda ediyor ve ikisi için 1400 tl nakit para talep ediyor ayrıca 6 ay garanti veriyor yeni ana kartlar için. Hepsinden tuhafı bu anakartları servis dışında biryerden bulmak mümkün olmuyor telefonsuz kaldık bana yardımcı olabilecek birileri varmı? servis seve seve siz bu parayı ödeyeceksiniz yoksa telefonsuz kalırsınız demiyoda bunu ifade eder nitelikte ifadeler kullanıyor ana merkezide aradım onlarda servisin doğru söylediğini ifade ediyor eminim bu durum sadece benim başıma gelmemiştir. Lütfen bana yardımcı olun
    tel:05378700003
  • direkt3d D kullanıcısına yanıt

    Merhaba, telefonumun ekran desen kilidini unuttum. 7 gündür uğraşıyorum çözüm yolu için. Telefonumun içinde 5 yaşındaki kızımın 2,5 yıllık anı geçmişi var. Format atılmadan fotoğrafları ve videoları kurtarmanın bir yolunu ararken yorumunuza denk geldim. Otg kablo diye bir şeyden bahsetmişsiniz. Biraz araştırdım ama aradığım cevabı bulamadım. O yüzden sizi rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Otg kablo ile ekran desen kilidini unuttuğum telefonumun içindeki fotoğrafları ve videoları aktarabilir miyim? Cevap verirseniz çok sevinirim.

  • Cennetbahçesi C kullanıcısına yanıt
    Otg kablosu telefonu USB üzerinden klavye mouse bağlamaya yarayan ara kablo. Dokunmatik çalışmıyorsa mouse kullan anlamında söylemiş arkadaş

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gaisensei kullanıcısına yanıt

    Yani bana bir faydası yok bu durumun... Anladım. Teşekkür ederim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.