Şimdi Ara

Karabük KYK yurdunda öğrenciler çekirge yedi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
2
Favori
3.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • aragonReddevils A kullanıcısına yanıt

    Yaa bana ne afrikalı öğrenci ile cinsel ilişki skandalından !!! Banane yanı ben milletin namus bekçisiyimiyim uckurunun derdine mi düşecem. Ne yaparsalar kendine yaparlar Üniversite orası İlk okul değil.Herkeste 20 yaş üstü orada. Hepsi yetişkin birey bası şeyleri hesap etmeleri lazım. Bir şey yapıyorsan sonucuna katlanacan. Her önüne gelenle ilişkiye giren veya Cinsel ilişki sırasında korunmayı bile akıl edemeyende Allah akıl fikir versin ne diyeyim.



    Üniversitenin amacı gazetede de yazdığı gibi oralardan iyi öğrencileri kapıp ülkeye kazandırmak.


    Karabük KYK yurdunda öğrenciler çekirge yedi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 23 Mart 2024; 1:13:58 >




  • VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt

    İddiaya göre kıza fuhuş yaptıran çete tarafından öldürülmüş. O zaman olayı araştırmaya giden gazeteci bugün o zaman yaşadıklarını anlatmış. Siyahi kız öğrencilerin gece yol kenarında müşteri aradığını görmüşler. Çete kendi içlerindeki siyahi erkeklerin çetesi de olabilir türklerin de belli değil. Başka iddiası bakire siyahi kız öğrenciler ise istanbul ankaraya getirilip bakire siyahi kız arayan spastiklere sunuluyormuş (nasıl bir salak türkiyede bu kadar spesifik birşey ararsa). Solcular bu iddiaların üstüne atlayıp türkler zencileri türkiyeye getirip fuhuşa zorluyor işin içinde bürokratlar var çok önemli müşteriler var ondan dokunulmuyor diye her platformda dillendirmeye başladı yani türk kızları zencilerle yatıp aids kaptı suçlu yine türk erkekleri oldu. Siyahilerin telegram gruplarında nişanlısı olan kbülü kız öğrencinin 3 zenci erkekle grup yaptigi videoyu kızın yüzünü sansürlemeden paylaşmışlar bugün ama solcuların iddiasına göre türkler zavallı afrikalıları sömürecek şeytani bir düzenek kurmuş. Türklerin siyahi kadınlara fuhuş yaptırdığına dair tek bir kanıt yok.





  • Ben gerçekten Z kuşağını anlamakta zorluk çekiyorum. Erkekler slav, Rus takıntılı kadınlar siyahi. Bence kurtuluş savaşı boşuna yapılmış çünkü bu kadar ahlaki çöküntü savaşı kazanmana rağmen oluyorsa söyleyecek söz yok.
    Ha birde ilık popolu liberaller yine başlamış 3-5 kızın yaptığından dolayı kbülü tüm kızları itham altında bırakıyorsunuz diye.Meselenin 3-5 kızın veya erkeğin intercial takılması olduğunu zannediyorlar.Ben salak gördüm ama liberaller kadar salaklarını görmedim.Şu sibiryadaki Kara veba tekrar uyansada Dünya nüfusunun 2/3 falan bir silse.
  • Stoa kullanıcısına yanıt

    Suriyelilerle beraber sgkyı dolandıranlar var.Bu millette namussuz çok.Bakıyor dışarıdan gelen tipte kendi gibi hemen şebekesini kuruyor.Fuhuş olayında türklerin ve afrikalıların beraber iş yaptığına eminim. Bazı tarikatlara yetim kalmış Suriyeli çocukları götüren Araplarda vardı. Boşuna demiyorum yerli şerefsizlerimiz ithal şerefsizlerle ortak oldu diye.

  • Önümüzdeki yıllarda Afrikadan çokça öğrenci göreceksiniz. Turkiye Afrikada etkinliğini arttirmaya çalışıyor. Bu sebeple bir cok karsilikli program actilar ve tonla kolaylik sagliyorlar. Ozellikle bu son yilda yapilan anlasmalardan sonra öğrenci sayısı muhtemelen bir kat daha artacak.
  • Karabük üniversitesinde okuyan öğrencilerin yayınladığı video gündem oldu. ‘Kimseye vermem benim o’

    Karabük KYK yurdunda öğrenciler çekirge yedi

    https://www.yenicaggazetesi.com.tr/karabuk-universitesinde-okuyan-ogrencilerin-yayinladigi-video-gundem-oldu-kimseye-778467h.htm




  • Ülkede afd gibi bir psrti olsa keşke
  • Başbilen kullanıcısına yanıt

    olsa ne olucak almanyada yabancı öğrenci sayısı senin belki tr nin 100x katıdır.

    afd orda öğrenciye karışmıyor batıda eğitim,iş para sektörüdür çünkü.

