Şimdi Ara

Kasa önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • intel c2d e8400 , GIGABYTE GA-EP45-DS3R anakart , ocz marka ram ve HIS ATI HD 4850 IceQ 4 TURBO lu sistem düşünüyorum kasa önerilerinizi bekliyorum.

    bazı beğendiklerim
    NZXT 8E-AHN02-UGB ALPHA
    GMC X-22
    GMC H-70
    AEROCOOL HI-TECH7

    fiyat belitmek gerekirse 280 ytl ye kadar psulu 170 e kadar psu suz sizce psu lumu psu suzmu.



  • coolermaster rc-690 460w öneririm
  • Aerocool Hi-Tech7 sanırım aralarındaki en işlevsel kasa oluyor. Ön tarafta bulunan LCD panel ile sıcaklıkları izleyebiliyor ve fanları ayarlayabiliyorsunuz...
    Yan paneli de pleksi ve fan takılması mümkün. 480Watt güç kaynaklı modelini de alırsan sistemini sorunsuz bir şekilde kullanabilirsin
  • teşekkür ederim Aerocool Hi-Tech7 belirttiğin özelliklerini bende beğendim coolermaster rc-690 nında psu sunun altta olması hoşuma gitti ama coolermaster rc-690 nın önden hava çektiği yerde toz filtresi varmı Aerocool Hi-Tech7 de vardı?
  • Bende aynı ekran kartı,anakart ve işlemciyi alacağım ve bende kasa da kararsız kaldım.En iyisi bu konuyu takip etmek
  • AeroCool Hi-Tech7-A 480W
    High Power 480W güç kaynağı ile donatılmış yeni nesil Hi-Tech7 performans kasası!

    Ürün İncelemeleri
    PCLabs.com.tr
    AeroCool Hi-Tech 7, 7 adet 5.25 sürücü yuvasına sahip ve yuvalardan 4 tanesi 3.5" sürücüler için kullanılabiliyor. Sürücü kapaklarının tel ızgaradan imal edilmesi ve üzerlerinde toz korumasının bulunması 5.25 sürücü yuvalarına fan yerleştirecek olanlar için iyi bir haber. Sol yan kapak üzerinde bulunan pleksi pencere modifikasyon meraklılarına güzel bir vitrin sunuyor. Kasanın en çarpıcı yeri olan 2 adet 5.25" sürücü yuvası büyüklüğündeki LCD panel, hazır satılan meslektaşlarına taş çıkartacak özelliklere sahip. Aynı anda 4 adet fanın devir ayarını yapması ve 4 farklı bileşenin sıcaklığını göstermesi, ancak cebinizden ekstra nakit çıkışı ile satın alabileceğiniz birçok fan kontrolcüde bile bulunmuyor.
     Kasa önerileriniz

    High Power 480W güç kaynağı, Mesh Yapıda Ön Panel, Büyük LCD Ekranlı Fan Kontrolcü (Modern-V) ve 7 adet 5.25" Yuva!
    AeroCool HiTech7 480W, bir performans PC kasasından beklediğiniz tüm özellikleri güçlü High Power 480W güç kaynağı ile birlikte size sunar. Günümüzün pek çok güncel ekran kartını (ATI HD4850, GeForce 9800) destekleyen güç kaynağı sayesinde uygun fiyata performans PC toplamak isteyenler için kaçırılmaz bir fırsat!

    Ayrıca ideal havalandırmayı sağlayan delikli mesh yapıda 7 adet 5.25" yuvaya sahip olan Hi-Tech7, kasa içerisindeki 4 ayrı noktadaki sıcaklığı gösteren ve 4 adet fanı kontrol edebilen büyük LCD ekranlı Modern-V fan kontrolcü ile birlikte gelmektedir.

    Kasanızın tüm bileşenlerini sergileyebilmeniz için şeffaf yan panele sahip olan Hi-Tech7-A modeli, bu panel üzerinde bulunan 2 adet fan yuvası ile ek havalandırma seçenekleri sunmaktadır. Arka panelde bulunan 12cm'lik fan ile ideal hava akışını sessiz şekilde sağlayan Hi-Tech7, ön panelde de 1 adet 12cm fan yuvasına sahiptir.
     Kasa önerileriniz

