Şimdi Ara

Katılım bankaları bilgi. (1milyon tl)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selam.

    Bizim biraz yatırımımız var. Dolmuş hattı ve kirada bulunan dükkanımız var. Dolmuşla uğraşması zor. (Dükkanla beraber aylık 8 bin tl getiri var )Babamın emekli olmasına az kaldı kendisi zaten çalışmıyor. Bende adliyede memurum. Babamın emekliliğinden sonra her şeyi satıp (1 milyon tl yapıyor. )katılım bankasına koymak istiyorum Ve bu katılım bankaları hakkında bilgim yok. Faiz haram , ama katılım bankası helal deniliyor. Bilgisi olan paylaşabilir mi?

    ( dolmuş ve dükkan 8 bin aylık getirisi varken. Ziraat katılım 1 milyon tl ile aylık 11 bin getirisi var. Haliyle yatırımları satmak istiyorum , arada 3 bin tl var ve param her an nakit olarak duracak benim için büyük artı. )

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Bakın bu soruyu buraya yazınca , çok aydın (!) arkadaşlar cevap yazmaya kalkıyor. Siz en iyi bilgiyi bir katılım bankasına gidip kendiniz bilgi alarak öğrenirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam amacım daha önce bu tecrübeleri yaşamış kişilerden birinci ağızdan bilgi almak. Bankaya gittiğim zaman hiçbir problem yokmuş gibi ikna etmeye kalkıyorlar ve tatmin edici bulmuyorum. O yüzden burada konu açtım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.