Şimdi Ara

KATI MEYVE SIKACAĞI TAVSİYE (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.161
Cevap
17
Favori
596.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Nar sıkmak için bir alet lazım. Katı meyva sıkacağında nar kullananınız varmı acaba.?
    şayet olmazsa büfe tarzı manuel sıkacaklardan alıcam bir tane.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kalayci

    Arkadaşlar Nar sıkmak için bir alet lazım. Katı meyva sıkacağında nar kullananınız varmı acaba.?
    şayet olmazsa büfe tarzı manuel sıkacaklardan alıcam bir tane.

    Evet sıkabiliyor. sorun yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lahmACUN3263


    quote:

    Orijinalden alıntı: marcoxx

    Philips almayi dusunuyorum... Burdaki yorumlari okuduktan sonra kararim daha da netlesti..

    Ben aldım. Kesinlikle tavsiye edebilirim. ilk test olarak kardenizden gelen taş gibi ayvaları denedim. Nasıl zorlanmadan suyunu akıttığını görünce saygı duydum alete...


    Tesekkurler.. Dartyde kampanya vardi, ordan almayi dusunuyorum...
  • bende philps alu 1861 modelini alacaktım..265 tlden aşağı bulamadım..bende arçelik k 1579 modelini aldım.800watt ve ilk kullanmda sınıfı geçti...160 tl 8 taksit aldım....bunların hepsi çinde üretiliyor zaten...arçeliğin,arzumunu falan şekli bile bire bir philips..tamam aynı demiyorum ve her zaman kaliteden yanayım ama 265 tl de verilmez diye düşünüorum..
  • arkadaşlar merhaba,
    iki gündür katı meyve sıkacağı ile ilgili araştırma yapıyorum,moulinex 1000 w bir cihaz çıkarmış,bana da üyeliğimden dolayı mail atmışlar öyle haberim oldu,philips ve moulinex arasında gidip geliyorum..moulinex kullanan var mı?
  • mulimex bu konuda çok iyi
  • arkadaşlar fakirin dijital göstergesi olan ürününü alanınız yada inceleyeneniz oldumu. 9 kademeliymiş katalogğunda nar ve üzüm resimleri var yumuşak meyveler için herhalde 9 kademeli. 800 wat. hb de 270 tl burda bir bayide 250 ye tanıtım fiyatı dediler. yardımcı olan olursa sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lahmACUN3263


    quote:

    Orijinalden alıntı: norveçli balıkçı

    arkadaşlar bi konuda merakımı gidermenizi isteyeceğim.

    PHILIPS HR 1861 ortalama 220 lira civarında

    Philips HR1865 XXL ise 320 civarında. özelliklerine baktığımda her şeyi aynı gibi...aralarındaki fark nedir benim gözümden kaçan, bilen var mı?

    1965 de XXL meyve girişi var. yani elmaları felan kesmekle uğraşmadan tüm tüm atabilmek için büyük giriş.... Tek fark bu.



    hocam 1861 için elmaları vs bütün olarak atılabiliyor diye söylüyorlardı. yanlış mı bu bilgi? kullanan varsa açıklar mı.
  • Doğrudur, 1861 e elmaları tüm atabilirsin.


    Vatan bilgisayarda yeni bir ürün gördüm, KENWOOD JE 310/1. Fiyatı word karta 158 TL 5 taksit. 700w güçlü bir motoru var. Bu model hakkında bilgisi olan, kullanan varmı, Kenwood nasıldır, sinbo, king sınıfında mı ?
  • Bende Kenwood'un ürünlerinin nasıl olduğunu merak ediyorum bu konuda...herhangi bi fikri olan var mı acaba ?
  • Kenwood fena bir marka değildir. En azından Sinbo'dan daha iyidir.

    Ben bugün Arzum Ar 164 Mela Plus aldım. 1000 Watt ve piyasada 299 TL'ye satılan Moulinex ile (Moulinex'de 1000 Watt) tamamen benzer. Arzum Ar 164 Mela Plus'ın piyasadaki satış fiyatı 229 TL. Biz ürünü bugün kullandık ve beğendik. Ürünü "Signore" un önerdiği siteden aldım. (165,29 TL 'ye) (11.kasım'da fiyatı 169,80 TL yapmışlar. :) Tabii bu profesyonellik değil!) Bu sitede birçok katı meyve sıkıcıyı yanyana ve çok uygun fiyatlı görebilirsiniz.

    http://www.kolayesyam.com/index.php?p=list&k_id=105&kn=Kat%FD+Meyve+S%FDk%FDc%FDs%FD

    Sitede online görüşmek mümkün. Bu sayede ürünün ellerinde olup olmadığını öğrenebiliyorsunuz. Ben ürünü ayırttırdım ve tam güvenemediğimden yerlerine gidip satın aldım. Zaten Bosh ürünleri satıcısıymışlar ve oldukça büyük parekende satış mağazaları var. Ben daha önce internet üzerinden satış yapan başka yerlere de direkt gittiğim için, diyebilirimki en azından ben artık onlardan yerlerine gitmeden rahatlıkla alışveriş yapabilirim. Moulinex'in 1000 watt'lık ürününü de 220,90 TL'ye satıyorlar. Arzum Ve Moulinex'in ürünlerini Kozyatağı Carrefour Boyner'de yanyana inceledikten sonra Arzum almaya karar vermiştim.

