Şimdi Ara

Karburatörlüye elektrikli benzin pompası ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
8.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar .

    Arkadaşlar aracım karburatörlü iki gün önce mekanik yakıt pompam su koyu verdi orjinalini aradım bulamadım elektrikli 5 bar yakıt pompası aldım (6 silindir motorlar içinmiş benim aracımda 6 silindir) depodan gelen hortumu elektrikli pompanın girişine pompanın çıkışınıda karburatöre bağladım ve pompaya elektrik verdim karburatör muazzam bir taşırma yaptı açık hava filtresinden taşıp benzin akmaya başladı acaba bunun nedeni ne olabilir ? Karburatör içerisindeki şamandıra memesini kontrol ettim şamandıra kalktığında memeyi kapatıyor yani orda bir sorun yok ayrıca karburatörümün geri dönüş tahliyeside var ama bu taşırma neden oldu ? Acaba karburatörlü uygulamalarda ek parçalarmı gerekiyor ?

    Karburatörüm aşağıkinin aynısıdır fakat benimkisi 38 mm dir ;

    http://cgi.ebay.com/ebaymotors/32-36-DGAV-GENUINE-WEBER-CARBURETOR-NEW-FREE-SHIPPING_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem25584fae4eQQitemZ160395406926QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnarKin -- 22 Ocak 2010; 14:00:15 >







  • Acaba bir karbüratörcüye gösterdiniz mi?

    Konu ile ilgili araştırma yaparken aracınızın vw 1303 V6 2.0 lt olduğunu öğrendim

    Sanırım size ait.
    quote:

    dirftr-führer
    Doğru haklısın sonuçta dediğin gibi diğer arabalardada arkadan öne bir mesafe var.Araç vw 1303 V6 2.0 lt. motor uygulaması yaptık kendi mekanik pompası iş görüyor aslında ama elektrikli pompaya geçiş yapmak istiyorum karburatör 38 mm. weber in DGES modelidir geri tahliye portu mevcut pompadan gelecek fazla benzini geri tahliye edebileceğiz nasıl olsa.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burhan -- 22 Ocak 2010; 14:18:58 >
  • Evet araç bana ait şu internet ne kadarda küçük

    Herhangi bir karburatör ustasına göstermedim zaten bulunduğum memlekette ustalığına güvendiğim bir karburatör yok sordum bir kaç tanesine enteresan enteresan cevaplar aldım trabzonda işinin ehli iyi ustalar olduğunu duydum gidecem ama aracı yürütebilirsek.

    Ayrıca şu var karburatörümde bir sorun yok gibime geliyor çünkü hemen hemen bir sene önce bu karburatörü güzelcene temizleyip (solvent ile) a sından z sine kadar yenilemiştim (tamir takımı ile) ben şöyle düşünüyorum acaba pompanın basıncı çok fazlamı geliyorda şamandıra memesini tekrar geri iterek taşma olmasına neden oluyor ? Pompanın basıncını sanırım regülatör ile ayarlıtyacağım ama regülatörüm yok ama ihtiyaçsa alabilirim tabi.

    Şu bilgisizlik ne kadarda kötü bir şey böyle ortada kalıyorsun işte.




  • -



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnarKin -- 22 Ocak 2010; 20:22:02 >
  • Anladığım kadarıyla ford granada motoru mevcut aracınızda. Ustasını bulmakta epey zorlaştı. Daha önce bir şahinle çok oynamıştık. Yakıt pompasının basınç ayarlarını değiştirmeye çalıştık, elimizde kaldı. (Orjinal değildi.) Belki sizinkinin sorunuda basınç ayarında olabilir. Ama nasıl ve nerede düzeltilir bilemiyorum. Biz değiştirmek zorunda kalmıştık. Geçmiş olsun.
  • Teşekkür ederim,evet aracımda ford granada motoru var.Basınç ayarını sanıyorumki regülatör ile ayarlıyorlar belki bir regülatör işimi çözecek taşırma olayının regülatör eksikliğinden kaynaklandığından emin olabilsem alacağım bir regülatör ama acaba bu sorunun nedeni karburatör uygunsuzluğumu sanki bir yerlerde öyle bir şeyler okumuş gibiyim elektrikli yakıt pompaları her karburatör ile çalışmıyor gibi bir şeyler kalmış aklımda ama emin değilim enjeksiyon sisteminin gözünü seveyim karburatör = Sorun.Ben birde mekanik pompadan kurtulmak istiyorum zaten benim mekanik pompamın üzerinde herhangi bir ayar yer yok vidalı bile değil yani içini bile açamıyoruz taiwan malı dandik bir şey işte.
  • Kimseden ses yokmu ?
  • Bende diyorum, acaba Rizede ikinci bir VW varmidir 38 lik weber takili ???

    http://taunus.forumotion.com/araclarinizin-fotograflari-f15/1974-granada-coupe-t1931-80.htm

    Sanirim gozunden kacti ?
  • Şu internet ne kadar küçük sancar abi bak burdada karşılaştık :)

    Ben o linki daha önce okumuştum amam unutmuştum yayınladığın için çok teşekkür ederim.
  • Ya abi 5 bar diyor sen iyi misin :D . Tabii ki taşar. 5 bar demek 5 atmosfer basınç demek ki iyi bir basıçtır bu da. Takacaksanız bari açık hava basıncında çalışan bir pompa takın. Hey Allahım ya :D
  • Motorsikletlerde kullanılan benzin pompaları işini görür..karbüratör şamandırası kapattığında pompada kendini kapatır..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ChipTuning Uzmanı

    Motorsikletlerde kullanılan benzin pompaları işini görür..karbüratör şamandırası kapattığında pompada kendini kapatır..

    karbüratörlü standart bir aracin fabrikasyon değerlerine yakın basıncı sağlamak için hangi elektrikli pompayı önerirsiniz? nereden tedarik edebiliriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.