Şimdi Ara

Karabük Üniversitesini Tercih Etmeyi Düşünenler (Enerji Sistemleri Mühendisliği) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
1.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chevy70

    Hahaha işte budur :D Dostum neyinden sıkıldın buranın bir de senin ağzından dinleyelim.

    Burada dogup buyuyenler cok farketmez sehrin banelligini. Ama bi istanbul izmir eskisehirden geldiyseniz köye gelmis gibi hissedersiniz piskolojiniz bozulur :D Yasarken cok farketmesemde tatil yaptiktan sonra veya yurt disina cikip dondukten sonra sokaklara yollara bakinca resmen gözlerim kaniyor.Sosyal hayati sevenler gece yasantisini sevenler icin asla dogru tercih degil.Aman diyeyim kendinize yazik etmeyin.Ucuz desen kiralar ucuz degil.Eger asosyal degilseniz zorluk cekmeniz muhtemel.Ben lise sondayken herkes buradan kacmak icin uniyi firsat kolluyordu. Uni icin bu sehire gelenler bu yuzden garip geliyor bana.Sehirdeki bazi mahalleleri kafadan silmeniz lazim balicisi bilmem nesi eksik olmaz.Malum ırkın cogunluk oldugu bir kac yer.Ulasim icin sadece minibus ve otobus var sehir icinde.Onlarinda son kalkis saati 22:00 dır. Safranbolu harici gezilcek bi yeri yok safranboluda el kadar yer bigunde bitirirsiniz zaten. Genel olarak sehirden beklentiniz yoksa evden cikmayan falan bir insansiniz tabi bu soylediklerim sizi kapsamaz. Ayni zamanda yobaz bir sehirdir diyebilirim bazi mahalleler icin. Yani kizlar gelir gider falan diye dusunuyorsaniz ev sahibi %80 sorun cikartacaktir. Daha detay isteyen olursa ozele gelebilir. Eger baska sehir opsiyonlariniz varsa onlari tercih edin derim. ek olarak : Kardemirden dolayi havasi berbattir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ieyegosubu İ kullanıcısına yanıt
    Aynen bu dediklerini 2 yıldır çekiyorum.Sıkıntı olan mahalleler hangileri onları bilmiyorum 100.yıl gayet rahat bir yer sıkıntı yok zaten şehrin abazan tayfası gece burada hava olarak maalesef rezil bu şehri bitiren mahveden tek sebebi Kardemirdir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: passion_canavar


    quote:

    Orijinalden alıntı: chevy70

    quote:

    Orijinalden alıntı: passion_canavar


    quote:

    Orijinalden alıntı: pürsu

    quote:

    Orijinalden alıntı: passion_canavar

    Anlamadığım bi durum var, madem buyuksehirden geliyosun, karabuk uni siralama zaten genelde çoğu bölüm en sonlarda, madem iyi yer istiyosun cok çalışıp büyükşehir kazan kardeşim. Bende bu sene karabuk uni gidicem sanırım fakat abartıldığı kadar kötü bi yer olduğunu sanmıyorum. Kişiden kişiye yorum değişir gelin gelmeyin size kalmış, siz gelmezseniz başkası yerinize gelir kimse de buna üzülmez ne esnaf ne dolmuşcu.

    Buyur gel dostum ilk sene bırakmazsın umarım :) Okul'u ilk gördüğünde gece cıvıl cıvıl pavyon gibi :) Çok eğleceli bi okul Işık üniversitesinde o kadar ışık yoktur :) Karabük'te okuyanlar ne dediğimi anlamıştır açıklamaya gerek yok :=))

    Karabukteyim zaten, sıkıntı yok. Şöyle bi durun var , bence öncelikle amacınız okumak mı eğlenmek mi onu düşünmek önemli derim.

    Emin ol lisede amacın çalışmak ve bu kadar abarttığın gibi iyi bir okula girmek olsaydı şuan şu konuda Karabük üniversitesine gidicem sanırım diyeceğine ağzın kulaklarında bir an önce büyükşehir görücem ortam görücem süper bir okulda okuyacağım ya deyip Boğaziçi ODTÜ İTÜ Hacettepe gibi örneklerden birine gitmek için hazırlıklarını yapıp eylülü iple çekmek gerekiyordu.Umarım anlamışsındır.

    Lisede çok çalıştım karabük kazandim gibi bi kelime kurdugumu hatirlamiyorum, lisede çalıştığın dersle uni kazaniyosun, unide çalıştığın dersle hayatını kazanıyorsun mesele bu.

    Ayrıca karabukluyum evet toz kondurmama gibi bi durum yok sevmedigim de bir çok yanı var iyiye iyi kötüye kötü derim ama kesin gelme yok onu yapma cart curt denecek kadar oldugunu sanmıyorum, bi çevre sehirlere veya baska unilere bakin mesela bartin kastamonu düzce aksaray vs. Vs. Burayı kurtarandurumu da zaten konumu ve bazı olanaklar,gerisine bende kefil değilim. Burda geri vites olduğunu sanmayın gelmis 2 3 kişi üstüme konusuyonuz yorumda bulunmak suçsa yazmaya zaten gerek yok.

