Şimdi Ara

Kargo şirketleri tarafından kandırılıyor muyuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ara sıra ikinci el alış-satış yaptığım için kargocularla işim oluyor. Daha önce 1 desi tutması gereken küçük ve hafif ürünlere 2-3 desi yazıldığına şahit oldum.

    Bugün bebeğimin beşiğini sattım ve kutu ölçülerine ürünün sitesinden bakıp desisini yaklaşık 30 olarak hesapladım. Aras Kargo'nun bir şubesine gittim, karşı ödemeli olacağını ve Gittigidiyor anlaşması olduğunu belirttim. Görevli arkadaş beşiği ölçtü biçti ve fiyatı çıkardı. Kaç desi diye sorduğumda 38 dedi. Ben bir yanlışlık olduğunu, yaklaşık 30 desi çıkması gerektiğini söyledim ama biraz ukala bir tavırla 38 olduğunda ısrar etti. Aldığı ölçüleri bana söylemesini, cepten kontrol edeceğimi söyledim. Ondaki ölçüleri cepten kontrol ettiğimde paket 33 desi çıktı! Neden fazla yazdığını sorduğumda bir cevap veremedi ve 33 yazmak zorunda kaldı!

    Şimdi ben buna dikkat etmeseydim alıcı 5 desilik fazla ücret ödeyecekti. Kimsenin günahını almak istemiyorum ama sanki kargocular fazla ücret almak için paketleri biraz büyük gösteriyorlar, ne dersiniz?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.