Şimdi Ara

Kararsız Kaldım... Inca Astro mu? Inca Respect mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Slm arkadaşlar tablet pc alacağım uzun zamandır araştırıyorum ancak birkaç marka-model arasında kararsız kaldım. Öncelikle şunu belirtmeliyim ki tableti kullanış amacım başta film izlemek daha sonra oyun oynamak internet falan olacak. Ekran kalitesi ve uzun pil ömrü benim için çok önemli.

    Aslında Darkın retina ekranlısında karar kılmıştım ancak oda şu anda hepsiburada'da temin edilememekte... Bir yandan da vazgeçmiştim çünkü ekranı 9.7 inç. 4:3 formatlıydı.

    Benim istediğim 10.1 inç olması.

    Daha önce hi-levelin düşük modellerinden t-704 ü kullandım. Gayet memnundum işimi görüyordu en azından fakat daha büyük ekranlı ve daha kaliteli bir tablet almaya karar verdim. Araştırmalarım sonucunda en son bu 2 model arasında kaldım. Inca Astro ve Inca Respect modelleri. Forumda astroyla ilgili konu var ve yeterince görüş belirtilmiş. Sanırım wifi ve batarya yönünden biraz kronik sorunlu bir tabletmiş. Ama respect yeni bir ürün olduğu için ilgili yorum malesef bulamadım. Bilgisi olan arkadaşlardan bu 2 model hakkında fikir almak istiyorum. Ya da önereceğiniz başka modellere açığım.

    1-Retina Ekran - 2048x1536
    2-Rockchip 3066 işlemcili
    3-En az 1 gb ramli
    4-Uzun Pil Ömrü olan başka bir tablet öneriniz varsa fikirlere açığım.

    Umarım kendimi ifade edebilmişimdir.Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.<Vereceğiniz fikirlere dayanarak tablet seçimimi yapıcam. Büçem en fazla 600 tl bunuda belirtmek isterim. Yardımlarınız ve ilginiz için şimdiden teşekkürler.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.