Şimdi Ara

Katılımevim fuzul tarzı yerlerden araba almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Bu sistemle araç alan var mı aranızda. 1.200.000 TL'lik araca ayda 10.000 TL ödeyerek sahip olun tarzı kampanyaları var. Genelde herkesin en çok çekindiği çekiliş olayının olmadığı tarzda kampanyaları da var ama tam hakim değilim. Bu sistemle ilgili güncel bilgisi olan var mı aranızda?




  • Yaklaşık 15 yıldır bilirim o sistemi, kesinlikle uzak durun.

  • enflasyon olmayan ekonomilerde iş yapar ama ülkemizde kar etmeyi bırak evdeki bulgurdan da olursun.

  • asbengu A kullanıcısına yanıt

    Nedenlerini yazar mısınız size zahmet? En geç 9 ayda garanti teslim diyorlar mesela. Atıyorum 50.000 katılım payı olsa en geç 9.ayda çıktığını düşünsek 140.000 lira ödeyip araca sahip oluyoruz ve sonrasında aydan aya düşük şekilde ödemeye devam ediliyor gibi duruyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rampage

    enflasyon olmayan ekonomilerde iş yapar ama ülkemizde kar etmeyi bırak evdeki bulgurdan da olursun.

    Atıyorum 1 milyon liralık gruba girdik, ilk çıkan şanslı 9.çıkan en şanssız oluyor gibi, bunu kast ediyorsunuz sanırım. O konuda haklısınız. Bu artık şans işi gerçekten, sistemin bir suçu yok. Ama aynı zamanda enflasyona karşı bir paketleri daha var. Mesela bunu engelleyen bir paket sanırım. Aslında şubeye gidip bilgi almak lazım ama ilk buraya bir sorayım dedim belki yararlanan vardır diye.

  • Parayı en son ödeme konusunda şikayetleri cok gördüm. Sen arabayı devral biz saticiya parayi sonra gondeririz tarzı




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi probis25 -- 25 Mart 2024; 20:41:30 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: johnny-bravo

    Atıyorum 1 milyon liralık gruba girdik, ilk çıkan şanslı 9.çıkan en şanssız oluyor gibi, bunu kast ediyorsunuz sanırım. O konuda haklısınız. Bu artık şans işi gerçekten, sistemin bir suçu yok. Ama aynı zamanda enflasyona karşı bir paketleri daha var. Mesela bunu engelleyen bir paket sanırım. Aslında şubeye gidip bilgi almak lazım ama ilk buraya bir sorayım dedim belki yararlanan vardır diye.



    Alıntıları Göster

    Nasıl bir önlemleri varmış acaba 3-4 sene önce 90.000 TL'lik araç almak için kayıt olan arkadaşım vardı. Sisteme girdikten 1 sene sonra istediği aracın fiyatları 2-3 katına çıktı alacağı para çöp oldu. Bu sistemde ilk çıksan bile uzun teferruat işlemler, işleri geciktirmelerinden dolayı almak istediğiniz ev araba'nın fiyatları bütçenizin çok üstüne çıkıyor. Günümüzde fiyatlar günden güne değiştiği için kısa vadede bile zarar etmek çok mümkün. 2-3 sene bu sistemde kalmak eldeki parayı heba etmektir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rampage -- 25 Mart 2024; 20:50:51 >




  • 7 sene öncesine kadar Emin otomotiv’ den ikinci el araç satın alırdım.
    Sorun çıkmadı…
  • probis25 P kullanıcısına yanıt

    Babamın arabasını almayı düşünüyorum açıkçası. 1.2 milyonu kredi ile zaten alamam, biriktirsem 3-4 sene acayip para atsam kenara her şey mükemmel gittiği taktirde bile çok yorucu süreç oluyor. Ama ayda 10.000 10.000 ödemek zerre koymaz sitelerinde yazan kampanyaya göre.

    Dediğiniz gibi yabancı birinden alsam adam yanaşmayabilir para yatma gecikirse diye ama babamdan alsam arabayı zaten o sıkıntı da olmaz.

