Şimdi Ara

Kasko yaptıracagim yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar 2015 opel corsa 1.3 cdti color edition bir araç satın aldim.Kasko yaptirmak istiyorum ama icinden çıkamadığim bir durum var.Normak color edition paketlerde panoramik cam tavan, sunroof,koltuk direksiyon isitmasi,bi xenon farlar, otomatik park pilotu, kör nokta uyarısi gibi opsiyonlar yok.Benim aracta bunlar fabrika çıkışlı varmış.Kimisi bu opsiyonları poliçede belirtmezsek kaza pert anında kaskonun karsilamayacagini söylüyor.Bilgi sahibi abilerimizden yardim bekliyorum?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Merhabalar
    eğer aracınızın orjinal paketinde yazmış olduğunuz aksesuarlar var ise kasko poliçeniz herhangi bir hasarda karşılayacaktır ama 2015 yılı içerisinde üretilen araçta bu aksesuarlar opsiyonel olarak sunulmuş ise yaptıracağınız poliçeye ekletmeniz gerekmektedir.dilerseniz 05352888216 numaradan ulaşabilir yada özelden telefon numaranızı verirseniz sizi arayabilir yaptırmak istediğiniz poliçede yardımcı olabilirim .
    saygılarımla.
  • Özelden görüşmemize rağmen buradan da genel bilgi vermek istiyorum.

    Opsiyon olarak geçen her şey kaskoya ek aksesuar olarak ekletilmelidir desek yeridir. Araç paket içeriğinde (kaskoda yazan paket) bu ekler yoksa (servisten öğrenilebilir) eklenilmesi şarttır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.