Şimdi Ara

Katiplik için gerekli sertifika

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, katiplik için bilgisayar ile ilgili bir sertifika gerekliymiş. Lisede ve üniversitede bu tür bir ders almadığım için dışarıdan kurslar sayesinde almam gerekiyor.

    Pandemi dolayısıyla halk eğitim merkezlerinden alamıyorum, kontenjan olmadığı için açamıyorlar. Acaba gerekli olan belgeyi Online eğitimle nereden alabilirim? Bilgisi olan arkadaşlarım yardımcı olabilirlerse çok mutlu olurum.

    Şimdiden herkese teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bu benim forumda attığım ilk mesaj olacak. Sırf bu yüzden konu açacağım birazdan. Aklımda olanları toparlamaya çalışıyorum.

    Bilgisayar sertifikasına nasıl ulaşabilirsiniz bilmiyorum. Ama Her lisede basit bilgisayar dersi de olsa birşey görmeniz gerekir. Açıktan mı okudunuz acaba ?
    Eğer öyleyse dersi gördüğünüze dair okuldan belge alabilirsiniz.

    Asıl söylemem gereken ise bu mesleği gerçekten yapabilecek durumda ve ruhsal yapıda mısınız öncelikle onu bir değerlendirin. Eğer torpiliniz ya da güzel bir yerden tanıdığınız yoksa adliye ortamı öyle laylaylom bir yer değil. Size tavsiyem önce forumlardan farklı farklı illerden zabıt katiplerinin yorumlarını okuyun. En çıkmaz yoldaysanız evet deneyin. Ancak farklı bir yeteneğiniz varsa ona yönelmeniz iyi olacaktır. İyi günler dilerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.