Şimdi Ara

Kartal'ın aradığı kan!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beşiktaş'ın yeni ön liberosu Cisse, Avusturya kampının ilk iki günündeki yükselen yıldızı oldu. Giunti ve Tayfur'dan sonra ön libero sıkıntısını bir türlü aşamayan, Kleberson'dan da verim alamayan siyah beyazlıların, aradığı ismin Cisse olduğu net bir şekilde ortaya çıktı. Sabah Gazetesi'nin yaptığı Cisse değerlendirmesini sizlere aktarıyoruz:

    "SEMPATİK: Uzun boyu ve iri yapısına rağmen çok sempatik ve de sakin. Gazetecilerle ve teknik kadroyla şimdiden çok pozitif bir iletişim kurdu.

    BASİT OYNUYOR: İdman yapmayı seviyor. Disiplinden taviz vermiyor. Orta sahada topu ayağında iyi saklıyor. Top kaybetme oranı çok düşük. Basit oynuyor.

    TOP ÇALMA USTASI: Son iki idmanda çift kalelerde 8 top birden çaldı. Uzun boy ve ayağının avantajını iyi kullanıyor.

    DERİNLEMESİNE OYNUYOR: Topu aldığında yanlara ve geriye oynamak yerine sürekli ileri oynamayı düşünüyor. Derinlemesine pasları ve hamleleri Ertuğrul Sağlam'ın yüzünü güldürdü.

    SORUMLULUK SAHİBİ: Yeni olmasına rağmen tempolu geçen idmanda çok iyi çalışan İbrahim Akın ilerden geriye yardıma gelmeyince, takım arkadaşına müdahale etti. Hatasını gören İbrahim Akın, Cisse'ye "Haklısın. Özür dilerim" dedi. Orta sahanın yükünü sırtlamaya hazırlanan Cisse'nin aldığı bu sorumluluk büyük takdir topladı."

    Beşiktaşımızın bu seneki yabancı transferleri yerinde gibi gözüküyor ama herşey lig başlayınca belli olur. cisse ile ilgili umudum var. bu adam defansımızı toplayacak ve topu oyuna sokabilecek kalitede bence.







  • yeni guintimiz olsunda fazlasını istemem valla ama iyi adam olduğunu bütün yabancı sitelerde okudum zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.