Şimdi Ara

Karar veremiyorum... Dizel Accent mi Lpg'li Focus mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık bir aydır bakıyorum. İki araç arasında kaldım. Aradığım tek özellik otomatik olması, ilk aracım olacak, eşim de kullansın istiyorum. 35bin ayırdım ama bulamadığım için 40 bine çıkmıştım son günlerde. İki araca da bindim. Size sorum bu araçlar bu paraları eder mi? Farklı önerileriniz var mı? Yaşım 30, ilk aracım olduğu için sigorta 1000-1300 arası ücret çıkarttı. Bu iki aracı almayıp, 1-2 hafta daha bakabilirim (gerçi uykularıma giriyor artık) ama ikisinden birini tercih etsem bu sizce ne olmalı?

     Karar veremiyorum... Dizel Accent mi Lpg'li Focus mu?

    Aralarında 10 bin lira var, hiç az değil. ikisinin de kazası yok, ufak lokal boyaları var.

     Karar veremiyorum... Dizel Accent mi Lpg'li Focus mu?

    Focus'u alırsam;

    + satarken çok zarar etmeyebilirim ve titanyum pakette olan ekstra alaşım jant, hava yastıkları, saklama gözleri ve multimedya özellikleri olacak. bu da daha konforlu ve rahat bir sürüş elde etmek demek
    - bir sorun çıktığında, kasko sigorta vs. durumlarında elimde birikimim daha az kalacak, parayı arabaya vermiş olacağım


     Karar veremiyorum... Dizel Accent mi Lpg'li Focus mu?

    Accent'i alırsam;

    + 10 milyar cebimde kalacak ve ilk tecrübemi daha uygun bir otomatik araçta atmış olacağım
    - 125 bin dizel araç ve hyundai markaları hakkında çok tecrübem yok, fakat okuduklarım beni ortada bırakıyor. ayrıca satarken belki zarar edebilirim



    SONUÇ: Accent al tecrübeni at, sonra değiştirirsin diyen de var. Yolda dizel elinde kalır yolda 125binde ne yapacaksın alıp, 10 bin daha ver keyif sür diyen de. Tabi bunlardan bağımsız git Seat İbiza al sıfırı boşu 43 bin kendi aracın olur diyen de var. (tabi bunlar manuel vites oluyor)


    ** Not: İlla diyen olacaktır tabii git focus al daha iyi diye. Sizden ricam iki aracı karşılaştırmaktan çok ne alsam daha iyi olur şu şartlarda. Eşimde ben de tecrübesiziz. Eşimin tek dediği otomatik al, korkum var çünkü onu yenmek istiyorum. Otomatik o yüzden lazım. Farklı ilanlara da açığım. Bilgilerinize muhtacım, teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeagle -- 26 Nisan 2016; 22:25:18 >







  • Focus daha konforlu ama sen dizel accent al geç 160.000 de sat güzel bi araba al twcrübede etmiş olursun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalıtım,konfor,yol tutuşu ve güvenlik konusunda focus daha iyi.
  • Karıştırdıysam düzeltsin forum ahalisi ama bildiğim hyundai araçların otomatikleri ciddi derecede çok yakıyordu manuel versiyonlarina göre.
    Focus yol tutuşunun kalitesi ile söz edildiğini düşünürsek özellikle acemilik varsa ufak hatanız pahalıya patlamaz ayrıca daha donanımlı olması da artısı. Focusu alırsanız elinizde ne kadar kalıyor? Kasko sigorta derdi bitiyor bu sefer otopark ücretiydi filan dert oluyor.(otopark işini dert ettim ben sizde belki sorun yoktur ama benim evin dört yanı belediyenin park alanı olunca ciddi gider oluyor.)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • focus listene lancer 2008+ ekle invite donanım paketi olursa tadından yenmez. 9-10 airbag ve mıvec teknolojisi kullanıcı isen seçime yeterli sebep
  • ilk aracın olacak ve ucuz bi araçla başla. illaki ufak tefek vurma tıklatma çizme olacak. 125 de al 140 da sat. hyundai tercihim.
  • Yazdıklarınızı okuyunca içim rahatladı biraz. Arranger. ve InvisibleLord yazdıklarınızda çok haklısınız. Focus'un ufak hataların üstünü örteceğini, daha sağlam hissettirdiğini biliyorum. İki araca da oturduğumda focus'un vermiş olduğu keyif muazzamdı. Lakin labidu ve pokezoom'un belirttiği gibi ilk araç olacak ve eşim de kullacağı için ufak tefek çarpmalar olacaktır tahminim. içimin daha az yanması, yol tecrübemizin artması ve biraz daha fazla paramızın cebimizde kalması için hyundai iyi gelecek. focus aklımın bir köşesinde, fakat size sormadan da içim rahat etmedi. mevsimsiz_kar45 farklı modeller forumu okuyunca gözüme ilişiyor da haftanın 6 günü çalışıyorum, çok uzak ile gidemem. bulunduğum ilde ve çevre illerde bu özellikleri karşılayan araç bulmakta çok zorlandım. araba bebeğim de olduğu için ivedi ihtiyaç oldu. yoksa şu ana kadar çok direndim. hem 5 yıl önce bir kaza atlatmış olmanın verdiği çekingenlikle hem de araba sahibi olmanın bir bebek sahibi olmakla eşdeğer olduğu düşünmem beni engelledi. ailemin rahatlığını da düşündüğüm için araç almaya karar verdim. inşallah satan fiyatta değişiklik yapmazsa hyundai olanı alayım. inşallah hayrını görürüm. yorumlarınız için teşekkürler, iyi geceler.




  • focus un yol tutuşu yalıtım konfor daha iyidir sanırım donanım olarakda daha iyi tam incelemedim . Accent'ide kullanması keyifli performanslı baya. Accent alırsanız arka kısımlarında disk fren olmasına dikkat edin. Zarar edeceğinizi düşünmüyorum çok , ayrıca hyundai servis bakımından daha uygun
  • otomatik 4 ileri 100 beygir focus sakın alma seni hayattan bezdirir... hyundaiyi de alma. 30 civarı seat ibiza boş, hyundai i20 boş al 2009 2010 model gibi. Onunla acemiliği at 1-2 tıklat çarp, 1 sene kullan sonra sat.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eko33

    otomatik 4 ileri 100 beygir focus sakın alma seni hayattan bezdirir... hyundaiyi de alma. 30 civarı seat ibiza boş, hyundai i20 boş al 2009 2010 model gibi. Onunla acemiliği at 1-2 tıklat çarp, 1 sene kullan sonra sat.

    Arkadaş haklı 100 lük motor, ağır kasa, teknolojisi eski şanzıman 41 bin tl. Bencedebuzak durun, farklı alternatiflere bakın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu iki araç arasında kesinlikle focus!
    Neden mi?
    Çünkü biri babamda, diğeri kayınbabamda var. İkisinide bol bol kullandım.

    Ama başka alternatiflerde karşınıza çıkar. Çok öneride bulunan olur.

    Tavsiyem: az km, yüksek model seçmeye çalışarak olası arızaları azaltırsınız. İlk arabanız olacağı için severek binmenizi, servise sanayiye pek gitmenizi istemeyiz👍

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.