Şimdi Ara

Karanlık çekimlerdeki benekler....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet bende kodak cx 6200 var ortam biraz karanlık olduğunda flaşsız çekimlerde batırıyor fotoğrafı.Acaba 300 milyona kadar iyi çekim yapabilen bi makine önerebilir misiniz..?



  • Makinenin özelliklerine biraz göz gezdirdim de gercekten özellikler açısından gece cekımıne pek de elverıslı değil.Mesela minimum cekım hızı 1/2 sn.Yanı bu demek oluyor kı makınenın etraftakı ısıgı toplamaya vaktı bıle olmuyor bu sürede.Söylediğin fiyat düzeyinde gece cekmını ıyı yapabılen bır suru makıne var.Bunlar arasından bır kac tanesını ön plana cıkartabılırsen daha cok yardımcı olabılırız.Ama bu makineleri belirlerken minimum cekım hızının mumkun oldugunca düşük olmasına, ıso degerlerine ve diyafram aralığına dikkat etmen gerekli.Sen bu özelliklere göre bir kaç tane makine cıkarırsan buraya sana mutlaka yol gösteren olur merak etme
  • bahsett iğin fiyat aralığında yeni aldım diye demiyorum ama Nikon 2200 önerebilirim. gece çekim hızı 4 sn. (bu demek oluyor ki 4 sn boyunca ışık topluyor objektif). Kodak'ların balşlıca problemi bu gece çekimleri yani..ama ben biraz daha veririm diyorsan yine Nikon 3200 öneririm..
    www.fotokritik.com dan fotoğraflarını bi incele istersen makinelerin ok
  • arkadaşlar teşekkürler yorumlarınız ve cevaplarınız için.Aklımda kodak 7430 var ama kodak beni yine korkutuyor..Ne yapsam acaba beni üzer mi alınca..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BLADE

    arkadaşlar teşekkürler yorumlarınız ve cevaplarınız için.Aklımda kodak 7430 var ama kodak beni yine korkutuyor..Ne yapsam acaba beni üzer mi alınca..

    Kodak almak istiyorsan mutlaka 7430 önerebilirim..gece çekimlerinde 1/2 sn beklediğin biliyordum ama öyle değilmiş..0,7 sn ile 4 sn arası bekleme süresi var..bu demek oluyor ki 4 sn süresince objektif açık kalacak ve ışık topalayabilir..ama gece çekimlerini hiç görmedim Kodak 7430'un nasıldır bilemem..
  • gece çekimlerinde kodak ls 633 çok iyi. ama mağlasef satılmıyor artık. çok iyi makineydi ama neden artık satılmıyor?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.