Şimdi Ara

Katar Hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhaba, is geregi Katar'a tasindim yaklasikta 1 aydir burdayim. Fakat kafa dengim birini bulamadim ve tek basima da fazla dolasamadim. Buralari bilen biri varsa nerelere gidilir nasil eglenilir soyleyebilir mi?



  • Korniş caddesi, avm'ler, hint,hatay, pakistan, suriye sofralarının da tadına tek başına baktıysan geriye sadece deniz,çöl safarileri, adı aklıma gelmeyen yarım saat mesafedeki meşhur adası ve iyi bir arkadaş edinmen kalmış. Eğlence yeri olarak Sheratonun ve Four Seasonsun discosu, mariot dohanın nargilesini ve mangal keyfini tavsiye edebilirim.
    Oralardan Philipinli bir arkadaş edin, kültürleri ilgini çekebilir hemde bol bol gezersiniz.
    Selamlar
  • Ingiluzce tercumanlik ogrencisiyim, orada bu alanda calisabilecegim bir is bulabilir miyim? Bir muddet calisip, Arapca da ogrenip buraya geri gelmek istiyorum. Katarda calisma sartlarinin iyi oldugunu duydum, bu konuda ne dusunuyorsunuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: qa1

    Korniş caddesi, avm'ler, hint,hatay, pakistan, suriye sofralarının da tadına tek başına baktıysan geriye sadece deniz,çöl safarileri, adı aklıma gelmeyen yarım saat mesafedeki meşhur adası ve iyi bir arkadaş edinmen kalmış. Eğlence yeri olarak Sheratonun ve Four Seasonsun discosu, mariot dohanın nargilesini ve mangal keyfini tavsiye edebilirim.
    Oralardan Philipinli bir arkadaş edin, kültürleri ilgini çekebilir hemde bol bol gezersiniz.
    Selamlar

    Oralarda elektronik fiyatlari nasil dostum gidip baglamyi yapmayi dusunuyorum
  • Turkler icin Katar rehberi

    www.qataract.com

    Ziyaret ediniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.