Şimdi Ara

karsı tarafın msn sini dondurma ( programsız )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1_ kb si yuksek bir ifade buluyoruz ve klavye kısayolunu tek bir harf yapıyoruz.Mesela : - . a b c ... herhangi bir harf olabilir..

    2_ Msn sini dondurmak istediginiz kişiye konuşma penceresi açıyoruz ve "Bak izle şimdi msn ni dondurcam netten düşeceksin" diyoruz ve oda başlıyor dalga geçmeye .. Hadi dondur , bekliyorum vs.. diyor..

    3_Açtıgınız konuşma penceresinde : Araçlar/metin boyutu/en geniş yapıyoruz .. Tekrar araçlara giriyoruz : araçlar/ifade goster e tıklıyoruz ve ifade göstermeyi kapatıyoruz.. Bunu kapattıgımızda ifadeyi biz göremiyoruz ama karşı taraf görüyor ki zaten istedigimizde bu..

    4_İfadeyi hangi harfe kaydettikse metin yazacagınız yeri o harf ile dolduruyoruz .. Tamamen dolduruyoruz ama sonuna kadar hiç yer kalmayana kadar..

    5_Doldurduktan sonra ctrl+a ile hepsini seçip , ctrl+c ile kopyalayıp çok hızlı bir şekilde ctrl+v yaparak karşı tarafa en az 10-15 defa gönderiyoruz ..Hiç bir degişiklik olmuyor çevrimdışı vs.. olmuyor . Biraz bekledikten sonra dondurmaya çalıştıgınız kişinin oturum açtıgını görüyoruz ..







  • sinirlendigimiz birine karşı işe yarayabilir
  • fluo_s bence konu açarkendikkatli ol post kasıyosun Başka forumlardan kopyala yapıştır buraya üstelik hack içerikli kkonulara da izin verilmiyor.
  • ifade yerine normal buyuk bi resmi ifade olarak koysak olurmu???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.