Şimdi Ara

Kaş Ortası Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • evet kaşlarımın ortasını alıyorum yaşı m15 cımbızla alıyorum ve 1 2 haftada bir alıyorum ilerleyen zamanlarda almaya devam ettikçe bu durum dahamı çabuk olucak mesala 2-4 günde bir almak zorundamı kalıcam Bilgili arkadaşlardan yardım istiyorum...




    Lütfen Dalga Geçmeyin Saçma Şeyler Söylemeyin!!!!



  • quote:

    Orijinalden alıntı: TamaRo17

    evet kaşlarımın ortasını alıyorum yaşı m15 cımbızla alıyorum ve 1 2 haftada bir alıyorum ilerleyen zamanlarda almaya devam ettikçe bu durum dahamı çabuk olucak mesala 2-4 günde bir almak zorundamı kalıcam Bilgili arkadaşlardan yardım istiyorum...




    Lütfen Dalga Geçmeyin Saçma Şeyler Söylemeyin!!!!

    Ben de alıyorum ne var bunda yani .Bırakalım da köprü mü olsun kaş.Bakımlı olmak iyidir merak etme.Ben de 2 hafta da bir alırım ama almasam da zaten çok belli olmuyor.
    Orada ki kıllar seyrek çıkıyor bende.
  • Merhaba kaş ortasını cımbızla almanız sizin psikolojik olarak faydanıza olabilir fakat bu ilerleyen dönemlerde tedavi sürenizi uzatacaktır o yüzden cımbızla almamamınızı öneriyorum. Yaşınız 18'e gelince iğneli epilasyon yöntemiyle kalıcı olarak istenmeyen kaş arası yanak üstü kıllarınızdan kurtulabilirsiniz. Bu tedaviyi hızlandıran şartlardan biri daha önce o bölgelerinizi kendiniz almamanızdır. Aldıysanız eğer tedaviniz uzar çünkü kıl kökleri daha da güçlenir.
  • Ya Şuanda Tek Kaş Dolaşmak İstemiyorum sorum sadece Daha fazla çıkar mı ilerleyen zamanlarda Zaten bn 22-23 yşları gibi epilasyon yaptrmayı düşünüyordum hem zatende Şuanda alma süremi günden güne kısaltırmı sorum bu .
  • Arkadaşlar Bende 15 Yaşındayım Bendede Şeftalideki Kıllar Gibi Çıkmaya Başladı Farkeden Arkadaşlarım Bana tek kaş diyor ve gerçekten derslerimi çalışamıyorum. Bir Ara Düşünüyorum Jiletmi vursam diye sonra vazgeciyorum bu arada kaçlarımın ortasınıda 1 - 2 kere makasla aldım üstlerden bişey olurmu?
  • Steteskop kullanıcısına yanıt
    Benimkiler de izin verirsem eğer Recep İvedik'in kaşları gibi birleşiyor,kendim sakal olurken jiletle ince ustalık ile detaylı bir biçimde alıyorum acaba buda tedaviyi zorlaştırır mı ? bu tedavinin ücreti toplam ne kadardır ? 19 yaşında öğrenciyim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.