Şimdi Ara

karın kasının altındaki bu bölüm nasıl cıkar???(resimli)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
10.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • evet bu kısım karın kası yaptıkca dahada belırgınlesır mı? yoksa vucudunda yag oranı dusuk olan bırıde bu kısım rahatca gorunurmu
    neden ıstıyorsun bunu cıkartmayı dersenız cok guzel gorunuyor bence karın kasından daha sık kımse yalnıs anlamasın karın kası olmayan bazı ınsanlardada war bu???



     karın kasının altındaki bu bölüm nasıl cıkar???(resimli)

     karın kasının altındaki bu bölüm nasıl cıkar???(resimli)
  • adonis kası o araştırırsan öğrenirsin
  • yağ oranının düşük olması lazım +
    alt karın hareketleri ve mekik çekerken yanlamasına yaparsan çıkması daha kolay olur
    örn:
  • adonis kası bu,kolay çıkıp çıkmaması genetik faktöre bağlı.bu açıdan şanslıysanız göbek çevresini yağlandırmayıp birkaç aylık düzenli kardiyo egzersiziyle belirginleştirebilirsiniz.

    tabi herkeste aynı kolaylıkla çıkacak diye birşey yok,o bölgeyi çalıştıran egzersizler de gerekebiliyor kimine
  • Yağ oranını düşür, adonis kasların genetiğe bağlı olarak belirginse çıkartırsın, yoksa biraz zor. Ben hiç o bölgeye yönelik egzersizler yapmıyorum ama yağ oranım düştüğünde ilk adonislerim belirgin olur en son six pack görünümüne ulaşırım. Haftada bir gün çalışman yeterli. O bölgeyi çok çalıştırman hızlı sonuç alman anlamına gelmez, adonislerin ve abdominallerin dışarı verir kendini, görüntü kirliliği... twist hareketini de tavsiye etmem, omuriliğini zedelemen an meselesidir çünkü. kardiyovasküler egzersizler ve haftada bir gün mide çalışman yeterli. zaman ister.
  • Öncelıkle karın kasının seklınde genetık yapı rol oynar nekadar calısırsanız calısın, ben turlu turlu karın hareketlerı yapsamda o bölgeyı twisten baska bı hareketle sekıllendıremedım rısklı olabılır ama rıske gırmedende bırsey elde edılemez kı ayrıca yan bel hareketlerı var az bı agırlıkla 100 tekrarlı 4 set halınde bırde mekıgı capraz sekılde cekmekte ıse yarıyor Son olarak sadece mekık cekerek karın kası olmuyo yag oranı dusecek dıyet stabıl bı sekılde uygulanacak tum bölgeler calıstırılacak gunde 15 20 dk jog atarak kosmak vucudu dınc tutuyor özellıkle sabahları... gecen senekı bı resmım. ayrıca o bölgenın sexı bı adıda vardır

     karın kasının altındaki bu bölüm nasıl cıkar???(resimli)
  • sağlam diyet programı da yapmak lazım hacı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.