Şimdi Ara

KAPTAN TÜRKİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
4.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Amerika kendini çok iyi reklam yapan bir ülke. Dünyada da bazı ülkeleri kendisine benzetmeye çalışıyor. Bu ülkelerden biri de Türkiye' dir. Özellikle Amerika sevgisi ve özentisi Türkiye' de çok fazladır. Diğer Avrupa ülkelerine gidin hiç bu kadar Amerika özentisi yoktur. Bizi Avrupa kültürüne değil Amerika kültürüne özendiriyorlar. Filmler, diziler, alış veriş...vb. Özellikle sinema ve diziler Amerika hayranlığını ve çekiciliğini attırıyor. Sanki dünya da başka kaliteli ülke yok ta sadece Amerika var ve diğer ülkeler yobaz. Bu tamamen sömürgeciliktir. Kaptan Amerika da bunun bir örneğidir. Kaptan Türkiye yapılsa sinema ve ya dizi daha iyi olur.



  • kaptan türkiye yapılsa çok saçma olurdu bir kere çünkü ne adetlerde ne geleneklerde nede tarihte öyle birşey var sen onu yapınca amerikanın kültürünü taklit etmiş olursun keşke şimdiki gençlerin alay edip durduğu tarkan filimleri filan yeniden düzenlenip çekilse o zamanlarda o kadar oluyordu o teknolojiyle ama bizler ancak dalga geçmeyi biliriz o dönemin şartları altında izleyip değerlendirsek ağzımız açık kalır çoğumuzun telefonunun kamerası bile onların kullandığı kameralardan mikrofonlardan vs iyi
  • Dostum Amerikan Marvel Şirketi Captain America'yı popüler yapmıycak ta neyi yapacak[Marvel'da captain britain de var ama o kadar popüler değil].
    Ama sen Kaptan Türkiye dersen olmaz ama senin için şunu söyleyebilirim
    http://www.altarmodeling.com/images/DC-janissary-2.jpg
    Janissary kahramanı 97 depreminde kanuninin sihirli kılıcını bulup bir süper kahraman oluyor.
    Türk bayrağı da var ve bir kadın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.