Şimdi Ara

Karcher FC 7 Premium Şarjlı Paspas %39+%10+1yıl ek garanti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
2.669
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bildiğin paspas ama şarjlı. Sıcak fırsatlar için pahalı kaçacak ama belki ilgisini çeken biri olabilir diye ekliyorum. Ben bir süredir takip ediyordum bu ürünü. İndirime girince aldım. Çoğu kişi bu fiyata robot süpürge seçecektir ama ben kendim süpürürüm diyerek aldım. İkinci el satılan fiyatlardan daha ucuza düşmüş sıfırı. Hem de ek garanti olması ileride avantaj olur belkide.


    17.899,00 ₺ indirimden önce

    9.899,10 ₺ indirimden sonra (sepette ek %10 indirilmiş hali)



    Firmanın reklam videosu:


    Karcher FC 7 Premium Şarjlı Paspas %39+%10+1yıl ek garantiKARCHER CENTER КЛИЙН ТЕХyoutube
    Karcher FC 7 Cordless : http://karcher-cleanteh.com/bg/product/777.html Karcher FC 7 Cordless Premium : http://karcher-cleanteh.com/bg/product/779.html Уредът за почистване на подове FC 7 Cordless, премахва суха и мокра мръсотия в една стъпка. Вече няма нужда от прахосмукачка преди избърсване, което спестява половината от времето **. Неговата технология с четири ролки с противоположно въртене позволява бързо и ефективно почистване и отстраняване на мръсотия, докато се плъзга плавно по пода. Дори космите се премахват без проблем благодарение на филтъра. Подовете са до 20% по-чисти, отколкото при почистване с конвенционалните мопове * - точно до ръба. Няма нужда да изполвате допълнителни съдове, тъй като FC 7 Cordless има както резервоар за чиста течност, така и резервоар за мръсна течност. Също така вече няма контакт с мръсотията, тъй като ролките постоянно се навлажняват с чиста течност, а мръсната се озовава директно в другия резервоар. Обемът на водата и скоростта на въртене на ролките могат да се регулират в два режима на почистване, за да съответстват на пода. Има и усилваща функция за упорити замърсявания. Времето за работа на батерията е 45 минути, достатъчно за почистване на площ от около 135 м². Устройството е подходящо за всички твърди подове (плочки, паркет, ламинат, PVC, винил).
    https://www.youtube.com/watch?si=5Y4hiNX48srwclbK&v=B6epYoW8lqo&feature=youtu.be





    Karcher FC 7 Premium Şarjlı Paspas %39+%10+1yıl ek garanti




    Karcher FC 7 Premium Şarjlı Paspas %39+%10+1yıl ek garanti



    Benim fatura:


    Karcher FC 7 Premium Şarjlı Paspas %39+%10+1yıl ek garanti



    Bir alt modeli de indirimde. Bir alt modeli ile karşılaştırma videosunun alt yazısının türkçeye yapay zeka ile çevirisi ve çeviriden sonra video:

    Tabii ki, işte Almanca metindeki noktalama işaretleri eklenmiş hali (chat gpt)


    "Kärchers kablosuz elektrikli süpürgeler güvenli ve yıllardır popüler, ancak kilise FC 7 mi olmalı yoksa uygun fiyatlı önceki model FC 5 mi, iç mekanlarda iyi karıştırabilmek için? İkisini de kendimiz satın aldık ve şimdi bağımsız bir testte birbirine karşı koymak istiyoruz.

    Akü şarj edildiğinde hazırlık da hızlıdır. 400 mililitre su, yazılımı ıslatabilir ve isteyen, birkaç milimetre yeterli olan toplam temizleyici ekleyebilir ve ardından başlayabiliriz.


    FC 5 ile FC 7 arasında görsel olarak fark, alt tarafın incelenmesinde bulunur. FC 5, iki ileri dönen yumuşak makara ile çalışırken, FC 7 dört makara ile çalışır. Bu, atık su tankının ortada olduğu ve dört etrafında çalışan makaraların kir ve kirli suyu daha iyi işlediği anlamına gelir. Genel kir alımı bu şekilde iyileştirilmiştir. FC 5'in 200 mililitre kirli su tankı kolayca çıkarılabilirken, FC 7'nin kirli su tankını ayakla önce çıkarmak ve ardından kullanımda biraz daha zahmetli olduğunu belirtmekte fayda var. Ancak benim görüşüme göre bu dramatik bir durum değil.


    FC 5'i doğrudan FC 7'ye takip ederseniz, FC 5'in makarasının neredeyse bir motor gibi çalıştığını ve pratik olarak sizi arkasından sürüklediğini fark edersiniz, bu nedenle neredeyse hiç güç uygulamanız gerekmez. Ancak benim için FC 7 ile bu daha hoş bir deneyim çünkü ağırlık daha iyi dağılmıştır ve zemin üzerinde süzülen bir hava yastığı gibi hissettirir.


