Şimdi Ara

Kasap sucuk satışına başlıyorum. 75TL / kg + Kargo.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
    1
    1 Kasap sucuk satışına başlıyorum. 75TL / kg + Kargo.

    Merhabalar,


    Bir kasap akrabamız kasap sucuk üretiyor. Balıkesir Bandırma'da %100 dana eti ve baharatlar dışında hiç bir katkı maddesi (koruyucu vs.) bulunmuyor. Kasaba gidip sorduğumuzda bu ayardaki kasap sucuklar 100TL ve üzeri fiyatlara satılıyor. Isıl işlem görmüş sucuklarla karıştırmayın fermente sucukları.


    Biz 75TL'den alıyoruz kilosunu, şu aşamada herhangi bir kâr eklemeyeceğim ne kadar satabileceğimizi görmek adına. Sipariş üzerine üretilecek. Yaş ağırlığı tartılıyor, ona göre ücret çıkıyor. Kurutulup gönderiliyor ki taşıma esnasında başına bir şey gelmesin. Karşı taraf ödemeli şekilde kargolayacağım, kuruttuktan sonra tabii ki. Kaç kilogram istediğinizi ve hangi kargoyu tercih ettiğinizi (varsa anlaşmalı kargo bilginizi vs.) özel mesaj yoluyla gönderebilirsiniz.


    Şimdilik haftalık kapasitemiz dolana kadar sipariş alacağız, çünkü haftalık üretiliyor. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim.


    Biz kolay kolay beğenmeyiz marketten aldığımız sucukları, bu sucukların tadını oldukça beğendik. Acı, aşırı yağlı veya aşırı baharatlı değil, tam olması gerektiği gibi. Ailecek yiyoruz, 2 yaşında çocuğuma da gönül rahatlığıyla yediriyorum -hatta bayılıyor-. Bir çok akrabamız da bizde tattıktan sonra çok beğendi. 12 kilogram götüreceğim İstanbul'a akrabalarımıza giderken mesela. Balkonumuzdaki eskiden çamaşır ipi asılı kancalarda kurutmaya aldık, çok komik bir görüntü çıktı ortaya...


    Kasap sucuk satışına başlıyorum. 75TL / kg + Kargo.



    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

    Fiyat : 75 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Balıkesir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.