Şimdi Ara

Kararsız Kaldım Araba Alamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba,
    1 aydır araç bakıyorum ve her gün birileri sürekli kafamda belirlediğim aracı değiştiriyor. Bundan dolayı da bir modele yoğunlaşamadım.
    Temmuz başında araç almam lazım. Aracı eşime alacağım C segmenti, otomatik HB araç düşünüyoruz. Yıllık ortalama 10-12 bin civarı km yapılacak ve yolun neredeyse tamamı şehir içi olacak. 1 bebeğimiz var, küçük sayılmayacak derecede bebek arabası var. Bundan önce 2 yıl Mitsubishi Colt otomatik kullandı. Araçtan memnunduk fakat geri kaçırdığı ve çok yokuşta oturduğumuz için (Ankara-Dikmen Akpınar) yağmur ve karlı havalarda biraz zorlanıyordu. Eşimin çalıştığı yerin trafik ve park probleminden dolayı sedan, uzun bir araç düşünemiyoruz.
    70-80 bin lira civarı (araç temizlik durumuna göre 85bin zorlanır) otomatik, öncelikli dizel hb bir araç sizce ne olabilir?
    Benim aklımda Megane 3 Dizel otomatik en düşük Touch plus, Peugeot 308 BlueHDI Otomatik Active, Hyundai i30 dizel otomatik elite, Toyota Auris 1,6 LPG.
    VW TSI Golf, Leon DSG şanzıman korkusundan pek bakmıyorum(Ama içimde gitmiyor değil, korkmasam 85bin lere çıkıp golf alasım var). Çevremde Audi A3, Passat ve Golf olan ve Şanzımanında problem olan arkadaşlarım var.
    Piyasası ve fiyatından dolayı Megane 3 de ağırlık var ama hangisini alsam başım ağrımaz, pişman olmam bilemedim.
    Bu modeller hakkında yardımcı olacak yada başka model tavsiyesi olan arkadaşların desteğini bekliyorum.
    Şimdiden teşekkürler.







  • İ30 Ceed 308 en sorunsuz otomatiklerdir. Benim tercihim iç kalitesi en iyi olan ceed den yana olurdu. Aynı motor şanzıman seçeneği i30 da da var yanlız iç plastik trim ceed kadar kaliteli değil

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 308 daha mantıklı değil mi meganeda da edc var sonuçta

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 308 bagaj olarak da güzel ama çok ilan yok. Bana yakın 2 tane buldum fiyat olarak 82 den aşağı düşmedi. 80 limiti için bayağı sabırlı olmak lazım 308 için.
    Kia bakmadım bugün bakayım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.