Şimdi Ara

Kasayı temizledim ve FPS düşüklüğü ile karşılaştım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, kasamın içini uzun zamandır temizlemiyordum ve saç kurutma makinesi ile soğuk ayarda temizledim ve kapattım, daha sonra en ağır oyuna da girsem, en basit oyuna da girsem kısacası hangi oyuna girersem gireyim maximum 25 fps verdiğini fark ettim, kasayı açıp baktığımda işlemci fanının tozdan dolayı dönmediğini gördüm, hemen temizledim ve oyuna girdim, fakat durum hala aynı kasanın içerisinde ki bütün fanlar çalışmasına rağmen daha önce 60 fps ve üstü aldığım her oyundan şuan 15 25 fps arası alıyorum sorun nedir. Önümüzde ki hafta, termal macunu yenileyeceğim.




  • İyi bir iş yaparsın ve sonucunda daha kötü şeyler olur ya işte en sinir olduğum şey. işlemci fanını ve soğutucusunu komple söküp tekrar tak zaten o esnada macunu da değiştirirsin.

  • işlemcinin ısınıp ısınmadığını kontrol edin macun yenileme yapabilirsiniz fps düşüklüğü genelde ekran kartının performans düşüklüğü yüzünden yapar ekran kartının fanını kontrol edin belki dönmüyordur ısı yüksekliği olabilir garantisi bittiyse ekran kartı macunyenilemesi yapabilirsiniz

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.