    ülkenin ekonomisine katkısı var hayrına gelmiyorlar buraya.

    bir çoğu türkçeyi öğrendiği türkiyeyi sevdiği için memleketlerinde türklüğü bile yayıyorlar aslında ama bir kötü örnekten toplu kıyım yaparlar işte fransa portekiz nasıl hakim oldu sanıyorsunun oralara?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 23 Mart 2024; 12:9:2 >
  • selamivural kullanıcısına yanıt

    videodaki eleman bayağa zenci yakışıklısı will smithin gençliği gibi pardon tecavüzmü var videoda ben saf aşk görüyorum sizde yakışıklı sosyal olsun sizde sevişin aşk yaşayın tutanmı var?Karabük KYK yurdunda öğrenciler çekirge yedi 

    kız kime aşık olacağını size sorucak sanki kendi özel hayatı sizene .

    şeriata 7/24 sövenler şeriatçı olma yolunda gibiKarabük KYK yurdunda öğrenciler çekirge yedi  burası laik medeni özgür bir ülke isteyen istediğine aşık olur.

    ayrıca o video bayağa bir eski yine pişirmişler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 23 Mart 2024; 13:25:52 >
  • Amerika gibi olduk iyice. Her telden var ve bilin bakalim amerikada suc oranlari ne alemde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BF.Skinner -- 23 Mart 2024; 12:57:48 >
  • Stoa kullanıcısına yanıt

    Bu "Marsık" kelimesinin kullanımı ilginç ama; son zamanlarda tek tük görüyorum, Türkçe'de önceden zencilere hakaret amaçlı böyle bir kelime kullanımı yoktu; zira zencilere karşı ırkçılık yoktu. Türkçe'de "Nigger" kelimesinin tam bir karşılığı olmadığı için böyle bir şey uydurmaya çalışmışlar, ama olmamış. Böyle mülteci döven ufak tefek aşırı uç ırkçı grupların yararı olmaz, zararı olur. Sorunu devletin çözmesi lazım, zira olayın boyutu çığrından çıktı; dünyada toplam nüfusunun %15'i mülteci olan tek ülkeyiz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 23 Mart 2024; 13:49:28 >
  • hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt

    Katılıyorum ilk kez bu yıl duydum bu kelimeyi twitterdaki ırkçı hesapların yeni icadı, kendi jargonlarını oluşturacak kadar örgütlendikleri anlaşılıyor. “Etnik temizlik” istiyorlar ama doğal seçilim gibi temizlenecek tarafa geçtiklerinin farkında değiller bir sabah kalkacaklar akp bu hesapların hepsini halkı kin ve düşmanlığa sevk etmekten ve ırkçılıktan içeri atmış ömür boyu çıkamıyorlar. Ekonomi kötüye gittiğinde her ülkede ırkçılık artmış ama ırkçıların sonu her defasında kırıma uğramak olmuştur. Tarihden ders almak lazım.

  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    En büyük diploma satış mekanı kesinlikle KANADA




    Her yıl milyonlarca hindistanlı öğrenci getiriyorlar . İşe yaramayan , ve aşırı pahalı 2 yıllık diploma satıyorlar.




    2 yılda 35-40 bin dolar okul harcı ödüyorlar, yerliler ( kanadalılar ) için bu 7-10 bin dolar civarı. Yabancılardan kat kat daha fazla alıyorlar






    Eğitim çok büyük bir endüstri

  • mrslimshady_reloaded kullanıcısına yanıt

    Zafer Partili ırkçı tayfa nereden bilecek kanadayı dünyadaki her olayı ilk defa kendi başına gelen büyük bir operasyon sanıyor. Kbü rektörü ticaretin b*kunu çıkarıp afrikadaki her duvara üniversitenin reklamını vermiş ve üniversite siyahi dolmuş ama dün önüme 20 tane flood düştü koca koca adamlar kadınlar küreselcilerin türk demografisini bozmak için karabükü nasıl siyahi doldurduğundan bahsediyorlar. Bill Gates’in işi gücü yok karabükle uğraşacak akıl hastası bunlar.

  • Stoa kullanıcısına yanıt

    Birde sanki çok donunda iple yaprakla dolaşan afrikalısı geliyor, orda belli bir gelirin üstünde yaşayan ailesinin maddi durumu fena olmayan öğrenciler geliyor oranın tuzu kuru sınıfı yani.

