Şimdi Ara

Kasa Fanı Seçimi (CM Cosmos S İçin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cooler Master Cosmos S kasa almıştım geçenlerde. Soğutma için üst kısma 3 adet ve tabana da 1 adet fan takmak istiyorum. Oralar boş çünkü. Egzos fanını değiştirdim ve oraya Silverstone FM122 aldım. Yukarıya da fan takmak istiyorum. Oralar da egzos görevi yapıcak bildiğim kadarıyla. Hangi markanın hangi modelini önerirsiniz?


    Şu fandan 3 adet düşünüyorum. Isınan hava yükselir mantığına göre bana havayı güçlü şekilde dışarı atabilecek fan gerekiyor, bu sizce iyi midir?

    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=2606

    Ya da şöyle daha makul olan XIGMATEK'i mi tercih etmeliyim?

    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=2690



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burning-turning -- 16 Nisan 2010; 15:11:55 >







  • 2. şık daki fanı alma.sesliler.
  • 2.sıktaki fanlardan aldım turuncu olandan bende görüntü olarak gerçekten 10 numara çok beğendim ama biraz sesli geldi bana.biraz aşağıda onun hakkında konuda vardı ordaki arkadaşlarda sesli diyorlardı.yine sen bilirsin.

    turuncu olanlar:http://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-xlf-f1253-xlf-serisi-120mm-beyaz-led-fan/productdetails.aspx?I_ID=42541 google da aratırsan gece çekilmiş fotolarına da bulabilirsin.
  • http://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-xlf-f1453-xlf-serisi-140mm-beyaz-led-fan/productdetails.aspx?I_ID=42539
    bende kasamın tavanına 14 luk xigmatek aldım.inan muthişler.yarı devirde bile muthiş hava ufluyolar.12 yerine bunlardan al bence.tavsiye ederim.ustelik 16 dba .son devirde bile cok sessizler.
  • dostum bir sorum olucak cosmos s kasa almayı düşünüyorum işlemci soğutucusu olarakta cooler master v10 düşünüyorum ama kasanın teknik incelemesinde
    Minimum 5,7 inç (145mm) anakart ve yan panel arasındaki boşluğu diye bir ibare ile karşılaştım.cosmos s kasa kullanısı olarak cooler master v10 soğutucu bu kasaya sığarmı
    teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.