Şimdi Ara

Kariyer: Garanti Bankası işe alım süreci & Collezione - LC Waikiki Mağazacılık Kariyer imkanları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 17 Nisan 2014 'de yapılan Garanti Bankası yazılı sınavına girdim ve akşamına kazandığım ve mülakat davetimin en kısa sürede gönderileceği maili geldi. Merak edip araştırdım süreç kaç gün sürüyor diye, İnternette bulduğum yorum ve tecrübelere dayalı bilgilerin bazılarına göre süreç 7-10gün kadar sürüyor bazılarına göre ise 5-6 ay civarı sürüyor.

    Bu konu hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa süreci çok sevinirim.
    Ayrıca 5-10 gün ideal bir süre olabilir beklemek için fakat 6-7 ay hatta 3 haftanın üzeri hem mantıken hem ekonomik olarak hiç uygun değil benim açımdan.


    Bu nedenle hem kariyer elde edebileceğim hemde geçimimi sağlayabileceğim bir işe ihtiyacım oldugundan iş başvurularım sonucu gelen 7-8 olumlu görüşmeyi değerlendirdim ve elimde son olarak en mantıklı , kariyer sağlayabilecek 2 alternetif kaldı Collezione ve LC Waikiki mağazaları.


    Bu durumda banka süreci uzun olucak gibi hissettigim ikisinden birini seçmem gerekecek. Öneride bulunmak istiyen var mı ?







  • Garanti bankasının hangi sinavi icin basvurmustun acaba ?
    Dostum buyuk konusmayim ama sozlu mutlakata cogu torpili olan kişileri cagiriyorlar atiyorum 10 kisi alacaklarsa 8i torpilli oluyor.Kaldi ki ozel bankasi da devlet bankasi da boyle..

    Kiz arkadasimin kuzeni deniz bankta 6 aydir calisiyor.Carpim tablosu bilmez tarim kredi yonetiminde ise aldilar banko asistani olsa hadi diyeceğim neyse.

    Diger seçeneğine gelirsek o tarz isler kole isi canini cikarirlar insanin.Ya ogrenciler yada senin benim gibi bir yerden habet gelene kadar veya yapacak is olmayinca bari buralarda çalışayım denilecek islerdir.

    Yukselme sansin var mi elbette var ama sinirlerinin ve sabrinin celik gibi saglam olmasi gerekiyor.Bir kac sene ayni pozisyonda calistiktan sonra baska bir mağazaya mudur yardımcısı olarak atarlar.Kazanilacak para sende tahmin edersin ki harçlık niyetindedir ev felan gecindirilmez. .

    Amacim moralini bozmak degil fakat aci gercekler bunlar.Bende senin gibiyim tek farkla banka sinavina girmedim evde oturuyorum ve oturmaya devam edecek gibiyim bir sure daha

    Umarim gönlünden gecen neyse o olur.

    Edit:Mesajı yaziktan sonra aklima geldi Lcw isi icin ben en alt kademeyi düşündüm IK departmani ,magaza müdürlüğü veya yonetici tarzinda ise alacaklarsa farkli bir gozle bakilabilir biraz daha bekleyip bankadan ses cikmazsa denenebilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gündüz06 -- 23 Nisan 2014; 4:12:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bankadan mülakata çağrıldım. mülakatları geçtim teklif yaparak şartları söylendi oldukça uygun olduğu için kabül ettim

    mağaza düşündügün gibi olacaktı en alt seviyeden. :)

    teşekkür ederim ilgin için ama biryerden baslamak lazım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ValerieConcepcion

    bankadan mülakata çağrıldım. mülakatları geçtim teklif yaparak şartları söylendi oldukça uygun olduğu için kabül ettim

    mağaza düşündügün gibi olacaktı en alt seviyeden. :)

    teşekkür ederim ilgin için ama biryerden baslamak lazım

    Kart satışıyla mı başlayacaksın garantiye? Zorluyorlarmış baya arkadaşım.girdi benimde ama her iş zor hayırlı olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sürec ne kadar sürdü acaba ? mülakatlar ne kadar aralykla yapyldy bende gi?e için girdim ön mülakata davet edildim sürec ne kadar zamanda sonlanyr
  • mcboy35 M kullanıcısına yanıt
    Dostum merhaba bende çağrı merkezine başvurdum online sınava girdim ve geçtiğime dair mail geldi ve mailde en kısa sürede mülakata çağrılacağım yazıyor acaba ne kadar sürede çağırırlar birde mülakatta neler soruyorlar paylaşa bilirsen sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.