Şimdi Ara

kasko şirketi kasko iptal formunu imzalamazsam arabayı teslim etmiyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar arabam şu an serviste ve kasko şirketi kasko iptal formunu imzalamazsam arabayı teslim etmiyor.Ben kasko şirketini arayarak bu formu imzalamayacağımı söyledim bana iptal olduğunu noter ile bildirin dedim.O zaman arabanızı alamazsınız sonuçlarına katlanırsınız dediler?Neler yapabilirim?



  • Hangi şirket acaba ?
  • şimdi aracınızı yapiptami iptal etmek istiyorlar yada yapmadanmi teslim almadan hiç bir şey imza atmayın öyle racon kesmeye benzemez bu işler sonucuna siz değil onlar katlanır siz sadece zaman kaybedersiniz o kadar

    ilk yapmanız gereken sigortacılık mustesarligina durumu bildirir bir yazı yazın mail yolu ile atın sigorta şirketi size dönecektir devam ederlerse tekrar bir mail daha atın çözüme ulaşır
    ulaşmaz ise ikinci basamak sigortacılık tahkimine gidersiniz yada mahkeme yolunu seçersiniz bu yazdıklarım yapılmadan imza almalarinda yapacağınız işlem
    TC kanunlarını sigorta şirketleri yazmadı bunu bilin
    elimden geldiği kadar size yardımcı olmaya çalışırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracınız yapıldıysa sorun yok sizle çalışmak istemiyenle sizde calismazsiniz olur biter

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlginiz icin tesekkur ederim sigorta anadolu sigorta.aracim yapildi zaten hazir ama servis sigorta iptal belgesini imzalamadan araci teslim etmiyor.Sigortalar birligine mail attim bakalim ne olacak.En son anadolu sigorta ile yaptigim gorusmede imzalamazsaniz arabanizi alamazsiniz sonuclarina katlanirsiniz dediler.Boyle bir haklari var mi acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.sigortacilik.gov.tr/

    burası hazine müşteşarlığının burda şikayet bölümü var birde oraya yaz mutlaka dönerler sonucta devletin kurumu anadolu sigorta devlettende büyük değil ya
  • Tamamdir buraya da yazdim gelen cevaba gore hemen dava acacagim.buradan sonucu bildiririm tesekkur ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sigorta şirketi kafasına göre poliçeyi iptal etmez. 2 sebebi olabilir.
    1. sigorta şirketlerinin 3 hasardan sonra poliçeyi tek taraflı iptal etme yetkisi vardır. ama bunu size tebliğ etme yükümlülüğü vardır. bu yükümlülüğü aracı teslim ederken şartlandırması bu neden iledir.

    2. pert olmuş yada trafikten çekme belgeli bir aracı kasko yaptırmışsınızdır. hasar dosya incelemesinde bu tespit edilmiştir. bu nedenle poliçeyi iptal etmiştir ve yine size imza karşılığı bildirme yükümlülüğü vardır.

    aksi bir durum söz konusu olabilir. ama sigorta şirketinin kafasına göre poliçeyi iptal etmesi söz konusu bile değildir. poliçe iptal sebeplerini şirketinizden öğrenip paylaşırsanız daha çok yardımcı olabiliriz.
  • Hasar çok olduğu için iptal etmek istiyorlar.Edebilirler hakları.Ama ben o kağıda imzalamak istemedim aracımı servisten alamayacağımı söylediler.Bir de telefondan bana C. Hanım diyor ki imzalamazsanız sonucuna katlanacaksınız dedi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: anil

    Hasar çok olduğu için iptal etmek istiyorlar.Edebilirler hakları.Ama ben o kağıda imzalamak istemedim aracımı servisten alamayacağımı söylediler.Bir de telefondan bana C. Hanım diyor ki imzalamazsanız sonucuna katlanacaksınız dedi.

    Kanunları arkada alarak saydır gitsin şikayet dava vsvs. edeceğini bildir, ve et.

    Ha bir de bir karakola gidip durumu anlatsan, ve polis eşliğinde aracını servisten almaya gitsen acaba ne diyebilirler?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiNaPSiS -- 18 Haziran 2012; 7:50:43 >
  • Polisle gitsem zorla alsam olur ama çalışanlar da hakkını alsın diye fazla zorlamıyorum.Ama gelen cevaba göre yargıya taşıyacağım konuyu.Sonuçta arabama isteğim ve iradem dışında el koyma durumu var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.