Şimdi Ara

KartuşMatik Marka Mürekkep Test Sonuçları (Brother 145C)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Forum kullanıcılarının bilgisine sunmak üzere, kendi ithalatımız olan ve her yazıcı ve baskı kafası için özel olarak imal edilmiş KartuşMatik Marka mürekkeplerin farklı model yazıcılar ile baskı ve medya seçenekleri için test sonuçlarını burada yayımlamaya karar verdik.

    İlk olarak her ne kadar piyasada kalmamış olsa da diğer bir çok Brother yazıcı için gösterge olabileceğinden LC 61 Serisi Kartuş kullanan Brother 145C yazıcı için bir orjinal fotoğraf ve baskı aldıktan sonra aynı boyutta tarattığım kendi ithalatımız olan kağıt ve mürekkep ile alınan baskı sonucunu vermek istiyorum:


    Orjinal Doküman:

     KartuşMatik Marka Mürekkep Test Sonuçları (Brother 145C)



    Kartuşmatik Mürekkep ile Brother 145C Yazıcıdaki A6 Ebadında Baskının Taraması (ilk yüklememde 300x300 dpi taratıp jpeg kaydettiğim için tekrar 1200x1200 taratarak png yaptım dokümanı, sonra tinypic de düzelttim boyutu ama kayıp daha az oldu jepg e göre tabi, ama aldığım baskı canlı olarak gözle tabii ki çok daha iyi görünüyor.):

     KartuşMatik Marka Mürekkep Test Sonuçları (Brother 145C)





    Orjinal Dokümandan Büyütülmüş Detay Kesiti:

     KartuşMatik Marka Mürekkep Test Sonuçları (Brother 145C)



    Kartuşmatik Mürekkep ile Brother 145C Yazıcıdaki Baskının Taramasının Detayı:

     KartuşMatik Marka Mürekkep Test Sonuçları (Brother 145C)




    (Bu detay tarama orjinal dokümanın çözünürlüğünün çok yüksek olması nedeniyle tabii ki orjinalden alınan detaya göre daha düşük çözünürlükte olacaktır. Renk ve kaliteye dair fikir vermesi için ekledim ancak A6 baskının kalitesinin canlı olarak tespit edilip yorumlanması gerekir; kendi mürekkebimiz olduğu için söylemiyorum inanın çok kaliteli baskı almak mümkün ve beğenmediğiniz takdirde iade etme imkanınız olacak mürekkebi almanızı tavsiye ediyorum.)



    Yukarıdaki çalışma sitemizde satılan mürekkeplerin bir önceki versiyonları ile yapılmıştır ve bu mürekkep LC 41 LC 51 kartuşlarda kullanılan mürekkeptir ama kaydadeğer başarı sağlamıştır. Kalite açısından halihazırda satılan mürekkeplerimiz ile daha iyi baskı alınması mümkündür ve şu anda sitemizde yeni versiyon mürekkepler satılmaktadır.
    (Bu yazıcıyı evde kullanıyorum ve bu mürekkebi kullanmaya başladıktan sonra yazıcımdaki mürekkebi bitirmeden yeni mürekkep koymak istemedim. Daha sonra yeni mürekkepleri koyduğumda ya da ofisimizdeki diğer yazıcılardan birinde yeni mürekkep ile deneme yaptığımda buraya onları da ekleyeceğim.)

    Lütfen her türlü sorunuzu buradan özel mesaj ya da cevaplayarak; veya internet sitemizdeki iletişim metodlarından herhangi birini kullanarak bize iletiniz.


    Saygılar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KartusWebTR -- 3 Mart 2010; 1:33:26 >







  • Sn.KartuşWebTR eklediğiniz fotolarda kayığın alt kısmındaki kum renklerinde biraz yeşile kaçma var.aynı olay kayığın gövde rengi olan beyazdada hafif yeşile kaçma var.acaba tarayıcı çözünürlügü ilemi alakalı yoksa baskı aldığınız kağıttada gerçekten bu yeşile kaçma olayı belirginmi merak ettim.
  • kaliteliymiş etkileyici
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xpress34

    Sn.KartuşWebTR eklediğiniz fotolarda kayığın alt kısmındaki kum renklerinde biraz yeşile kaçma var.aynı olay kayığın gövde rengi olan beyazdada hafif yeşile kaçma var.acaba tarayıcı çözünürlügü ilemi alakalı yoksa baskı aldığınız kağıttada gerçekten bu yeşile kaçma olayı belirginmi merak ettim.


    Söylediğiniz farklılık brother'daki renk profilleri ile alakalı ve bazı resimlerde oluyor. Buraya ilk fırsatta bir kaç tane daha karşılaştırma ekleyeceğim ve şu anda satılmakta olan bu kartuşa özel mürekkep ile tekrar sonuç vereceğim. Ayrıca, farklı bir kaç kağıt ile de tekrar edeceğim denemeyi. Genel başarı açısından fikir vermesi için koydum resimleri şu anda. Bir çok marka mürekkep'te detaylar tamamen ortadan kaybolurken, KartuşMatik mürekkeplerde resimlerdeki detaylar ve kalite gözle görülür seviyede iyi. Fotoğrafçı müşterilerimizin özellikle tercih ettiği Canon 4600 gibi modellerdeki başarı için de başka test konuları açacağım tabii ki. Hatta ilk fırsatta bu konuya aynı resmin orjinal kartuşlar ile alınmış bir baskısını da koyabilirsem tam karşılaştırma imkanı olacak sanırım.