    Üniversitedeki derslerine çalışmanla hayatı kazanmazsın. İşte bunlar lise kafası. Sen bu dediklerime Üniversitenin 2.yılı hak vereceksin ve anlayacaksın. Hayatın boyunca totalde 15-20 yıl okursun, hayata bi atılırsın ki hayat öyle değildir yani üniversitedeki derslerle çoğu zaman alakasız kalır. Üniversite sana sadece benim görüşüm prestij sağlar Üniversiten ne kadar iyiyse o kadar prestij sahibi olursun. Ben şimdi şuan x yerinde staj yapıyorum derslerle yakından uzaktan alakası olmayan işler çalışanlara bakıyorum aynı durum. Üniversite sadece sana belli bir şeylerin üstesinden gelmeyi öğretir hayatı filan kazandırmaz bunu bi öncelikle anla.

    Adam hayatında tornavida tutmamış mühendislik okuyor, yarın öbürgün staja giriyor işe giriyor ecü ücü diye kalıyor. Okuyarak değil yaşayarak öğren bazı şeyleri.
    Örnek: Üniversite'nin bana öğrettiği şey, belli bir miktar parayla ay sonu nasıl getirilir?
    Çalışmayı öğretti ki, bu en önemlisi bildiğin girdim cafelerde çalıştım ömrümde çalışmamıştım şimdiye kadar.

    Bu konu fazla uzamasın Üniversite geyiği sadece şehir ve üniversite yorumları yaparım bundan sonra sırf üniversiteyle hayatını kazanırsın dediğin için bunu yazdım. Buradaki tüm öğrencilerin okuyan öğrencilerin o şehri eleştirmeye hakkı vardır ve eminim ki benim gibi düşünen 30,000 öğrenci daha vardır minimum. Bu kadar sinirlenmene geek yok buradaki söz çok açık. Karabük'e göre daha büyük şehirden gelenler özellikle İstanbul,Ankara,Bursa,İzmir gibi ve sosyal yaşantısı olan biri bu şehirden fazla bir şey beklemesin. Bunda gocunacak alınacak bir şey yok.




  • Burda okumayı düşünüyosanız evde nasıl eğlenilir bunu öğrenmeniz lazım. İlk işiniz iyi bi bilgisayar alın çünkü bol bol oyun oynicaksınız. Sigara içiyosanız gelmeden bırakın günde en az 2 pakete çıkarıcaksınız çünkü. onun dışında arkadaş edinmeye bakın ne kadar kalabalık olursanız vakit o kadar çabuk geçiyo batak 101 gibi oyunları öğrenin demiyorum bile. 3-4 tane mutlaka kız arkadaşınız olmalı yoksa burda bi süre sonra napıyoruz abi biz sap sapa diyip tribe girersiniz sonra çok geç kaldığınızı farkediceksiniz çünkü herkes kendi ortamını kurmuş olucak. Anlıcağınız buraya geldiğinizde ilk işiniz arkadaş edinmek olsun çünkü başka yapabiliceğiniz bişey yok. Yada lolde plat falan olursunuz :D
  • Kortizon1 K kullanıcısına yanıt
    Dostum gerçekten güzel anlatmışsın teşekkür ediyorum.Bu kardeşimiz bizi yanlış anlamış belli ki fakat görünen köy kılavuz istemiyor sonuçta dediğin gibi alınacak bir durum yok ortalıkta.
  • Kemal Ekşioğlu ve Paylaşımları sayfasında gördüm şimdi az önce :) Farkı farketmeniz açısından :) Boş yere konuşmuyoruz pavyon diye :)
     Karabük Üniversitesini Tercih Etmeyi Düşünenler (Enerji Sistemleri Mühendisliği)






  • Karabük tıp yazdık bakam hayırlısı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jacquess7 J kullanıcısına yanıt
    Senin için avantaj ders çalışmaktan kafanı kaldıramayacagın zamanlar olacak ıste bunun ıcın karabuk ıdeal
  • chevy70 C kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam haklısın. Bir de yakın benim oturduğum yere, 1 saat uzaklıkta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jacquess7 J kullanıcısına yanıt
    Geredelisin heralde :) Buralara alışık olman güzel sıkıntı çekmezsin
  • chevy70 C kullanıcısına yanıt
    Çaycumalıyım belki bilmezsin hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jacquess7 J kullanıcısına yanıt
    Biliyorum Zonguldak ki Karabükte eskiden oranın ilçesiydi zaten iki yerinde benim için bir farkı yok birbirinden belki orada deniz var diye bir + olabilir.
  • chevy70 C kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam deniz bir artı ama karabük son 5 senedir ciddi anlamda gelişiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.