    Benim görüşüme göre bir satın alma kararı için oldukça önemli olan üç noktada belirgin farklar görüyorum. FC 7'nin bir serbest bırakma fonksiyonu vardır ve bu da günlük temizliği küçük saldırılar için sık sık duraklatmanız gerektiği anlamına gelir. FC 5'i ise yere koymak veya dayamak zorunda kalırdınız. FC 7'nin bir diğer büyük avantajı da düz vizyondur. Bu, pazarda bulunan en esnek tasarımlardan biridir. Mobilyaların altına girebiliriz, bu sadece FC 5'e karşı bir avantaj değil, aynı zamanda diğer birçok modelin de düz kullanılamayan arabalara karşı bir avantajdır çünkü onların tankları sızar.


    Sonuç olarak, FC 7'nin temizlik konusunda FC 5'i geride bıraktığını söyleyebilirim. Bu testte sadece hafif avantajlar fark ediliyor, ancak diğer testlerde bu fark daha belirgin görünüyordu. Temizlik performansı daha iyi, ancak burada belirtmekte fayda var ki her iki cihaz da sadece mekanik temizlik yapar, yani düzenli olarak büyük kirle başa çıkan biri akülü bir model seçmelidir. Philips'ten bu konuda harika bir cihaz var, ben de yeni test ettim ve video açıklamasında bağlantıyı bıraktım. İki modelin de parladığı bir başka nokta kenar temizliğidir. Birçok rakip, makaraların plastik bir kapakla kapatıldığı için kenarları temizleyemez, ancak biz burada kenara kadar gidebiliriz, bu yüzden tekrar bezle uğraşmamıza gerek yok. Ve burada açıkça belirtmek gerekir ki, Kärcher özellikle 70 modelleriyle uluslararası karşılaştırmada çok güçlüdür.


    Ürün verilerine bakmak, FC 15 ile FC 7'nin sınıf farkını daha da açıkça ortaya koymaktadır. 5, tabii ki, daha ucuzdur, yaklaşık 100 euro. Eğer şu anda kablolu bir modele geçmeyi düşünebiliyorsanız, o zaman başka 90 euro daha tasarruf edebilirsiniz. Ancak FC 5'in 20 dakikalık çalışma süresi maksimum 70 metrekare için yeterlidir, FC 7'nin 45 dakikalık süresi ile daha da ileri gidebiliriz. Sonuç olarak, bugün FC 5'ten uzak durmalısınız çünkü Kärcher FC 7, her açıdan daha iyi bir modeldir. Daha esnek, köşelere ve mobilyaların altına daha iyi ulaşabilir, kendi kendine durabilir, daha uzun pil ömrüne sahiptir ve temizlik performansı daha iyi ve verimlidir.


    Kärcher'ın üst modeli burada gerçekten belirgin bir değer sunuyor ve fiyatı, yapabildikleri için oldukça uygun. Geçen hafta sadece 1300 euro ödediğim Vorwerk AccuWeather'ı test etmiştim, o videoya da göz atabilirsiniz çünkü benzerlikler var. Bugün kablosuz Kärcher FC 7 için güçlü bir öneri var, şimdilik."


