Şimdi Ara

Kaspersky Silinmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Telefonuma Kaspersky Mobile Security yüklemiştim, deneme versiyonunu. Fakat deneme versiyonunun süresi bitti ve telefondan silinmiyor. Google play den uygulamayı kaldırmak istedim olmadı. Fexplorer indirdim uygulamayı bulmadı, silemedim. Telefonum LG P880. Telefonun kendisinde yüklü olan polaris office den silmeye çalıştım olmadı. Belki format ve fabrika ayarlarına geri döndürme çözüm olabilir ama zaten telefon biraz biraz kasıyor. 3 defa da bu kasmadan dolayı format attım telefona. Bu sorunu nasıl çözebilirim ? Cevap yazacaklar yorum yazaklara yardım edecek herkese şimdiden teşekkür ederim. Herkese iyi forumlar dilerim.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eren0686

    Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Telefonuma Kaspersky Mobile Security yüklemiştim, deneme versiyonunu. Fakat deneme versiyonunun süresi bitti ve telefondan silinmiyor. Google play den uygulamayı kaldırmak istedim olmadı. Fexplorer indirdim uygulamayı bulmadı, silemedim. Telefonum LG P880. Telefonun kendisinde yüklü olan polaris office den silmeye çalıştım olmadı. Belki format ve fabrika ayarlarına geri döndürme çözüm olabilir ama zaten telefon biraz biraz kasıyor. 3 defa da bu kasmadan dolayı format attım telefona. Bu sorunu nasıl çözebilirim ? Cevap yazacaklar yorum yazaklara yardım edecek herkese şimdiden teşekkür ederim. Herkese iyi forumlar dilerim.

    Google play storeden rom Booster lite indirip onla silmeye dene bide.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayarlar güveblik cihaz yöneticileri ordan kasperskyın iznini kaldır ve uygulamayı sil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar dediğiniz gibi yaptım fakat bir türlü silinmedi bende en sonunda çareyi sistemi reboot etmekte buldum. Reboot tan sonra sıkıntı çözüldü. Hepinize teşekkür ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muccos

    ayarlar güveblik cihaz yöneticileri ordan kasperskyın iznini kaldır ve uygulamayı sil



    Teşekürler CM 11 de bu yöntemle kaldırdım :)
  • muccos kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler arkadaş dediğin işe yarada bende silmek için baya uğraştım. s3 telefonumdan, dediklerini uyguladım silindi.
  • Aslında olay oldukça basiit. kaspersky telefonunun çalınmaıs duurmunda herkezin verilerine erişememesi için şifreleme yapar fakat bu şifrelemeyi çözmek için hırsız uygulamayı kaldırabilir. Bu sayede telefonundaki verilere erişir . Kaspersky bunu engellemek için kaldırmana izin vermez ancak bunu yapmak isteyen telefon sahibleri içinde çıkar yol lazım bu yüzden kaldırma işlemini uygulamanın içine koyar. kısaca uygulamayı aç sag alttaki PROFİLİne gir AYARLARa tıkla ve en aşşagıdaki UYGULAMAYI KALDIR butonuna bas bu işlemden sonra karşına çıkan panelde İLERLE tuşuna bas ve uygulamaya atadığın ŞİFREyi girip uygulamayı KALDIR . umarım işe yarar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ananoim Kaplumbağa -- 12 Şubat 2024; 18:1:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.