    Ben yandan valiz gibi 2 ayrı yerden açılıp kapatıldığı için Philips HR 1861 (ve benzer Bosh vs.) satın almak istemedim. Ayrıca Arzum'un yerli ve oldukça kaliteli ürünler ürettiğini bildiğim için Arzum aldım. Tüm markalar ürünlerini Çin'de yaptırsalar da başka yabancı bir firmanın aradan nemalanmasının anlamı yok. (Tabiiki ürün kaliteliyse) Zaten fiyata da bu yansıyor. Moulinex'in aynı ürünü ile aralarında 55 TL fark var. (Şu an fark 50 TL'ye düşmüş durumda.)
    Bu arada Signore'a teşekkür ederim, siteyi önerdiği için. Firmaya birçok ürünü nasıl bu kadar ucuza satabildiklerini de sordum. Toplu alım yaptıklarını, siteyi yeni oluşturduklarını, tanınmak için de uygun fiyatlı verdiklerini ve beklediklerinin çok üzerinde siparişler aldıklarını ifade ettiler. Bence bir süre sonra fiyatları piyasa ile aynı olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bris -- 11 Kasım 2009; 12:09:21 >




  • Profilo MP 5005

    http://www.guzelevim.com.tr/images_buyuk/1012251049184582.JPG

    Ne dersiniz, şu an kampanyada, fiyatı da 49.90



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 12 Kasım 2009; 2:41:05 >
  • Annem istediği için ben de katı meyve sıkacaklarını araştırdım. Çok fazla para vermenin gereksiz olduğunu düşünmekle beraber, verimsiz bir alete 100 lira vermektense kaliteli bir şey almaya karar verdim. Bu yüzden iyi markaların uygun fiyatlı ürünlerinden birini almak istiyorum. Düşündüğüm modeller;

    Philips HR1854
    Kenwood JE310
    Moulinex Frutti Pro XL
    Moulinex JU 5001
    Fakir Leda
    Arzum Mela
    Severin ES 3559

    Bu saydığım modellerin fiyatları 140-160 lira aralığında. Hepsinde geniş besleme ağzı var. Posa hazneleri 1,5 - 2 lt arasında, motor güçleri 400-700 watt arasında değişiyor. Benim için önemli olan aletin sağlam sorunsuz olması, bol meyve suyu çıkarması. Forumdaki yorumları okudum, daha çok pahalı modeller ya da Sinbo gibi markaların modelleri konuşulmuş. Saydığım aletler hakkında düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum. Özellikle Philips ve Kenwood hakkında. Yardımcı olursanız sevinirim.




  • arkadaşlar bende alacam.Acaba MOULİNEX'in yeni çıkan 1000 W XXXL katı meyve sıkacağını kullanan varmı.ACELE CEVAP.
    Duyduğum kadariyle 1.5 elmadan bir bardak meyve suyu çıkarıyormuş.
  • Arkadaşlar Geçtiğimiz haftasonu PHILIPS HR 1861 ALU KATI MEYVA SIKACAĞI aldım. Arkadaşlarında bahsettiği gibi performansı çok iyi. Ancak çok fazla meyve tüketimine sebeb oluyor. Yemek mi sıkmak mı iyi değerlendirmek gerekiyor. Ben yeme taratarıyım. Bu yüzdende isteyen olursa sadece 3 defa kullanılmış
    olan 1 haftalık bu cihazı satmak isiyorum.
    Piyasasa 289 TL ye satılıyor benim
    Alış fiyatım : 250 TL
    Fiyatı 220 TL
    Yer Kocaeli
    Garanti belgesi ve ambalajı kutusuyla birlikte gönderilecektir.
    Tertemiz ve hiçbir sorunu yoktur.
    Tel : 0 536 232 40 94
  • carrefourda 249 liraya satılıyor
  • Sıfır Philips 1861 almak isteyenler için link aşağıdadır.

    http://www.kolayesyam.com/x_philips-philips-hr-1861-kati-meyve-sikacagi-ayni-gun-kargo-2-yil-garanti-_17635.php?k_id=0&kn=

    Carrefour dan uygun fiyata evinize teslim.
  • kolay eşyam dan dün öğlen arzum 1000w sparişi verdim bugün öğlen elimde oldu. ve ilk denememi yaptım çok süper bi meyva suyu içiyorum. 2 havuç 2 elma 2 mandalina dan yarım litre meyva suyu aldım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KolayEsyam

    Sıfır Philips 1861 almak isteyenler için link aşağıdadır.

    http://www.kolayesyam.com/x_philips-philips-hr-1861-kati-meyve-sikacagi-ayni-gun-kargo-2-yil-garanti-_17635.php?k_id=0&kn=

    Carrefour dan uygun fiyata evinize teslim.



    İnanın ailedeki bayanların baskısıyla bugün sitenizden bir tane almayı planlıyordum ta ki bu ucuz reklam şeklinizi görene kadar...

    Eğer burda bir firmayı temsil ediyorsanız, kısa altyazılı TV reklamı gibi değil, insanlara açıklayıcı müşteri hizmetini öne alacak şekilde kampanyanızdan ve detaylarından bahsedin. Değerlendirmek isteyenlerin dikkatine şeklinde sunun...




  • Ben esse marka katı meyve sıkacağı kullanıyorum. Kampanya yapmıştı oradan almıştım. Çok kullanışlı ve çok kaliteli üsteli de çoğu ürün gibi çin malı da değil. Philips tarzı yapmışlar zaten piyasadakilerin hepsi aynı model neredeyse. Ama kalite dediğinizde bence en iyisi esse
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.