    Bazı siyahiler zengin ülkesinde,bizim türk kızları yağlı kapıyı bulunca kapmaya çalışıyor evlenen bile var, her siyahiyi köylü zuzu kabilesi sanıyorlar herhalde. 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 23 Mart 2024; 15:5:4 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Nolmuş yani yapmışlar onlar yer değiştirse aynısını kıyım yaptıkları yapacaktı
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    Türk kızı fakir siyahı da çekici bulabilir hocam. Aşağıdaki gibi onlarca belgeselde görülüyor ki avrupalı kadınlar sex turizmi için siyahilerin olduğu yerleri seçiyor. Bu ırkçı loserların problemi gerçekten siyahilerin alt insan, kendilerinin ortalama insan, beyaz tenli mavi gözlülerin de üst insan olduğuna inanmaları. Ortalama insan oldugunu varsaydıgı türk kızının alt insan oldugunu sandigi siyahilerle birlikte olmasına kuduruyor. Taptığı avrupalıların siyahilerin peşinde koştuğunu öğrense çıldıracak. Bu tipler genelde fakir çevrede büyüdüğü için kadınların cinsel arzuları hakkında bir bilgileri yok. Sarışın mavi gözlü olmadıkları için çirkin oldukları varsayımıyla yaşıyorlar. Kızların onlara bakmasını sağlamanın tek yolu da vücut geliştimek zengin olmak iyi mevkilere gelmek filan sanıyorlar. Bir ergenken o çöp çevreden çıkıp bodruma gittiğimde görmüştüm ki istanbulda olsa her sokakta polisin çevireceği üstteki kriterlerine hiçbirine sahip olmayan kürt erkekleri benim istanbulda anca televizyonda görüp iç geçireceğim iskandinav hatunları peşinden koşturuyor.

    Best Documentaryyoutube
    Welcome to the Dominican Republic. This beach is specially appreciated by women from Europe, America and Canada, looking for love. Here, everything seems possible... Tourism in the Dominican Republic: A Paradise for Women Seeking Love and the Complexities of Relationships with Sanky-Pankys 0:00 🏖️ The Dominican Republic is a paradise for women looking for love, where societal barriers are nonexistent and sanky-panky gigolos are on the prowl. 4:20 😮 Women in Boca Chica fall for the charms of sanky-pankys, young men who seduce them for money and gifts. 9:14 🌴 Edison's life of poverty in Santo Domingo changes when he meets Giovanna, an Italian lawyer, who pays for everything. 13:43 💃 A group of sanky-pankys in the Dominican Republic engage in relationships with tourists for financial gain. 18:43 😮 Jesus earns money from multiple women to build his house, while Giovanna tries to get a visa for Edison. 22:31 😔 Giovanna's attempts to get an appointment at the embassy to take her boyfriend to Italy are unsuccessful. 27:16 😢 Giovanna is feeling sad about not being able to see him again and is determined to help him become independent.
    https://www.youtube.com/watch?si=GZrZ3e18Qcc-KBfZ&v=Sp84fX30UVg&feature=youtu.be




  • Stoa kullanıcısına yanıt

    oda var tabide ama kadınların durumu iyi oluyor genelde o cinsel haz için o genelde kısa süreli win win ilişkisi oKarabük KYK yurdunda öğrenciler çekirge yedi 

    ama aile yuva kuranların siyahilerle evlenenlerin çoğuna baktığımda adamın iyi durumu afrikada varlıklı bir aileden geliyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 23 Mart 2024; 16:0:2 >
  • Geçen gün yürürken bekçi kimlik kontrolü yaparken gördüğüm ilk Türksün dedi.Özellikle üniversitenin bulunduğu mahalle yabanci uyruklu yuvası türkler gerçekten azınlık kesim olmuş
  • Olay yeni olmasın eski olsun yahut kurgu olsun ne fark ediyor? Ben zaferlilerin ne yaptığına bakmıyorum HIV vb hastalıkların hangi ülkede sık görüldüğüne ve bu insanların nerelere seyahat ettiğine bakıyorum.Nasıl troll zafer hesapları milleti galeyana getiriyorsa sizide troll Akp-yChp galeyana getiriyor.Biri özgüvensizlikten kızları zenciler aliyeah yapar diğeri fetişi olduğu için ne var bunda kardeşim diye savunur.Kimse tavan yapacak hastalıkları umursamasın ekonomi düzülmüş, eğitim düzülmüş, düzülmeyen bir halk sağlığı kaldı onu da düzsünler.Daha geçen gün ibiş biri sınır dışı edildi ama kimin umrunda değil mi alan memnun veren memnun virüs memnun.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.