Şimdi Ara

kartuşu doldurulabilen çok foksiyonlu yazıcı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bende hp c4280 yazıcı var ve kartuşu doldurunca 1 2 gün sonra print cartridge missing or not detected yazı çıkıyor. ve mecburan yeni kartuş alıyorum ve yazıcının fiyatını 2 katladı kartuşlar.artık bıktım bu yazıcıdan ve yeni bir yazıcı almaya karar verdim.
    bana kartuşu doldurulunca sorunsuz çalışan bir yazıcı tavsiye edermisiniz. hp olursa sevinirim..



  • canonlar hp lerden daha iyi diye bir kanı var forumda , sorduğunuz sorunun cevabını bende merak ediyorum ama yeni çıkan cihazlar çipli olduğu için dolum yapılamıyor sanırım bunun yerine ya çipi iptal etmek yada kolay dolum kartuşları satın almak gerekiyor ki ben ankarada ikamet etmeme rağmen bu kartuşlar nerede satılır bilmiyorum,nettende küçük firmalara kredi kartı numaramı vermek istemediğim için kartuş bulmak imkansız hale geliyor. birde şunu fark ettim bu işin uzmanı arkadaşlar forumumuzda var fakat çok az kişi gerçekten bilgisini sunuyor diğer insanlara bu nedenle doğru yönlenemiyoruz , benim araştırmalarım neticesinde ulaştığım en iyi ürün canon ep-630 dur tabi bu cihazı çipini resetlemek yada yeni dolum kartuj ve mürekkebini alarak evde kendimiz doldurmamız lazım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atl@s -- 19 Ocak 2010; 13:12:45 >
  • hp910 alınır mı sadece çıktı almak için kartuşu 8-10 tl arası.bu ürünü kullanan var mı arkadaşlar...
  • HP2420 kartuşu doldurulabilen çok fonksiyonlu güzel bi yazıcı tavsiye ederim
  • Arkadaşlar kartuş doldurttuğum beye sordum hp 6500 tavsiye etti . Geçen hafta aldım. Güzel bir yazıcı. vatanda 225 tl world kartlılara ve 5 taksit.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.