Şimdi Ara

Karadeniz'de Seçim Gazı Bulundu :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • KAUANKA K kullanıcısına yanıt

    Bu ne öfke ya... Siyaset için bu kavga bana kraldan çok kralcılık geliyor. Trabzonda sahaya inen taraftarlardan çok farklı değil.

    Burada birseyi anlatmak icin illa uzun uzun örneklerle mi anlatmak gerekiyor?

    Sosyal medya kullanan biriysen şöyle bir dolaş siyasi konuları ne dediğimi anlarsın. Anlamazsan da anlamazsın artık ne yapalım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • isviçreli bilim adamları konu ile alakalı tartışıyorlarmış bakalım ne sonuç çıkacak.....Karadeniz'de Seçim Gazı Bulundu :) 

  • Ne gazmış arkadaş. Uranüs den çıkarsalar gelmişti şimdiye.

  • GoSSgO G kullanıcısına yanıt

    Sen sözde demokrat dede saçmalıklarıyla peşinden koşarken BEN AKP ye oy VERMEDİM Karadeniz'de Seçim Gazı Bulundu :)  O yüzden Ooooo bolca yazdığın hakaretlerde kendi genişliğini tart sonra konuş...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Navi kullanıcısına yanıt

    Hem imalarda bulunup iftira atmaya calısacaksın

    Toplantı, çalıştay vs birşey yapıp toplu karar mı aldınız, sıkışınca konuyu hemen heykele getirelim diye? Vb sözlerle sonrada kavga mı eder olduk?

    Sen önce yazdıklarını oku ve anla sonra cevap ver.Kimde Retorik sorunu varmış?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KAUANKA K kullanıcısına yanıt

    Ben ne yazdığımı da biliyorum, ne okuduğumu da. Her siyaset tartışmasına heykeli karıştıran bir grup var. Enflasyonu konuşuyorsun, adam heykel yapmaktan iyidir falan diyor. Ben de ona imada bulundum, bunu da biraz kinayeli ifade ettim. Yoksa gerçekten toplanıp da böyle bir karar aldığınızı ciddi ciddi söylemiyorum elbette.

    Bu ülkede bir siyasetin bir de futbolun bu kadar icselleştirilmesini, ciddiye alınmasını, kavgaya konu olmasını gerçekten anlamıyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artış olmayacak mı?


    Başkentgaz doğalgaz fiyatlarını temin ettiğim ön ödemeli sistemden bildirerek aşağı bırakıyorum.


    Karadeniz'de Seçim Gazı Bulundu :)


    Karadeniz'de Seçim Gazı Bulundu :)



    Ocak ayında %17 ye yakın zammı geçirdiler.





  • Ülkemiz bu teknolojiyi kazandıktan sonra görüldüğü gibi RUTİNE bağlandı yapılan araştırmalar. Elbet kazananı TÜRKİYE olacaktır.

  • Navi kullanıcısına yanıt

    İthamda bulundunuz farkındasınız sanirim. O nedenle forumda genel cevaptır hoşuna gitmeyen durumlarda cevapsız kalınca karşındakini ya ak ya oktrol vb maaslı gibi cevaplar verilmekte

    Bu ülkede bu forumda çokça karşılaşmıssınızdır yabancı olamazsınız o kadar. İnsanlar hakaret bile edebiliyor sanki Akp chp mhp hangisi olursa aç karnını doyurup veya sorunlarını çözüyor.

    Bir taraf olmak normal muhalif veya değil önemi yok ama insanlar artık iyice çığrından çıktı hem yalan veya algı ne dersek peşine düşüp gerçeği öğrensede ama şu ama bu deyip yüzü bile kızarmadan başka bir yalanın peşine düşüyor.

    Neyse dh forumdaki oktrol yoğunluğunu düşünecek olursakta chp ye karşı olunamaz herşey chp için mantığıyla sizde şöylesiniz bile ama sizde hiç mi hata yok denilemiyor. Kimsenin yogurdu ekşi değil mükemmel zaten. Hakaret etmeden konuşabilmek kendini veya düsüncelerini ifade etmek bile imkansızlasırken forumda daha fazla uzatmayayım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • KAUANKA K kullanıcısına yanıt

    Benim mesajım aslında şahsi değil, bir gruba karşı hiciv türünde biraz da kinayeli bir mesaj ki, buradaki ortalamaya göre seviyeli kabul edilebilecek bir mesajdı. Daha ağırlarına ben de defalarca maruz kalıyorum. Burada yazıyorsanız bu kadarından kaçınamazsınız ama istemiyorsanız dikkat ederim, kusura bakmayın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.