Şimdi Ara

kasa fanı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba,

    i5 2500k
    msi z77a g43
    zalman cnps 10x
    8 gb corsair 1600 mhz ram
    msi 560gtx twin frozer II
    ocz vertex 3 120gb
    Xigmatek Midgard kasa ve 600w psu


    clickbios 2 ile 3.7 ghze hızaşırttım, daha doğrusu kendisi yaptı muhtemelen. hızaşırtma ilgili pek bir bilgim yok, eskiden ilgileniyordum da, yıllar geçmiş üstünden. kasayı topladıktan sonra epey şaşırdım, neler değişmiş, neler gitmiş. neyse uzatmadan, sorum şu.

    egzost ve kasanın önündeki fan aşırı ses yaptığı için iptal ettim. işlemci soğutucusunu maksimuma getirdim, epey sessiz bir sistem elde ettim. yük altında 43 derece civarında çalışıyor. 400mhzlik hızaşırtma pek işime yarıyor mu, ondan da pek de emin değilim açıkçası.

    sıkıntı verirse geri de alabilirim, zaten diablo 3 ten başka oyun da oynamıyorum. stok fan varken kasa epey ısınıyordu, şu an öyle de bir sorun göremiyorum. böyle bir durumun sisteme zararı olur mu sizce? şayet öyleyse sessiz bir kasa fanı önerisinde bulunabilir

    misiniz?

    şimdiden teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khangaskhan -- 27 Haziran 2012; 1:46:47 >







  • Bana sorarsan ha 3ghz olmuş ha 4ghz hiç bi şeye faydası yok daha çok işlemciyi öldürüyosun.Hangi fanı kapattığını anlayamadım ama genelde egzost fanın önüne işlemci soğutucunun fanı gelir.
    Sessiz fan istiyorsandahttp://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=NXKNIK120(bende yeni aldım ama daha takmadım) yada 10tl daha koyup akasa apache olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.