    Ayrıca Brother'larda fotoğrafa baktığınızda fotoğrafçıdan alınan fotoğraf gibi kaliteli olduğu izlenimini ediniyorsunuz, ama yazılım bir felaket ve yazıcının ayarlarında en ufak değişiklik veya optimizasyon fotoğrafın şakülünü kaydırıyor. Tavsiyem herhangi bir optimize aracını (import print patern vs ayarlar var renk seçeneklerinde) seçmeden direkt baskı yapmanız. Ben dün gece baskı alırken kullandığım renk profiline dikkat etmediğim gibi herhangi bir optimizasyonun seçili olup olmadığını da hatırlamıyorum. Bu gece tekrar başka bir fotoğraf atacağım başarının gözlemlenebilmesi için.

    Saygılar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KartusWebTR -- 3 Mart 2010; 7:02:33 >




  • sn KartusWebTR inkjetlerde kırmızı bayrak kırmızıya çok uzak duruyor. örnek bir bayrak kartpostalını fotokopi çektim çocuklar çok istiyor bu ara renk gül kurusu gibi çıkıyor ne yapabiliriz.bir kaç farklı mürekkeb markasını ayrı ayrı yazılarda denedim
  • Hangi marka ürünleri kullandığınızı bilmiyorum, ama inanın mürekkeplerimiz ile ilgili bu tür bir uyarı almadık ve biz mürekkeplerimize güveniyoruz. Tabii ki KartuşMatik ürünlerini tavsiye ediyorum. En azından beğenmediğiniz takdirde iade etme imkanınız mevcut. Ayrıca, Bakırköy'e yakın bir yerde iseniz ofisimize gelerek ürünler hakkında detaylı bilgi alıp ondan sonra satın alabilirsiniz.

    Bu arada bayrak kırmızısını yakalamak son derece önemli bir parametredir ve bunun için de bir karşılaştırma resmi koyacağım inşallah bu gece.

    Saygılar


    quote:

    Orijinalden alıntı: ilevez

    sn KartusWebTR inkjetlerde kırmızı bayrak kırmızıya çok uzak duruyor. örnek bir bayrak kartpostalını fotokopi çektim çocuklar çok istiyor bu ara renk gül kurusu gibi çıkıyor ne yapabiliriz.bir kaç farklı mürekkeb markasını ayrı ayrı yazılarda denedim




  • Bir çok kullanıcının bayrak renkleri ile ilgili oluşan tereddütleri dikkate alması nedeniyle bugün öncelikle bir bayrak resmi için karşılaştırma yayımlamak istiyorum:

    Orjinal Doküman:





    Kartuşmatik Mürekkep ile Brother 145C Yazıcıdaki A6 Ebadında Baskının Taraması:
    (1200x1200 tarama, aldığım baskı canlı olarak gözle çok daha iyi görünüyor.):

     KartuşMatik Marka Mürekkep Test Sonuçları (Brother 145C)



    Daha sonra içinde farklı renkler bulunan bir resim ekleyerek karışık bir çok rengin nasıl göründüğüne dair fikir edinmenizi sağlayacağım.


    Saygılar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KartusWebTR -- 5 Mart 2010; 2:34:58 >




  • Aşağıdaki resmi de bir çok renk açısından fikir verdiği için koymak istiyorum:

    orjinal fotoğraf:

     KartuşMatik Marka Mürekkep Test Sonuçları (Brother 145C)





    baskıdan 1200x1200 dpi tarama ile elde edilen fotoğraf:


     KartuşMatik Marka Mürekkep Test Sonuçları (Brother 145C)



    saygılar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KartusWebTR -- 5 Mart 2010; 3:03:05 >




  • sn KartusWebTR renkler çok güzel gözüküyor gerçekten biraz mürekkebim var elimde azalsın istiyorum. sizinkinide deneyeceğim.teşekkürler.
  • Çok teşekkür ediyorum görüşleriniz için.

    İlk fırsatta müşterimiz olarak görmek isteriz sizi; herhangi bir sorunuz veya ihtiyacınız olduğunda lütfen bana veya sitemizdeki iletişim bilgilerini kullanarak diğer firma yetkililerimize ulaşınız.

    (Son hafta yoğunluğumuz nedeniyle diğer modellerde ve bu modelde yeni fotoğraflar ekleyemedim ancak en kısa sürede eklemeleri yapmaya çalışacağım.)



    quote:

    Orijinalden alıntı: ilevez

    sn KartusWebTR renkler çok güzel gözüküyor gerçekten biraz mürekkebim var elimde azalsın istiyorum. sizinkinide deneyeceğim.teşekkürler.
  • Canon PG-40 CL-41 kartuşmatik seti siparişi verdim. Umarım memnun kalırım.
    http://www.kartus.web.tr/CANON-PG40-CL41-KARTUS-DOLUM-SETI-4-X-100-ML--pid-941.html

    Ürün tanıtımındaki cd ne için onu anlamadım. Video falan mı var içinde nasıl yapılacağına dair



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Humboldt -- 8 Aralık 2010; 13:17:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.