Şimdi Ara

Kart.web.tr - Kredi karti ile ukash al

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Siz değerli kullanıcılarımız internette bildiğiniz gibi normal şartlar altında kredi karti ile u kash almak mümkün değildir
    fakat bilmeniz gereken birşey varki U kash Resmi web adresi Artık kredi kartıyla u kash kart satın alma imkanını sizlere sununuyor ve gurur duyuyoruz bizi takip etmeye devam edin aklınıza takılan herhanbi birşeyde müşteri desteğimize çekinmeden sorabilirsiniz kart iletişim sayfamızdan http://www.kredikartukash.com alabilirsiniz


    Artık U kash Resmi sitesi Türkiyede U kash Kart Tek resmi Adresihttp://www.kart.web.tr dir.

    Msn adresimiz : u kash@kart.web.tr
    GSM Numaramiz : 0543 23 23 233


    7/24 saat Online destek veriyoruz ve uygun rakamlar piyasa altında


    Ukash Fiyat Listemiz

    10 € 27 TL

    15 € 39 TL

    20 € 54 TL

    25 € 64 TL

    50 € 126 TL

    100 € 253 TL



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozelreklam -- 8 Kasım 2012; 14:34:35 >







  • Kredi karti ile u kash satışlarımız devam etmektedir arkadaşlar lütfen ziyaret edinizhttp://www.kart.web.tr



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozelreklam -- 8 Kasım 2012; 14:35:47 >
  • İyi Haber ;)
  • Merhaba arkadaşlar satışlarımız devam etmektedir..
  • www.****kartalin.com ve ****-paysafe-card.com vergi denetimli yasal satış yapmaktadır. Sitemiz **** pinlerini internet ortamında pazarlama hakkına sahiptir. Böylelikle siz ürünü yasal satıcıdan temin etmiş olursunuz. Bu siz müşterilerimiz için hem ekonomik hem güvenli alışveriş konusunda bir avantaj sağlamaktadır. Bununla birlikte ****-paysafe-card.com toplu alım yaptığı için fiyatları da diğer sitelere göre daha uygundur. Dilerseniz yüksek miktarda toplum alımlarda indirim de mevcuttur.

    Firmamız, İnternet ile uzunca bir süredir iç içe olan bir kuruluştur. Bu bağlamda, bir çok farklı projeye imza atmış, halen daha farklı İnternet dallarında hizmet vermekte olan bir platform halindedir. **** kart satışı da bu dallardan biridir ve firmamız bünyesinde, profesyonel olarak devam etmektedir.

    Sizlerde, İnternet üzerinden güvenli bir şekilde alışveriş yapmak, ödeme esnasın da herhangi bir güven sorunu yaşamadan hareket etmek istiyor iseniz, ihtiyacınız olan **** kartlara sitemiz sayesinde güvenli bir şekilde sahip olabilirsiniz. Firmamız, **** kart konusunda profesyonel ve alanında deneyimli bir ekibe sahiptir. Bu aşamada, ekibimiz sadece **** kart konusunda yoğunlaşmakta, sizlere gerek satış öncesi, gerek satış sonrası tüm aşamalarda yardımcı olmaktadır. Satın aldığınız her 19 Haneli **** kartı, tamamen kayıt altında olan iletişim kanallarımız içerisinde sunmakta, bir problem ya da güvenlik sorunu ile karşılaşmadan ihtiyaçlarınızı gidermenize yardımcı olmaktadır. Nitekim, sitemiz üzerinden yapacağınız her **** kart alışverişi, tamamen gizli tutulmaktadır. Sizlere sunulan, 19 Haneli **** kart numarası, kişisel bilgileriniz ya da görüşme esnasında ki kayıtlar, asla 3. şahıslar ile paylaşılmaz. Dilerseniz, neden biz? Sorusuna daha net cevaplar sunabilecek maddeler ile bu konuya son verelim.

    Maddeler İle; Neden Biz?

    1) Sitemiz, satılan tüm **** kartları ve satış esnasında yapılan iletişim unsurlarını, 3. şahıslara karşı korumakta, tüm bilgileriniz güvenli bir platform içerisinde saklamaktadır.

    2) Satışlarımız ve kuruluşumuz, Türkiye Cumhuriyeti yasaları ile tamamen uyumludur. Yasaların sunmuş olduğu tüm yükümlülükler, firmamız tarafınca yerine getirilir, bu bağlamda gerek sizlere, gerek firmamıza sorun yaratacak herhangi bir unsur söz konusu olmadan **** kart satışı sağlanmaktadır.

    3) Firmamız bünyesinde yer alan **** kart satış ve destek ekibimiz, tamamen bu bağlamda çalışmakta, hizmet sunmaktadır. Bu nedenle de, tüm **** kart ihtiyaçlarınızda, sizin gibi düşünen ve sizin gibi sektör hakkında bilgi sahibi olan kişiler ile iletişim kurmanız sağlanmaktadır.

    Unutmayın; firmamız, **** kart konusunda profesyonel adımlar atan, güvenli ödemeleriniz için gerekli olan **** ihtiyaçlarınızı profesyonel bir yapı içerisin de gideren, en önemlisi de; yasal hükümlülüklerini yerine getirerek hareket eden bir kuruluştur. Sizler de, güven içerisin de **** kart ihtiyaçlarınızı sitemiz üzerinden giderebilir, İnternet içerisinde çok daha rahat bir biçimde alışveriş yapabilirsiniz.
    www.****kartalin.com vehttp://****-paysafe-card.com/
    adreslerimizde hızlı ve güvenilir **** kart satışı yapmaktayız.Fiyat listemiz bu günki kurla aşağıdaki gibidir.

    5€ 19TL
    10€ 27TL
    15€ 41TL
    20€ 54TL
    25€ 68TL
    30€ 81TL
    40€ 108TL
    50€ 135TL
    60€ 162TL
    75€ 203TL
    100€ 270TL
    150€ 405TL
    200€ 570TL
    250€ 675TL




  • Türkiye'nin resmi **** kart satış sitesi KartTR.Com
    kredi kartıyla kash Satışları başlamıştır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seodanismanligi -- 20 Temmuz 2014; 13:32:13 >
  • Kredi kartiyla sorunsuz bir alisveris icinwww.****bizde.com Turkiye resmi reselleri hem guvenli hem ucuz **** Bizde telefon 05324406368

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.