    Kasaya Entegre Modern-V Fan Kontrolcü
    Çift 5.25" yuva büyüklüğündeki LCD paneliyle hem kasanıza şık bir görüntü katan hem de toplam 4 adet fanı ve sıcaklık değerini kontrol etmenizi sağlayan yapısı ile AeroCool Hi-tech 7 üzerinde bulunan Modern-V fan kontrolcüsü performans PC kurmak isteyen tüm kullanıcıların tercihidir. Hem otomatik hem de manuel fan hızı ayarlama seçenekleri bulunan Modern-V fan kontrolcü, aynı zamanda her sıcaklık sensörü için ayrı alarm seviyesi belirlemenize de imkan sunmaktadır.
     Kasa önerileriniz

    Titreşim Önleyici Lastik HDD Montaj Adaptörleri !
    Sabit disklerinizi çarpma ve sarsıntılara karşı koruyacak lastik titreşim önleyici aparatlar ile monte etmenizi sağlayan AeroCool S9 kasa içerisinde bu aparatlardan 3 set bulunmaktadır. Bu aparatlar aynı zamanda HDD'nizden kaynaklanan kasa içerisindeki sesi de azaltarak daha sessiz bir çalışma sağlar.
     Kasa önerileriniz

    Gelişmiş Giriş Çıkış Portları ve e-SATA bağlantısı!
    Aerocool Hi-Tech7 üzerinde yeni nesil yüksek hızlı disk kutularınızı bağlayabilmeniz için e-SATA çıkışı bulunmaktadır. Bu çıkış sayesinde anakartınızda e-SATA özelliği olmasa bile bu özelliğe sahip disk kutularını kolaylıkla bilgisayarınıza bağlayabilir ve USB'den çok daha yüksek veri aktarım hızlarına erişebilir hatta program ve oyunlarınızı e-SATA destekli harici diskinize kurup hiçbir performans kaybı olmadan oynayabilirsiniz.

    Teknik Özellikler
    Kasa Tipi: Mid-Tower
    Renk: Siyah
    Malzeme: 0.6mm SECC
    Boyutlar: 430 x 200 x 440mm
    Yuvalar: 6 adet 5.25" (Dış) , 1 adet 5.25 veya 3.5" (Dış)
    HDD: 5.25" yuvaya takılan titreşim önleyici adaptör ile (3 adet)
    PCI Yuvaları: 7 Slot
    Giriş/Çıkış Portları: 2 x USB2.0 , e-SATA, Kulaklık ve Mikrofon
    Arka fan: 120mm, 1200RPM, 62CFM(max.), 25dBA, Sleeve bearing
    Yan kapak: Akrilik Şeffaf (2 fan takılabilir)
    Güç Kaynağı: 480W
    Güç Kaynağı Fanı: 12cm (Otomatik devirli)
    Verimlilik: %70 (ortalama)
    Güç Çıkışları: 1 adet 20+4 pin anakart, 1 adet 4 pin 12V, 1 adet PCI-Ex (6-pin), 2 adet SATA, 5 adet molex/IDE (4-pin), 1 adet floppy
    Besleme Kanalları: 12V1: 16A, 12V2: 14A, 5V: 28A, 3.3V: 28A
    Ürün Kodu: AE-HITECH7-A-480
    AeroCool Hakkında
    2001 yılında gelişmiş soğutma ve kasa ürünleri üretmek amacıyla kurulan AeroCool, ön panelde büyük türbin tipi fan bulunan ve daha sonraları pek çok taklidi yapılan AeroEngine serisiyle ün yapmış ve ardından çıkardığı ExtremeEngine gibi kasalarla bu konsepti geliştirmiştir. GateWatch ve PowerWatch gibi çift 5.25" yuvaya takılabilen büyük LCD'li ön panel ürünlerini de kullanıcılara sunan AeroCool bu tip panelleri yeni nesil kasalarında hazır monte edilmiş şekilde sunmaktadır. HTPC tip küp kasa alanında da M40 ve AeroCube gibi beğenilen modelleri kullanıcılara sunan AeroCool, 2008 CeBit Almanya fuarında lanse ettiği yeni S9, Hi-Tech7 ve V-Touch modelleriyle Türkiye pazarına giriş yapmıştır.

    incelemesi
    http://www.pclabs.com.tr/2008/08/13/aerocool-s-9-pro-v-touch-ve-hi-tech-7-incelemesi/2/
    http://www.pclabs.com.tr/2008/08/13/aerocool-s-9-pro-v-touch-ve-hi-tech-7-incelemesi/4/

    ben AeroCool Hi-Tech7 ye daha yakınım gibi ama coolermaster rc-690 nın psusunun aşağıda olması ve anakartın altınada fan takılması güzel özellikler ama çok toz toplar gibi geliyor AeroCool Hi-Tech7 de toz filtresi var.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.