Şimdi Ara

Karabükte hakeme saldiri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • PTT 1. Lig’in 32. haftasında Karabükspor’un sahasında Vartaş Elazığspor ile 2-2 berabere kalması sonrası bazı taraftarlar sahaya girerek hakem Tolga Özkalfa’ya saldırmak istedi. Elazığsporlu Wellington da Silva ise taraftara tekme ile saldırdı.

    Maç içerisinde orta hakem Tolga Özkalfa’nın verdiği kararlara tepki gösteren bazı taraftarlar maçın bitimi ile sahaya girdi. Maraton kısmında koşarak hakem Tolga Özkalfa’ya saldırmak isteyen bir taraftara, özel güvenlik görevlisi zamanında müdahale etti. Bu sırada Elazığsporlu oyuncu Wellington da Silva uçan tekme ile taraftara saldırdı. Silva’nın attığı tekme güvenlik görevlisi Ekmekçi’nin çenesine geldi.

    Kemal Ekmekçi sedye ile ambulansa taşınırken, taraftar, polis ve Karabüksporlu oyuncu İzzet tarafından saha dışına çıkarıldı.

    Çenesinden yaralanan güvenlik görevlisi ambulansta yapılan tedavisinin ardından görevinin başına döndü.

    video linkte mevcut;http://www.karabuknethaber.com/da-taraftara-tekme-34783.html

    Bu olaylarin onu acilmistir. Yakinda yaralanma,futbolculara saldirma,hatta cankaybina kadar gidecek maglesef. Ozaman fenerbahcenin basina geldi diye ses etmeyenler utanir mi acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • ben futbolcunun niye göz altına alınmadığını anlamadım. taraftarın başında 50 polis futbolcu elini sallaya sallaya gidiyor. az önce bir insanın canına kast eden ben miydim yoksa?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • [Eren] kullanıcısına yanıt
    taraftara vurmak istedi hakeme saldirmasin diye,guvenlige geldi. Sikayetci olunursa ceza alabilir diye dusunuyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O futbolcu bozuntusu bir daha sahaya çıkarsa bu olaylar bitmez. Taraftar cezasının çeker bir daha tribüne giremez de oyuncunun yaptığı ne ya uçan tekme atıyor cantona ne kadar ceza aldı bir baksınlar. Rezalet resmen güvenlik görevlisini sahaya giren taraftari öldürecek o tekme gelse. Tabi bir hafta önce sahaya giren elini kolunu sallayarak sallaya cikip dayisi kendisi gazetelere çıkarsa olacağı bu. Tribüne girmesini yasaklayacaksin senelerce. O futbolcunun da lisansı yirtilacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: [Eren]


    quote:

    Orijinalden alıntı: ieyegosubu

    taraftara vurmak istedi hakeme saldirmasin diye,guvenlige geldi. Sikayetci olunursa ceza alabilir diye dusunuyorum

    o kendine sandı o yüzden saldırdı. futbolda alacağı ceza beni ilgilendirmiyor taraftar sahaya girse hiçbir şey yapmasa bile gözaltına alınıyor, cana kasteden futbolcu soyunma odasına gidiyor. nerede adalet? futbolcular sahada dokunulmaz mi? aninda alacaksın karakola gotureceksin bunun gibi dallamalar da yapabiliyor mu bir daha.

    boş yapma
  • Celimsiz, elinde sadece davul tokmagi olan ve guvenlik tarafindan etkisiz hale getirilmis adama sen neden oyle bir hareket yapiyorsun? Anlasilir gibi degil... Başka tehdit yok, o hareket tribunu galeyana getirip 100'lerce kisiyimsahaya indirse ne yapacaksin? Kafa yok, kafa... Trabzon macindan sonra da soyledim, o hakemin lisansini yirtip, o seyirciyi omur boyu men edeceksin, burda da ayni sekilde o futbolcunun lisansini yirtip, sahaya gireni de omur boyu men edeceksin...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • futbolcuya zaten anlam veremedimde artik sık sık sahaya atlama izlicez gibi duruyo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bundan sonra bol bol sahaya atlayan gorucez anlasildi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aaaa hayret futbolun teröristi dememişsiniz. ne de olsa süper lig değil di mi.

    ulan ne ikiyüzlü adamlarsınız siz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.