Şimdi Ara

Karayip Korsanları 4 GELİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Karayip Korsanları 4‘ün resmi olarak gelecek bilgisinden sonra nihayet haberler yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı. En önemli haber, nihayet filmin ismi belirlendi! Filmin ismi; Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides. :D Türkçeye tam olarak nasıl çevirilecek bilinmez ama direkt çevirirsek, Karayip Korsanları: Yabancı Sularda gibi bir şey olabilir. :) Eminim serisinin hayranları bu haberle iyice heyecanlanmışlardır. ;)

    Bunun dışında hemen film hakkında diğer haberlere geçeyim. :) Karayip Korsanları’nın 4. filminin yapımcılığını yine Jerry Bruckheimer üstleniyor. Yönetmenin kim olacağı henüz tam olarak kesinleşmedi. Ancak Rob Marshall‘ın filmi yöneteceği konuşuluyor. İlk 3 filmi yöneten Gore Verbinski‘ni filmi yönetmeyeceği kesin gibi.

    Ayrıca şuan kadroda anlaşma sağlanan sadece Johnny Depp var. Orlando Bloom ve Keira Knightley ise 4. filmde yer almayacaklarını belirttiler. Elbette bu üzücü bir haber ama Johnny Depp, Kaptan Jack Sparrow rolüyle yer aldıktan sonra gerisi çok da önemli değil açıkçası. :D Sonuçta filmi götüren Johnny Depp. Ayrıca bu film için Johnny Depp ile rekor fiyata sözleşme imzalandı. Yanlış hatırlamıyorsam, 56 milyon $ gibi fir fiyatla Johnny Depp’le anlaşıldı. :)

    Şuan, yapımcı Jerry Bruckheimer’ın dediğine göre senaryo üzerinde çalışmalar devam ediyormuş. Senaryoyu yazanlar ise; 1. ve 3. filmin de senaryolarını yazmış olan Terry Rossio ile Ted Elliott.

    Filmin isminden konu hakkında tahmin yürütmek gerekirse; sanırım korsanlarımız 3. filmde de olduğu gibi Karayip’lerin uzaklarına yelken açacaklar. Konu her ne olursa olsun; büyük bir eğlence ve tabiki Kaptan Jack Sparrow bizleri bekliyor.

    Filmin, 2011 yazında gösterime girmesi planlanıyor.


    Bu haberi ilk gördüğümde cok mutlu olmustum







  • bu johnny depp'in aldığı paraya rekor diyorlar ama pek doğru olduğunu zannetmiyorum. tom cruise ya da tom hanks'in rakamları daha iyiydi yanlış hatırlamıyorsam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koobee24 -- 17 Kasım 2009; 19:41:29 >
  • 4ü çıkmadan 3ü izleyimde öle çıksın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.