Şimdi Ara

Kar Zinciri Marka ve Model Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
8.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Selamlar,

    İstanbul'da yaşıyorum. 205/55 R 16 Michelin lastikli 2. el araç aldım. Kış ve muayene öncesi kar zinciri almam gerekiyor ve konu hakkında pek tecrübeli değilim. Bu konuyu detaylı anlatan bir başlık göremedim forumda. Bu nedenle yeni konu açmanın hem benim hem de diğer okuyucular için faydalı olacağını düşündüm.

    Benim sorunuma gelirsek. Bir yandan karda, mecbur kalmadıkça araç kullanmam boş yere pahalı birşey almayayım diyorum. Diğer bir yandan da mecburi bir durum oluşursa yolda kalmak istemiyorum. Yani fiyat performanslı bir kar zinciri almak istiyorum anlayacağınız.

    1) n11.com üzerinden aşağıdaki kar zincirini buldum. Yorumlar olumlu ancak biraz pahalı geldi sanki fiyatı. Sizce nasıldır?

    http://urun.n11.com/lastik-zinciri/z-tech-2055516-inc-lastik-ebadina-ozel-takmatik-kar-zinciri-P81761673

    2) Kar zinciri olarak alternatif marka önerileriniz çok faydalı olacaktır. İnternette fiyatı görünen bir ürün daha iyi olur. Atlı markası çokça önerilmiş mesela ancak internet üzerinden satışı yapılıyor mu emin olamadım ve bir fiyat karşılaştırması yapamadım.







  • Zincir denilince
    http://atli.com.tr/tr/
  • Bu kadar mı yani cevaplar arkadaşlar başka tavsiyesi olan yok mudur?
  • Zincirler bir yerde arabanın ön takımına zarar verebiliyor. tavsiyem biraz daha pahalı ama lastikler için Palet tipi zincirler. Hem daha ufak ve daha hafif. Bir bakın derim.
  • Muayene için zincir bulundurma şartı yok. İstanbul'da zincir takılacak kadar kar kış olmaz. olsa da max 2 gün sürüyor. Alayım bulunsun istiyorsanız Carrefourlarda kışın reyonlara konanlardan alabilirsiniz. Bende KNK markanın zinciri var.http://www.hepsiburada.com/knk-x-tipi-binek-arac-kar-zinciri-no-90-p-OTKRT0007
    Eğer kışın çok şehirler arası seyahat ediyorsanız kış lastiği almanızı tavsiye ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cervinff -- 29 Eylül 2016; 12:06:00 >
  • Cevaplar için teşekkür ederim. Ben de arada kalmıştım açıkçası. Karda arabayı kullanmayı pek düşünmediğimden dolayı almayacağım sanırım. KNK'ları ben de gördüm ancak kalitesiz zincirin kopup arabaya zarar verdiğini söyleyenler de var. O yüzden alırsam güvenle takabileceğim bir şeyi tercih edeceğim. Ancak şu an için almasam da olur gibi duruyor.

    Yardımlarınız için teşekkür ederim tekrardan.
  • future_vortex F kullanıcısına yanıt
    Knk kalitesiz değil önceki arabama birkaç kez taktım kullandım. Fazla para vermeye gerek yok. Düzgün taktıktan sonra zincir kopmaz, plastik değil sonuçta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: future_vortex

    Cevaplar için teşekkür ederim. Ben de arada kalmıştım açıkçası. Karda arabayı kullanmayı pek düşünmediğimden dolayı almayacağım sanırım. KNK'ları ben de gördüm ancak kalitesiz zincirin kopup arabaya zarar verdiğini söyleyenler de var. O yüzden alırsam güvenle takabileceğim bir şeyi tercih edeceğim. Ancak şu an için almasam da olur gibi duruyor.

    Yardımlarınız için teşekkür ederim tekrardan.

    Merhabalar,

    Bu konuda bir gelişme ve ya tavsiyesi olan var mıdır?

    Atlı zincir internetde pek bulunmuyor.

    KNK zincir kullanıp memnun olan var mı?

    Teşekkürler,
    Onur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.