Şimdi Ara

Kaskodaki Hasarsızlık İndirimi Hk.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.


    Benim ilk aracım renualt fluence idi. Bu araca hep kasko yapmıştım ve satmadan önceki poliçem 3. yıl %50 indirim kademesindeydi. Sonrasında ben fluence yi sattım magane araç aldım. Bu araca da kasko yaptım. Ancak kaskoyu yaparken önceki poliçe bilgilerimin girişini yapmadığım için hasarsızlık indirimi baştan başlamış. Bu poliçe girişini 2020 yılında yapmıştım. Ben bu durumu yeni fark ettim. Poliçeierimin hepsini online olarak kendim hallediyordum.


    Sigortam net ile görüştüm. Önceki kasko bilgilerimi yeni kasko yaparken girmediğim için hasarsızlık indirimimin kaybolduğunu ve geriye dönük bir düzeltme yapamayacaklarını bildirdiler.


    Ben bir kaç hafta içerisidne yeni kasko poliçesi yapacağım ve bu zamana kadar herşeyi hatasız yapmış olsaydım %60 indirim seviyesinde olacaktım.


    Ne yapılabilir şu anda indirm kademem %40. Bunun %60 olması gerekiyor.


    Şikayetvar a yazdım ancak Sigortam.Net ten dönüş yaptıklarında ellerinden bir şey gelmediğini belirttiler. Cimer e de şikayet ettim orada süreç bekliyorum.


    Bildiğiniz beni yönlendirebileceğiniz bir şey var mıdır yoksa bir bardak soğuk su mu içmeliyim?








  • Merhaba,

    Eski aracınızın hasarsızlık indirimi, yeni poliçe oluşturduktan sonra da aktarılabilir, burada hatalı bir bilgi verilmiş size.
    05056840705 nolu hattımız üzerinden destek olabiliriz.
  • Kasko poliçelerinde hasarsızlık aktarımları maksimum 1 yıldır.


    Yazdıklarınıza göre süre çoktan geçmiş.


    Trafik sigortalarında böyle bir kıstas yok. 2005 teki hasarsızlığı da çekebiliyor. Fakat kasko da 1 yıl olarak sınır var.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.