Şimdi Ara

KARANTİNA DONEMİNDE FACE VE İG SİLMEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben normalde bunlarin bağımlisi degildim. Son ay ne oldu anlamadim ister istemez vaktimi yer oldu ilgim ceken cok sayfa vs. de yok bunlarin ayrı büyüsü var.

    Face ve İnstagrami silmek mantikli olur mu ? Bunu sorman hata diyebilirsiniz ama tamamen kisinca da yararlı olmuyor her zaman.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Uygulamaları sil direkt kesme tarayıcıdan 1-2 girdikten sonra salıyorsun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • önemli olan kafadan silmek hocam


    yoksa gider başka platformlara kafayı sararsınız

  • pichbomber kullanıcısına yanıt

    haklısın dediğim gibi özellikle igde ilgimi çeken bir şey yok


    face de gruplar vakit yiyor biraz onu kafamda silmemde zorlanabilirim. Son dönemde sosyal medyadan soğumaya başladım zaten. Resmen insanı oyuncak yerine koyuyor. Bırakmaya çalıştığını bile fark edip ana sayfanda ilgi çekecek şeyler koyuyor üstüne bildirim yağmuruna tutuyor. Gerçekten çok tehlikeli yerler aslında normal zamanda bile kullanmamalı görüşündeyim artık. Bir şekilde kurtulacağız bu illetten

  • https://forum.donanimhaber.com/odaklanma-sorunu-olanlara-calismak-isteyip-calisamayanlara-dopamin-orucu--146573077#146574013 hocam şu konumdaki videoyu izleyebilirsiniz cidden dediğiniz gibi insanlaeı sürekli kendine baktırmak İster hale getiriyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vallaha 1 senedir hiçbirini kullanmıyorum kafam rahat hocam benim tavsiyem uygulamayı silmek yerine direk hesabınızı silin ben birdaha hesap kurmaya üşendiğim için hiç girmedim 1 senedir aramıyorum da facebook bırakalı 3 sene oldu zaten instagram 2 sene oldu twitter 1 sene oldu aralarında en bağımlılık yapan twitterdı daha elit geliyordu bana bu yüzden elim sürekli gidiyordu gündemi çok takip ediyordum

  • hocam haklısınız aslında da ister istemez bu bir kısıtlama oluyor beynimde zorunluluktan yaptım kafası bürünecek ve bunun olmasını istemiyorum açıkçası.


    şuan uygulama olarak sileceğim hepsini baktım olmuyor işin sonu böyle olacak gibi

  • hocam başta bana da öyle geldi ama zamanla ne kadar iyi bir karar verdiğinizi anlıyorsunuz çünkü o kadar zaman yiyen şeyler ki farkında olmadan ve zorunlu olmasaydım da silerdim diyorsunuz

  • ikisinide kaldırdırm günde 1 2 kere tarayıcıdsn giriyom sıkmaya basladı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • keyikst kullanıcısına yanıt
    aynen bende o yavaşlık falan rahatsızlık biraktiriyo tarayıcıyi da

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ray Allen 20 kullanıcısına yanıt

    izledim gerçekten güzel videoymuş.


    Sosyal medyanın ilk nesli olabiliriz ve hayatımıza gerçekten etki ettiği de ortada. Tüketici toplum olduk bir işle 10 dk uğraşamaz olduk resmen. Bunu aşan insanlar ileride çok iyi ekmeğini yiyecek gibi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbayediagne10 -- 21 Kasım 2020; 0:13:31 >
  • Ben instagram bağımlısıydım . Yolda gördüğüm köpeği bile çeker atardım storye . Prof makina aldım üstelik geçen sene . Sonra ben dedim ki ne yapıyorum ? Birgün dershanedeki denemem kötü geçmişti . 75 net yaptım tytden . Geçen sene 88 di yksde . Eve gidene kadar düşündüm otobüsten inince sildim uygulamayı . Bir kaç gün zorluk yaşadım . Tarayıcıdan girdim . Azalmıştı girmem günde 1 kez giriyordum . Ama insanların mutlu herşey yolundaymış gibi storyleri bana saçma gelmeye başladı . Onları gördükçe benim sınavla işim ne ben de gezmeliyim falan demeye başladım . Sonra geçen seneler geldi aklıma . Akıllan be kızım dedim . Hesabın şifresini ablama verdim . Hayatımda aldığım en doğru karardı . Çok da güzel çalışıyorum . Hesabıma girdiğimde atacağım ilk fotoğraf sınav sonuç belgem .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o gün sildim ben de. Gerçekten çok vakit yiyormuş zorlanmadım değil ama anında etki etti


    en basitinden birkaç soru yaptıktan sonra telime sarıldığımı fark ettim. Sarılsam bile yapacak bir şey yok artık bakıp kapatıyorum .d

  • gördüm


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-9A6DA2655

    Bu mesaj silindi.

    Ban yeni bitti ban


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.