Şimdi Ara

Karın guruldaması nasıl geçer? Karın guruldaması neden olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
41.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Karın guruldaması nasıl geçer? Karın guruldaması neden olur?
    Karın guruldaması nasıl geçer? Mide-karın guruldaması nedenleri
    İnsanların günlük olarak yaşadığı sıkıntıları saymakla bitiremeyiz. Karın guruldaması nasıl geçer? sorusunun cevabını biliyoruz. Çünkü sorunun kaynağına ulaştık ve çözdük. Ayrıca altın değerinde evde tedavi yöntemleri ve ipuçlarına ulaşın. Bu makalemizde sizlere yaşayanın ağzından karın guruldamasına çözüm olarak gördüğümüz yöntemlerden bahsedeceğiz. (Mide) Karın Guruldaması! Çoğu insanın genel sorunu olan karın guruldamasını engellemek için aslında çok basit çözümler bulunmaktadır. Ancak karnının guruldadığını iddia eden bir sürü insan vardır. Vücudunuzun sindirim sistemi bölgesinden sesler gelebilir ve siz bu sesleri karın guruldaması zannedebilirsiniz. Tabi her karnınızdan ses geldiğinde karnım gurulduyor diyemezsiniz. Karnınızın guruldaması irritabl bağırsak sendromu veya huzursuz barsak sendromu da olabilir. Ağrısına iyi gelenKarın guruldaması nasıl geçer? Karın guruldaması neden olur? size iyi bir yöntem sunuyor. Sorunun kaynağından emin olduktan sonra sizlerde karın guruldamasına çare bulabilirsiniz. Yardımcı olması açısından irritabl bağırsak sendromu nedenlerini okuyabilirsiniz.Bu yazıdan sonra sizde,

    Karın guruldamasının psikolojik nedenleri

    Karın guruldamasına ne iyi gelir?

    Karın guruldaması nasıl geçer?

    Karın guruldaması neden olur?

    Karın guruldamasına İyi gelen yöntemler nelerdir?

    Vb. gibi soruların cevaplarını öğreneceksiniz. Önce karın neden guruldar? karın guruldaması nedenleri? Sorularını ele alalım ve bunları bir açıklayalım. Sorunun ne olduğunu bilmezsek çözümü de öğrenemeyiz demi 🙂

    Bu konuyu internette sık sık arattıysanız artık biliyorsunuzdur ki karın guruldamasının asıl nedeni mide çeperinin birbirine sürtmesi ve ses çıkarmasıdır. Fakat herkesin atladığı bir konu daha var. (Mide) Karın guruldamasının sebebi her zaman mide çeperinin birbirine sürtmesi midir?

    Bu rahatsızlığı çekenler bilecektir ki her zaman sorunun kaynağı mide çeperi değildir. Şimdi yazının asıl amacına değinelim. (Mide) Karın guruldamasının asıl nedenine 🙂

    Karın guruldamasının psikolojik nedenleri
    Bazen karın guruldaması sorununun ana nedeni psikolojikte olabiliyor. Geçenlerde agrisinaiyigelen.com ‘da karın guruldamasının psikolojik nedenlerini okuyamadım diyen bir okuyucuma rastladım. Bu nedenle makaleyi güncelleme kararı aldım. Karın guruldamasının nedeni nasıl psikolojik olabilir diye sorabilirsiniz. Bunun cevabı basit değil. Size şöyle açıklamaya çalışayım. Karın guruldamasını her insan yaşar ancak çevresine çaktırmamaya çalışır. İşin psikolojik tarafı burada karşımıza çıkıyor. Vücudunuz size kızıyor ve bu sefer size savaş açıyor. Ve inanır mısınız? Bu savaşı vücudunuz kazanıyor çünkü her şey onun elinde. Şimdi biraz saçma gelebilir fakat tüm sorun aslında bu. Siz kendi sorununuzdan çekiniyorsunuz diğer insanlarda çekiniyor. Ancak vücutlarınızın böyle bir çekinmesi yok. Bu sefer beyin-vücut ilişkisi zedeleniyor ve karnınız aşağıda bağırıyor. Aynen şu şekilde “senin derdin ne?” sende diyorsun ki “benim derdim sensin” ama seni anlamasını bekleyemezsin demi. Bu yüzden tüm insanların yaşadığı bu sorunu benimsemeniz karnınızla aranızdaki sorunu çözmeniz karın guruldamasını hafifletecektir. Bu koşullarda karnınıza kişilik kazandırıp onunla iyi ilişkiler kurmaya çalışmalısınız.

    Karın guruldamasına ne iyi gelir?

    mide-guruldamasına-çözüm-bu-şekilde-masaj-yaparak-azaltabilirsiniz
    mide guruldamasına çözüm bu şekilde-masaj yaparak azaltabilirsiniz
    (Mide) Karın guruldamasına yeşil çay çok iyi gelir. Her sabah ya da yatmadan önce bir bardak yeşil çay midenizi rahatlatır ve metabolizmanızı hızlandırır. Gününüzün rahat geçmesini sağlar. Yeşil çayı marketlerde bulabilirsiniz. Kutularca sallama çay olarak satılmakta.

    (Mide) Karın guruldamasına tarçın çok iyi gelir. Tarçın kan şekerinizi dengeler. Ayrıca rahatlatıcı bir kokusu vardır. Bu koku ile sizi psikolojik olarak rahatlatacaktır. Tarçın mide dostudur. Fakat fazla tüketmemeliyiz. Bilirsiniz, her şeyin fazlası zarar.

    (Mide) Karın guruldamasına limonlu su çok iyi gelir. Limon metabolizmanızı hızlandırır. Cildinize güzellik katar. Bunun yanı sıra makul miktarda limon midenizi de rahatlatır ve sindirime yardımcı olur. Asit özelliği sayesinde zayıflamanıza da katkı da bulunur.

    (Mide) Karın guruldamasına meditasyon çok iyi gelir. Meditasyon insan bedeninin manevi olarak rahatlamasını sağlar. Çoğu mide guruldaması vakalarında sorun aslında psikolojiktir. Bunu meditasyonla aşabilirsiniz. Unutmayın mideniz sizin dostunuz ve bu illeti herkes çekiyor.

    Karın guruldaması nasıl geçer?

    (Mide) Karın guruldamasının geçmesi için yağsız gıdalar tüketmelisiniz. Abur cuburdan uzak durmalısınız. Yağlı gıdalar vücut için Truva atıdır. Güzel gelebilir fakat oldukça tehlikelidir. Günde toplamda bir yemek kaşığı kadar hakiki zeytinyağı tüketmeniz yararınıza olur fakat fazlası tabi ki zarar. 🙂

    (Mide) Karın guruldamasının geçmesi için bir diğer yöntemde az yemek yemektir. Sofradan her zaman aç kalkın. Aç kalkın dediysem tıka basa yemeyin. Sık sık düzenli beslenmeye özen gösterin ama her zaman aç kalmayı öğrenin. Vücudunuzu böyle şeylere hazırlarsanız zor zamanlarda daha dirençli olursunuz.Karın guruldaması nasıl geçer? Karın guruldaması neden olur?







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.