    Karcher FC 7 Premium Şarjlı Paspas %39+%10+1yıl ek garantiTESTSIEGER TVyoutube
    FLINK,FLACH,FLEXIBEL! Nach etlichen getesten Wischsaugern von Tineco, Vorwerk, Roborock und Philips gibts mit dem Test der beiden Kärcher Hartbodenreiniger ein Highlight. Denn die elektrischen Bodenwischer FC 5 und FC7 Cordless bieten Vorteile, mit denen bekannte Wischsauger nicht mithalten können. Kärcher FC7 & FC5 Cordless kaufen *►FC7 https://amzn.to/3dwMRhb | 360€ *►FC5 https://amzn.to/3SNIDSG | 262€ *►FC5 Kabelgebunden https://amzn.to/3Cc4jCh 165€ ► Tipp: Anders als jeder Wischsauger setzt Kärcher auf eine mechanische Reinigung ohne Saugfunktion. Bei viel Grobgut macht ein Wischsauger wie der Philips Aqua Trio Cordless mehr Sinn: ► Test: https://youtu.be/qC9gyoWP1A4 ► Kärcher FC7 vs FC7 Cordless Premium Unterschied: Kärcher Modelle gibt es üblicherweise auch als Premiumvariante. In Aller Regel sind die Modelle baugleich, bieten aber mehr Zubehör. Videoinhalt: 0:00​► Intro 0:19► Installation 0:32► FC7 vs FC5 - Unterschiede & Besonderheiten 2:56► Produktdaten 2:00► Vorteile & Nachteile 3:18► Preisleistung, Fazit Technische Daten & Unterschiede FC5 / FC7 : ► Kaufpreis 262€ / 360€ ► Betriebszeit 20Min / 25Min ► Ladezeit 4h / 4h ► Fläche lt. Hersteller 60m² / 135m² ► Frischwassertank 400ml / 400ml ► Schmutzwassertank 200ml / 200ml ► Lautstärke 65dB / 71dB ► Gewicht 4,6kg / 4,9kg ► Maße 122x32x27cm / 121x31x23cm ► Freistehendfunktion Nein / Ja ► Kantenreinigung Ja / Ja ► motorisierte Rollen 2 / 4 ► Flach Wischen Nein / Ja Vorteile & Nachteile: Im Internationalen Vergleich sind vor allem das flache Wischen des FC7 und die nahtlose Kantenreinigung herausragende Vorteile, die bei den meisten Modellen nicht vorkommen. Preislich ist man sehr wettbewerbsfähig, denn üblicherweise startet die Budgetklasse bei 250€ an und die teuersten Modelle wie der Vorwerk Akkusauger mit dem Wischaufsatz SPB100 kostete uns 1300€. Viele der Konkurrenten haben jedoch eine zusätzliche Saugfunktion, mit der das Wischwasser und besonders Grobgut besser in den Schmutzwassertank gelangt. Testsieger TV Community Gruppen Akkusauger https://www.facebook.com/groups/akkusaugercommunity/ Saugroboter https://www.facebook.com/groups/saugrobotercommunity/ Mähroboter https://www.facebook.com/groups/maehrobotercommunity/ TV Fernseher https://www.facebook.com/groups/fernsehercomunity Testsieger TV Homepage & Social Media http://www.testsiegertv.com/ https://www.instagram.com/testsieger_tv/ https://www.facebook.com/testsieger.info/ * Dieser Kanal ist ein Fulltimejob. Daher sind markierte Links Affiliatelinks. Keine Mehrkosten für euch.
    https://www.youtube.com/watch?v=-E0RzapnXDk




    Ek türkçe bir kullanıcının 1 aylık kullanım sonrası video:



    Karcher FC 7 Premium Şarjlı Paspas %39+%10+1yıl ek garantiEbruevayoutube
    Merhaba, bu videoda uzun zamandır araştırdım Karcher Fc 7 nin  kutu açılımını yapıyorum, bir hafta boyunca denedim ve tüm deneyimlerini sizinle paylaşıyorum bu sırada Aura 36 günlük oldu 🥰🥰 ► Aldıklarım: https://ty.gl/l8pn32vspm ► Karcher: https://ty.gl/qen6gd29ye ► Kişisel Bakım: https://ty.gl/xyh2ukn23c ► Oyuncak: https://ty.gl/6xijl4clil ► Doğal Taş: https://ty.gl/qobgwd3wme ► Elektronik: https://ty.gl/7qojdsx9x1 ► Mutfak: https://ty.gl/t7obefc281 ► Banyo: https://ty.gl/ceuocdykca ► Dekorasyon: https://ty.gl/mrxt9cp696 ► Ev Tekstili : https://ty.gl/nosdz2i20f ► Kadın Giyim : https://ty.gl/y51gdtp60g ► Suluk: https://ty.gl/w73skfn2x1 ► Instagram: https://www.instagram.com/ebrueva ► Abone ol: https://www.youtube.com/channel/UCx5gPPjG0vOVQrvPOVpu-IQ?sub_confirmation=1
    https://www.youtube.com/watch?si=CuSZOvZYONW1GQPQ&v=spNxXSVNBG0&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakki.sert -- 15 Kasım 2023; 21:3:52 >







  • Güzel makineymiş ama çok zahmetli kullanımı, videoyu izlerken yoruldum.

  • bu karcher'in müşteri hizmetleri adamı hasta eder.

  • Güle güle kullanın benimde hatun bundan istiyor fiyat çok iyi düşmüş 12 bin en uygundu.

    Sadece paspas demişsiniz ama yerdeki kalıntıları alabiliyor mu ? Bizim bebiş yere çok fazla yemek döküyor sürekli vileda yapmak yerine tavsiye eder misiniz ?

    Dene mi fırsatınız oldu mu bu şekilde.

    İyi günler

  • Ürün daha gelmedi, yerdeki kalıntıları bir ölçüde alabilir belki. Sonuçta ıslattığı için bazı şeylerin yere yapışmasına da neden olabilir belkide. İzlediğim videolarda çoğu kalıntıyı alabildi ama büyükte beklentilere girmiyorum. Niyetim büyük kalıntıları şarjlı süpürge ile almak, bir de robot süpürgeyi programladım günde 7-8 kere eve dolaşıyor. Ben de akşamları eve gelince bir ıslak paspas geçerim üzerinden diye düşündüm.


