Şimdi Ara

Karşınızda Google’ın yeni uygulaması Seedbank

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
     
    Geçtiğimiz Şubat ayında Machine Learning Crash Course ile iş birliği yapan Google, yapay zekanın kullanımı, ML(machine learning/makine öğrenimi) gibi teknik konular üzerine verimli materyaller yayınlayabilmek adına Seedbank isimli bir platform kuracağını açıklamıştı.

     
    Cuma günü TensorFlow ekibi tarafından kullanıma açıldığı duyurulan Seedbank, “tohum” olarak adlandırılan verilerden oluşan bir internet platformu. Güncel teknolojik konular hakkında detaylı bilgilere, teknik makalelere ve daha pek çok konuya yer verilen tohumlardan oluşan Seedbank'ın en önemli yönlerinden biri, cihazlarda kurulum gerektirmemesi ve internet üzerinden rahatça erişilebilir olması.

    Kullanıcılar platform üzerinden pek çok teknik konu hakkında işitsel ve görüntülü interaktif materyallere ulaşabiliyorlar. Platformun ara yüzünde her tohumun daha fazla araştırmak isteyip istemediğinizi hızlı bir şekilde değerlendirmenizi sağlayan  önizlemeleri mevcut. Ayrıca kullanıcılar tohumların sol üst köşesinde yer alan “CoLab not defterini “ kullanarak tohumların üzerine notlar alabiliyor, metinleri kendilerine uyarlayarak değiştirebiliyor ve bunları Google Drive'a kaydederek arkadaşlarıyla da paylaşabiliyorlar. Uygulamanın henüz Türkçe dil seçeneği bulunmamakta.







  • Bkz. Wikipedia.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aklıma sperm bankası geldi
  • wikipedia' dan çok githtub' un yapay zeka üzerine yoğunlaşmış versiyonu gibi; bir yazılım, programlama bilgi bankası tarzında oluşumu bşlatmaya çabalıyorlar.


    buradan elde edecekleri fikirleri ileride kullanmak için yetenek avına çıkarlar artık.

  • mi acaba ! ? yoksa kullanıcı verilerini daha derin inceleme ve analiz yapa bilme adına mı bir sistemdir belli değil !?

    Seedbank dediğimde şu kutupta kurulan toğum bankası olarak bilinen bir yer var ya onun görselleri çıkıyor arama sonucu !

    özetle dünyaya gelebilecek bir felaket sonrası
    tüm kütüphaneler yok olursa diye var olan bilgilerin korunması gibi gözükse de
    zaten hangi bilgi doğru ki !?

    özetle yeni bir illuminati projesi karşımızda duruyor !

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.