  • johnny-bravo J kullanıcısına yanıt

    onu bir şekilde dengeliyorlar sistemde. arkadaşım fuzul'den 2 ev ve bir araba aldı, sülalesine de bir ton aldırdı. fuzul çok uzun yıllardır çalışıyor, artık devlet denetimi de var, bu denetim yüzünden yetersiz firmalar kapandı gitti. ha ben bu sistemle bir şey alır mıyım? almam. ama fuzul ve emin'de sorun yaşayan duymadım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 25 Mart 2024; 23:14:11 >
  • johnny-bravo J kullanıcısına yanıt

    Şikayet var sitesine yazip okuyabilirsin. Ayrıca bir yerden telefonunu buldularsa var haline ikide bir ararlar bu bile bana güven vermiyor.

    Benim bir şeye ihtiyacım olsa onları arar bulurum değil mi? Bir de muhabbeti fazla dini soslayinca hepten kaziklanacagimi anlıyorum artık. Yılların tecrübesi ile

  • Herkes alma etme demiş arkadaş karar vermiş illa dolandırılmak istiyorum demiş.bırakın doğal seleksiyon yerini bulsun.al kardeşim hatta 1 değil 2 tane al.çekiliş mekiliş hepsine gir
  • Arkadaşım kayıt oldu, yaklaşık bir senedir ödüyor. Bildiğim kadarıyla 500 bin tl araba grubuna girmiş aylık 16 bin filan ödüyordu, bu ay kendisine çıkmış ama parayı hemen vermiyorlar iki ay sonra vereceklermiş bekliyor şuan. Belli bir peşinat + her ay düzenli ödeme ile biraz da şans yardımıyla bir şeyler alınabilir ama ben girer miyim asla.
  • labidu kullanıcısına yanıt

    ben alma dedim ama dolandırıcılık da demedim. bana uymuyor böyle beklemeli kuralı işler. yoksa fuzul'den dolandırılan duymadım.

  • Artık kolay yolla araba alma, ucuza ev bulma dönemi sona erdi. Zaten olmaması gereken bir şeydi, kriminal olmayan herkes ürettiği kadar bir şeyler sahibi olacak maalesef. Ayrıca bu şartlarda araba alma şansı bulursanız bence almayın, yürütemezsiniz.

  • johnny-bravo J kullanıcısına yanıt
    Eminevim'e araç için geçen hafta başvurduk,(700.000 tl.lik araç finansmanı),peşinatımız olmadığı için peşinatsız olarak 72 kişilik gruba girdik,%9,5 komisyon aldılar yani; 66.500 tl.ayda 9700 küsurdan baslıyor ödeme ,heryıl,%30 atrttırıyorsunuz ,37..ayda ,21.000 küsur tl.olarak devam eden ödemeniz ,46.ayda;ise 42.000 kusur toplu ödemeyle final oluyor,Çekilişle ilk aracını alan 5 ay sonra alıyor,son alan,29.ayda alıyor,30.ayda geri kalan herkes aracını almış oluyor,ailece karar verdik,ekonomi bitiren oğlumla beraber gittik,mantıklı baba dedi,banka kredilerini durumu mâlum...araç çıkana kadar,mevcut aracimıza bineceğiz,sonrasın da,satıp üstüne de,700 ekleyip,1.200.000 civarlarında araç bakacağız,plan bu,sistem bana güven verdi,BDDK lisansları var,vs.
  • bu sistemin en güveniliri eminevim'dir onlar bile insanlara bir ton sıkıntı yaratıyor


    Şu konuyu okumanızı tavsiye ederim


    https://forum.donanimhaber.com/emin-evim-sistemine-girmeyin-tum-surec-hakkinda-uzun-bir-yazi--158271395




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nk28 -- 27 Mart 2024; 11:44:5 >
  • nk28 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam,tüm forumu okudum.
  • Tanjiro Kamado kullanıcısına yanıt
    şuan 500 tl eden aracınız alım satım vakti geldiğinde 600 tl edecek,almak istediğiniz araç ise 1.600 tl olacak. Aradaki makas açılırken,bir yandan sizin paranız içeride eriyecek.

    şuan 1200 tl lik bahsettiğiniz araca değil 1000 tl lik araca geçebileceksiniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.