    Bizim ev çok toz oluyordu, ben de robot süpürge ile bozu bayağı bir keserim, camlara da toz tutan sinekliklerden ekledim, bir de ıslak paspas attım mı sorun kalmaz diye düşünüyorum.

  • lord3 kullanıcısına yanıt

    Biraz ağır işleyen bir firma galiba. Almanyada işler yavaş ilerler gibi bir laf duymuştum. Burada bunu hissettim. İşlerimiz yoğun, kargoyu 12 gün sonra kargoya verebiliriz diye mesaj atmışlar.


    Canlı desteğe bağlandım, 15 dakikadır cevap vermelerini bekliyorum. Acelem yok ama devir hızlı olma devri. Millet aynı gün kargo yapmak için limitleri zorluyor; bunlar 12 gün sonra bile demiyor, 12 günden sonraki bir zamanda yollarız yazmışlar. :))

  • ürün sadece ıslak paspas yapmıyor kalıntıyı da temizliyor fakat temizlik sonrası ürünün temizliği de ayrı zahmetli görünüyor.

  • Bu arada benzeri bir ürün var irobot Braava jet.

    O da sadece paspas yapıyor ama kendi kendine. O biraz ilkel geldi bana. onun da ikinci elini 15.000'e satmak isteyenler var ama Amazon'da %43 indirimini gördüm. Ama biraz eski teknoloji geldi bana. İkisi arasında Karcher'i seçtim.


    Irobot M6 Braava Jet Robot Paspas

    İndirimli fiyatı: -%43  10.832,23TL

  • McCarty kullanıcısına yanıt

    Evet, ruloları bir tarakla sıyırıyor. Ruloya yapışan şeyleri tarakla süpürüp kirli suyun bir bölümünü ayrı bir hazneye alıyor, rulodaki kalıntılar tarağa takılıyor.

    Her temizlikten sonra ruloların ve tarağın temizlenmesi, kirli suyun dökülmesi, yeni temiz suyun eklenmesi gerekiyor.


    Zahmetli ama yerleri kova ve bezle silmekten iyidir diyerek bunu seçtim.

  • hakki.sert H kullanıcısına yanıt

    Müşteri hizmetlerinden geç yanıt geldiğini söylemiştim, hatta hiç yanıt gelmedi gündüz. Sonra işim çıktı kapadım bilgisayarı. Akşam tekrar denediğimde kısa sürede yanıt geldi. Gümrükten gelecek, o nedenle kargolama uzun sürüyor dedi.

  • Benzeri serinin bataryalı versiyonu da var ama bataryalar bulunabiliyor mu diye baktığımda satışta görmedim. Sadece teknik servisten alınabiliyor galiba. O nedenle buna hiç bulaşmadım. 2 rulolu olan fc5 modelinin bataryalısı. 2 batarya var, biri bitince diğerini takıp diğerini şarja takıyorsun.

    https://www.kaercher.com/tr/ev-bahce/sert-zemin-temizleme-makinesi/fc-2-4-bataryali-zemin-temizleme-makinesi-10562000.html


    FC5 modeli de vardı. O da yarı fiyatına ama her şeyi de yarım.

    rulolar yarısı kadar, çalışma süresi yarısı kadar, bir de dik duramıyordu, bir yere yaslamak gerekiyor. Kayar düşer başıma iş çıkar dedim.



    Karcher FC 7 Premium Şarjlı Paspas %39+%10+1yıl ek garanti


    https://www.kaercher.com/tr/ev-bahce/sert-zemin-temizleme-makinesi.html





  • Siparişi gelenler oldu mu ? Bugün Fc7 premium siparişimin sadece ekstra hediye verdiği solüsyonu gelmiş ama sitesinde ürün teslim edildi görünüyor. Müşteri hizmetlerinide ulaşamıyorum Siparişi gelmiş olan varsa bu şekil mi ilerliyor işler
  • Bana da yeni solüsyon geldi. Benim siparişim geçen hafta gelmişti. Ama 1-2 gün önce de başka birinin siparişi teslim edildi diye duymuştum. Solüsyon ona da ayrı olarak gönderilmiş. Yani 2 ayrı kargo olarak geliyor. Teslim edildi diye görünen diğer kargo olmasın?


    gündüz canlı chat kısmından müşteri temsilcisine ulaşabilmiştim. yoğun olduğunda sıra gelmiyor ama tenha bir zamanda yanıt alınabiliyor. Haftasonları canlı chat var mı bilmiyorum.

  • Fc7 deki indirim çok iyiymiş ama kaçırdım.Kullanan arkadaşların değerli yorumları ricamdır.Tekrar indirime girer mi acaba ya?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.